Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    ami legalább 200 A-t tud és AC/DC-s
    És ne vegyél invertert ! A hagyományos trafós gépek a beváltak. Nyilván vannak menő inverter márkák amik jók, de neked gondolom nincs rá egy misi. A többi Kínai vacak ! Én most vettem egy másik AFI gépet a meglévő mellé. Magyar, 350 amper nettó 150e. Teljesen korrekt gép. AWI -ból 250 amper van. Ezzel csak az a baj, hogy 25 amperes bizti kell hozzá, mert nagy áramnál leveri a 16-ot. De ha segítség kell szólj, vagy el is jöhetsz kipróbálni.

    Komment


      Figyelem Emberek!


      Ma az-az 2015.03.03,15h.30'-kor a Kossuth rádióban,veteránautókkal kapcsolatos műsor lesz hallgatható!Az említett műsort már tegnap bemondták gondoltam,esetleg kíváncsi valamelyikőtök rá.

      Üdvözlettel:Che

      Komment


        Én hallgattam. Két flexelés közt....

        Komment


          Én meg lekéstem róla!

          Komment


            Szervusztok!


            Tegnapelőtt hallottam a Kossuthon a műsor előzetesét és határozottan emlékszem,hogy a megjelölt időpont 2015.03.03.-15h30'-volt.Tudom,hogy az ilyen műsorok,csak karcolják a veteránozás felszínét,de azért szeretem meghallgatni.Készültem rá és pontban a megadott időben,hallgattam volna a műsort,de ehelyett valami másról beszéltek.Telt az idő,majd a 16-órás hírek után,kezdődött valójában a veterános műsor,mely kb.30'-ig tartott.

            Elnézést kérek a fórum tagjaitól,nem akartam félre tájékoztatni senkit és nem tehetek róla,hogy a beígért műsor időpontja változott.Sajnos az utóbbi időben a Kossuth sem nyújtja már azt a pontosságot,mint korábban,A műsorok is kezdenek ellaposodni,túl sok az egyoldalú propaganda,az ismétlés,rendkívül sokszor emlékeznek meg egy népet ért tragédiáról,melyhez már az én korosztályomnak sincs semmi köze és lassan elcsépelté válik,valamint a vallási műsorokból is elég lenne a tizede.A fenti vélemény,csak a sajátom és senkit nincs vele szándékom megbántani,de sajnos nem marad lassan már számomra hallgatható rádió műsor,mely tanít,elfogulatlan híreket közvetít és szórakoztat is,pedig de jó műsorokat lehetne csinálni,ha csak Petőfire,Móriczra,Jókaira,Mórára,........,illetve a műveikre gondolok.

            Az írók felsorolása a teljesség igénye nélkül íródott,de tény,hogy olyan íróink és költőink voltak,akik olyan műveket tettek le az asztalra,melynek befogadásától,megértésétől,-esetleg nemesedhetne a lélek,-de nyilván nem ez a cél.

            A veterános műsor meg olyan volt,amilyen,-tényleg karcolta a felszínt,de legalább volt.


            Üdvözlettel:Che

            Komment


              Sajnos igazad van Che.
              Régebben érdemes volt hallgatni az említett rádiót. Sok-sok érdekes riportműsor volt, sok érdekes témában, ezek érdekében végigkínlódtam a naponta kötelező jelleggel harmincszor megemlítendő, az egyik ...népcsoportot érintő kínokról szóló, belénk bűntudatot sulykolni igyekvő sirámokat is. Sőt, néha még mulattam is rajta, mert fél óra leforgása alatt említettek egyszer össz. 600ezer áldozatot, ugyanez az adat fél óra múlva már 3,5millió volt .... Mindegy is, nem folytatom, nem ide való. Hozzáteszem, nem is a fájdalmaikat nevetem ki (hiszen akár pár tucat ember értelmetlen halála is igazságtalan és fájdalmas egy nemzet számára), hanem a hazudozást.
              Szóval sajnos valóban egyre kevésbé érdemes megcsavarni azt a gombot az öreg Pacsirtámon, Videotonon, Meridianon, Sokolon...
              A többi adóra pedig sok szót nem fecsérelek, nem az én idegrendszeremnek való amikor egyszerre ketten hadarnak, a harmadik pedig közben nyerítve röhög...

              Komment


                olyan műveket tettek le az asztalra,melynek befogadásától,megértésétől,-esetleg nemesedhetne a lélek,-de nyilván nem ez a cél.
                De nem ám!!!Józsikám!A tudással és műveltséggel felvértezett emberek könnyebben védik ki a feléjük irányuló balgaságot! Ergo:Minél butábbak az emberek annál könnyebb irányítani őket!Lásd:Mindenféle népinek,civilnek,baloldalinak füllentett csoportosulások!De én sem politizálok sőt már Híradót sem nézek kicsit meg undorodtam már K,B:50 éve hü...tenek hogy majd jobb lesz meg hű meg ha meg minden!Torkig vagyok vele!Megyek is a tetőre dolgozni!Legalább a szél kifújja a mérgemet!
                Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2015 márc. 04, 12:14.

                Komment


                  ......és nájlon meg a kőzetgyapot ? mi lesz a hőfényképpel

                  Komment


                    Csak óvatosan avval a tetőn mászással!, el kellene ám jönni Keszibe a Vörös sárkánnyal.!!Még a végén nem halljuk az új kipufogók hangját!!

                    Komment


                      Megyek is a tetőre dolgozni!Legalább a szél kifújja a mérgemet! pict0003.jpg
                      Jöhetnél nálam is én már tul-sújos vagyok,és jól jönne néhány száz egyfülű is,vagy inkább ezer?!:
                      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

                      Komment


                        A többi adóra pedig sok szót nem fecsérelek, nem az én idegrendszeremnek való amikor egyszerre ketten hadarnak, a harmadik pedig közben nyerítve röhög...
                        Utána beteszik a " csak slágereket " tartalmazó CD-t, ami folyamatos 24+24+24+.... üzemmódra van állítva.

                        Komment


                          apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          De nem ám!!!Józsikám!A tudással és műveltséggel felvértezett emberek könnyebben védik ki a feléjük irányuló balgaságot! Ergo:Minél butábbak az emberek annál könnyebb irányítani őket!Lásd:Mindenféle népinek,civilnek,baloldalinak füllentett csoportosulások!De én sem politizálok sőt már Híradót sem nézek kicsit meg undorodtam már K,B:50 éve hü...tenek hogy majd jobb lesz meg hű meg ha meg minden!Torkig vagyok vele!Megyek is a tetőre dolgozni!Legalább a szél kifújja a mérgemet![ATTACH=CONFIG]26764[/ATTACH]
                          Szervusz! Aztán az egy fülűeket tudod-e, hogy kell tesztelni? Nem? Na, akkor segítek! Ökölbe szorít a kéz, majd a mutató újj kicsit kijebb tol. Erre akasztjuk az egyfülűt. A másik kéz hasonlóan ökölbe helyezve. Eztán jön a csoda! Megütjük bbütyökkel a cserép közepét kicsit. Akkor jó, ha „peng” a hangja, ha rezonál, vagy zizeg baj van. Ebben az esetben valahol felfagyás van rajta. Esetleg repedt. A fagyásnál morzsolódok a háta a cserépnek, ekkor drótkefével letisztítjuk és „pengetünk” megint. Előfordúl, hogy jó hangja lesz! Ekkor impregnáljuk a cserepet! Ha sokat kell „pengetni” fájós lesz a másnap. Ám, ha kicsi textibakelit kalapáccsal csináljuk, akkor nem a mi kezük fáj majd!

                          Komment


                            .és nájlon meg a kőzetgyapot ? mi lesz a hőfényképpel
                            Sajnálom!Nem tudtam hogy a kazánház tetőre is kell!A kazánház tetejét rakom át,ami előtte van az a garázs.A kép pedig a házam tetőteraszáról készűlt,amit unalmamban a múlt héten szintén félig szétkaptam!Kicsit átépítem mert már untam a kinézetét!Így vagyok a mocikkal is ha nem tetszik vagy uncsi akkor átrendezem a száját!Ilyen voltIlyen most,félkészen!Ilyen voltTavaly ilyen volt de most darabokban van mert kicsit átalakítom(nem csak a kipufogót!)!Aztán két lehetőség van:Vagy jó lesz vagy nagyon jó!!!!!

                            Komment


                              Lesz benne mélynyomó is? Na erre bizony kíváncsi leszek!
                              Ha a Goldwingbe tesznek hi-fi cuccot, az MZ-be miért ne lehetne?

                              Komment


                                Jöhetnél nálam is én már tul-sújos vagyok,és jól jönne néhány száz egyfülű is,vagy inkább ezer?!:
                                Szívesen segítek!(már ha egy roki bármiben is tud segíteni?!)Habár mióta új ,,vaslábam" van jobban megy a tetőn járás!Csak a vérnyomásom ingadozik és ezért már 5-6 méter fölött néha szédülök picit!Sajnos cserép alig maradt kb ha 100db!Az is bontott,házra nem való.Én is csak a kazánházra rakom!

                                Komment

                                Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X