Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Nem.
Éppen hogy jobb volt mint a másik.
Alig kapott ütést,a kommentátorok szerint 10 menetből 10 az övé volt.
A bírák mégis a másikat kiáltották ki győztes ként.
Megvolt bundázva ez egyértelmű. Erdei Zsolt vs. Gyenyisz Gracsov (Denis Grachev) - 2013.03.30. - box - YouTube
Ha van kedved nézd meg, látni fogod.
Ez hihetetlen....
Itt a tavasz végre,-igaz egy kissé hideg még és esős is,meg a nap is bujkál,-egyszóval olyan mint a Magyar narancs,de azért tavasz.A 28 hét is nullára fogyott és elméletileg akkor a fecskéknek is itt kellene már lenni,de szerencsére én még egyet se láttam,ami azért jó.mert ha itt lennének,élelem hiányában elpusztulnának,amiért igazán nagy kár lenne.
Nagyon nehéz telem volt és már nagyon szeretném,ha a hátam bőrét jótékonyan melegítené a nap,de úgy tűnik erre még várni kell.A hólapátokat még nem vittem fel a padlásra,de azért már áthelyeztem őket a feljáró közelébe.
A fecskékkel kapcsolatos kérdésedre itt válaszolok,hogy ne barmoljak bele egy más témába nem illeszkedő dolgot,bár lehet máskor már megtettem,amiért elnézést kérek.
Az én térségemben megfigyelhető területen az idén még nem láttam fecskét,viszont már két ismerősöm is jelentette,hogy látott,-már úgy 3-4 napja.Amennyire én tudom,a fecskék közel 200 km/óra sebességgel repülnek,kisebb megszakításokkal és mire ideérnek elvesztik a testtömegük 2/3-át.A nagy súlyveszteség miatt,a megérkezésük után szinte azonnal,nagy mennyiségű táplálékra van szükségük,mely most nem áll a rendelkezésükre,a hideg miatt.Bár tegnap,talán az idei év első ,időjárásában kellemes napját éltem meg,de úgy vélem talán jobb is,hogy a fecskék zöme még nem ért ide,mert élelem nélkül elpusztulnának.
Azért remélem,már nem sok napot kell várni,hogy üdvözölni tudjam,a számomra igen kedves,de egyre gyérülő mennyiségű madarakat.
Én még láttam a boltban pannoniát,nem volt rajta tükör,viszont műszakira kellet és mindenki azt szerelte amit tudott,a legtöbb a kormányvég tükör volt de mindenki utálta.
Segítséget szeretnék kérni! Nekem van 2 db balos szögletes / Pannonnia/ kora bel kormányvég tükröm és szeretnék a CZ- mre egy jobbost cserélni. Ha valaki tud segítsen legyen szives, használhatók a csere darabok, nem kuka töltelékek! Köszönöm üdv. Sepy.
Örömmel írom le,hogy a mai napon fecskéket láttam repülni,-tehát végérvényesen és visszavonhatatlanul Orosházán a Felhő utcában beköszöntött a tavasz a 2013-as évben.Remélem jut nekik elég táplálék és amikor eljön a szeptember,megsokasodva és jó erőben,hagyják el a költőhelyüket,a mi hazánkat.
Komment