Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Nagyszerű teljesítmény: egy ablaksor hátra arc, két lépést vissza. Ha jól látom a tetőtér kialakításon a változást. A moci viszont ígéretes. A hifi tényleg szuper lenne.
Köszönöm!De hidd el már csak árnyéka vagyok egykori önmagamnak! Az a két fránya infarktus(és a miatta elhalt szív izmok!)valamint a két csípő protézis,igencsak vissza vesz a teljesítményemből!Még a végén restelkednem kell a szomszédok előtt!
a hogy is van az, hogy a fém érme nem, de a kulcs az mozog?
Nehogy azzal jöjjetek, hogy a kulcs az a fordítás után még mindig lifeg!
Nem hiszem el! Hívjuk a Mítoszirtókat és vizsgáltassuk ki velük ezt a mítoszt!
Ma hazahoztam a tele töltött oxigén palackot a dissou-hoz. Van tömlő, tömítések... Szóval elvileg használatra kész.
Egy fontos dolgot viszont még nem kérdeztem meg: Az oxigén és az acetilén nyomásának mennyinek kell lenni?
Acetilént 0,5, az oxigént 1 barra állítottam, így sikerült begyújtani (na meg megolvasztani egy darab lemezt ) . De nem az igazi.
Az acetilént 1-re az oxigén 5-re állítsd be. Ez az én tapasztalati értékem
Figyelj rá, mert ha még nem érted a beállítást nehogy egy alacsony tömlő nyomás miatti visszaégésed legyen és berobbanjon.
Nézz utána régebbi könyvekből a biztonsági szabályoknak és mindenképp szerezz egy öreg szakit aki látott már lánghegesztőt.
Az acetilént 1-re az oxigén 5-re állítsd be. Ez az én tapasztalati értékem
Figyelj rá, mert ha még nem érted a beállítást nehogy egy alacsony tömlő nyomás miatti visszaégésed legyen és berobbanjon.
Nézz utána régebbi könyvekből a biztonsági szabályoknak és mindenképp szerezz egy öreg szakit aki látott már lánghegesztőt.
Azt hiszem megvan a beállítási probléma. Kicsit bekavart így este fáradtam meló után hogy az oxigénreduktor Mpa osztású... Így nem csoda hogy amint picit hozzáértem az oxigén csapjához elfújta a lángot. 10 barra volt állítva...
Az acetilént feljebb vettem 1bar-ra. De már majd csak holnap próbálom ki.
A pisztoly után van a visszaégésgátló, szóval max odáig éghet vissza.
Komment