Ni csak egy rosszul tájolt tankmatrica, azannyát!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA múltkor olvashattunk cikket egy -valahol messzeföldön- fellelt veterán autó gyűjteményről.
Most az itthoni megfelelője:
Kincseskamrára bukkantak Szabolcsban! | NapiSzarka
Lehet sóvárogni, csemegézni, esetleg rohanni és felkutatni Szabolcs megyét (bár ennek már úgyis van gazdája...)
- 1 like
Komment
-
a figyelem középpontjába került kerülhet onnan elő pár gép mit régóta keresnek
- 1 like
Komment
-
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNe izéljetek már, ez kamu...
Ugyanaz a hely és azok a konténerek, mint egy korábbi cikkben.
- 2 likes
Komment
-
Volt egy '87 -es 75-ös Alfám 2.0 DOHC 8V , 130 HP ... 180 Nm , imádtam , ráköltöttem vagy 4-5 százat (...) , nagyon ment , csak folyton széttépte a kardán Hardy - tárcsákat ... , meg nehéz volt belőni a Dellorto-kat hogy aztán mérséklődjön a fogyasztása városban 12-14 L -re ... , aztán úgy adódott hogy el kellett adni, alig kaptam érte 265-öt , azóta a szivem csücske !!! Talán a FIAT -konszern tagjaként már mintha elvesztették volna a régi varázsukat (kb '92 -től ...) de a mostaniak is tartalmaznak valamiféle elánt , pici szikrát a múltból bár már nem olyat mint a 75 élőttiek , de azért még különlegesnek tartom most is ezeket a vasakat ! ( ahogy mondani szokták a régi Alfák még építve voltak , a többi masina meg csak gyártva ! ) Egy klasszikus , minden megoldásában különleges sportos járgánynak tartom őket ! (akárcsak a delta előtti Lancia-k , mindíg tartalmaztak valamiféle műszaki megoldást, ami hozzáértő szemében komoly elismerést váltott ki , a különlegességekről már nem is beszélve ...) Egyszer volt szerencsém egy Spider cabrio felújításában is részt venni (még a "papucs " verzió) , azon felül hogy érdekes , megoldásaiban meglepő és formájában fantasztikus volt , számomra szinte használhatatlan mert a közel 2m magasságommal , 120+ kg -al , az első mozdulat a próbaút előtt az volt , hogy a térdem beszorult a kormány és az ajtókárpit közé , így az ajtót be sem tudtam zárni ... a próba elmaradt ! De azért tetszenek , bár a mostani típusokból is csak a 166 -os méretétől kezdve kényelmes ...
- 9 likes
Komment
-
Kétoldalú ez a dolog, egyrészt a Fiat nélkül már megszűnt volna az Alfa és a Lancia is, másrészt ennek az volt az ára, hogy fel kellett adni minden egyedi vagy különleges műszaki, mérnöki megoldást. A mai autógyártás sajnos már csak az eladásokról szól, a fejlesztők keze meg teljesen gúzsba van kötve...
- 8 likes
Komment
Komment