ami legalább 200 A-t tud és AC/DC-s
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
- 4 likes
-
Szervusztok!
Tegnapelőtt hallottam a Kossuthon a műsor előzetesét és határozottan emlékszem,hogy a megjelölt időpont 2015.03.03.-15h30'-volt.Tudom,hogy az ilyen műsorok,csak karcolják a veteránozás felszínét,de azért szeretem meghallgatni.Készültem rá és pontban a megadott időben,hallgattam volna a műsort,de ehelyett valami másról beszéltek.Telt az idő,majd a 16-órás hírek után,kezdődött valójában a veterános műsor,mely kb.30'-ig tartott.
Elnézést kérek a fórum tagjaitól,nem akartam félre tájékoztatni senkit és nem tehetek róla,hogy a beígért műsor időpontja változott.Sajnos az utóbbi időben a Kossuth sem nyújtja már azt a pontosságot,mint korábban,A műsorok is kezdenek ellaposodni,túl sok az egyoldalú propaganda,az ismétlés,rendkívül sokszor emlékeznek meg egy népet ért tragédiáról,melyhez már az én korosztályomnak sincs semmi köze és lassan elcsépelté válik,valamint a vallási műsorokból is elég lenne a tizede.A fenti vélemény,csak a sajátom és senkit nincs vele szándékom megbántani,de sajnos nem marad lassan már számomra hallgatható rádió műsor,mely tanít,elfogulatlan híreket közvetít és szórakoztat is,pedig de jó műsorokat lehetne csinálni,ha csak Petőfire,Móriczra,Jókaira,Mórára,........,illetve a műveikre gondolok.
Az írók felsorolása a teljesség igénye nélkül íródott,de tény,hogy olyan íróink és költőink voltak,akik olyan műveket tettek le az asztalra,melynek befogadásától,megértésétől,-esetleg nemesedhetne a lélek,-de nyilván nem ez a cél.
A veterános műsor meg olyan volt,amilyen,-tényleg karcolta a felszínt,de legalább volt.
Üdvözlettel:Che
- 9 likes
Komment
-
Sajnos igazad van Che.
Régebben érdemes volt hallgatni az említett rádiót. Sok-sok érdekes riportműsor volt, sok érdekes témában, ezek érdekében végigkínlódtam a naponta kötelező jelleggel harmincszor megemlítendő, az egyik ...népcsoportot érintő kínokról szóló, belénk bűntudatot sulykolni igyekvő sirámokat is. Sőt, néha még mulattam is rajta, mert fél óra leforgása alatt említettek egyszer össz. 600ezer áldozatot, ugyanez az adat fél óra múlva már 3,5millió volt .... Mindegy is, nem folytatom, nem ide való. Hozzáteszem, nem is a fájdalmaikat nevetem ki (hiszen akár pár tucat ember értelmetlen halála is igazságtalan és fájdalmas egy nemzet számára), hanem a hazudozást.
Szóval sajnos valóban egyre kevésbé érdemes megcsavarni azt a gombot az öreg Pacsirtámon, Videotonon, Meridianon, Sokolon...
A többi adóra pedig sok szót nem fecsérelek, nem az én idegrendszeremnek való amikor egyszerre ketten hadarnak, a harmadik pedig közben nyerítve röhög...
- 7 likes
Komment
-
olyan műveket tettek le az asztalra,melynek befogadásától,megértésétől,-esetleg nemesedhetne a lélek,-de nyilván nem ez a cél.Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2015 márc. 04, 13:14.
- 7 likes
Komment
-
Megyek is a tetőre dolgozni!Legalább a szél kifújja a mérgemet! pict0003.jpg"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe nem ám!!!Józsikám!A tudással és műveltséggel felvértezett emberek könnyebben védik ki a feléjük irányuló balgaságot! Ergo:Minél butábbak az emberek annál könnyebb irányítani őket!Lásd:Mindenféle népinek,civilnek,baloldalinak füllentett csoportosulások!De én sem politizálok sőt már Híradót sem nézek kicsit meg undorodtam már K,B:50 éve hü...tenek hogy majd jobb lesz meg hű meg ha meg minden!Torkig vagyok vele!Megyek is a tetőre dolgozni!Legalább a szél kifújja a mérgemet![ATTACH=CONFIG]26764[/ATTACH]
- 2 likes
Komment
-
.és nájlon meg a kőzetgyapot ? mi lesz a hőfényképpel
- 6 likes
Komment
-
Jöhetnél nálam is én már tul-sújos vagyok,és jól jönne néhány száz egyfülű is,vagy inkább ezer?!:
- 2 likes
Komment
Komment