Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Nagyszerű teljesítmény: egy ablaksor hátra arc, két lépést vissza. Ha jól látom a tetőtér kialakításon a változást. A moci viszont ígéretes. A hifi tényleg szuper lenne.

Komment

Nagyszerű teljesítmény:
      Köszönöm!De hidd el már csak árnyéka vagyok egykori önmagamnak! Az a két fránya infarktus(és a miatta elhalt szív izmok!)valamint a két csípő protézis,igencsak vissza vesz a teljesítményemből!Még a végén restelkednem kell a szomszédok előtt!

Komment

Ha a Goldwingbe tesznek hi-fi cuccot, az MZ-be miért ne lehetne?
        Ez mind OK! .....csak mi a szösz az a Goldwing?....meg hi-fi?....meg MZ? ....etc...etc!!!(?)

Komment

A Goldwing majdnem olyan mint az MZ. Csan nüansznyi különbségek vannak (véleményem szerint a Japánok épp az MZ-ről koppintották)
          Click image for larger version

Name:	goldwing.jpg
Views:	1
Size:	35.0 KB
ID:	143881

Komment

MZ-ről koppintották)
            Elképesztő a hasonlóság! .........hát ezek a Japánok!!!!Azért ez túlzás!

Komment

Én is ezt mondom. Hát ezek a Japánok:
              https://www.youtube.com/watch?v=xouueY8wUco

Komment

a hogy is van az, hogy a fém érme nem, de a kulcs az mozog?
                Nehogy azzal jöjjetek, hogy a kulcs az a fordítás után még mindig lifeg!
                Nem hiszem el! Hívjuk a Mítoszirtókat és vizsgáltassuk ki velük ezt a mítoszt!

Komment

Ma hazahoztam a tele töltött oxigén palackot a dissou-hoz. Van tömlő, tömítések... Szóval elvileg használatra kész.

Egy fontos dolgot viszont még nem kérdeztem meg: Az oxigén és az acetilén nyomásának mennyinek kell lenni?
                  Acetilént 0,5, az oxigént 1 barra állítottam, így sikerült begyújtani (na meg megolvasztani egy darab lemezt ) . De nem az igazi.

Komment

Az acetilént 1-re az oxigén 5-re állítsd be. Ez az én tapasztalati értékem
                    Figyelj rá, mert ha még nem érted a beállítást nehogy egy alacsony tömlő nyomás miatti visszaégésed legyen és berobbanjon.
                    Nézz utána régebbi könyvekből a biztonsági szabályoknak és mindenképp szerezz egy öreg szakit aki látott már lánghegesztőt.

Komment

Én is ezt mondom. Hát ezek a Japánok:
                      Ügyesek? Nagyon közel vannak az oroszokhoz és onnan minden titkot el tudnak lesni.

Komment

bsa10 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Az acetilént 1-re az oxigén 5-re állítsd be. Ez az én tapasztalati értékem
                        Figyelj rá, mert ha még nem érted a beállítást nehogy egy alacsony tömlő nyomás miatti visszaégésed legyen és berobbanjon.
                        Nézz utána régebbi könyvekből a biztonsági szabályoknak és mindenképp szerezz egy öreg szakit aki látott már lánghegesztőt.
                        Azt hiszem megvan a beállítási probléma. Kicsit bekavart így este fáradtam meló után hogy az oxigénreduktor Mpa osztású... Így nem csoda hogy amint picit hozzáértem az oxigén csapjához elfújta a lángot. 10 barra volt állítva...
                        Az acetilént feljebb vettem 1bar-ra. De már majd csak holnap próbálom ki.

A pisztoly után van a visszaégésgátló, szóval max odáig éghet vissza.

Komment

A pisztoly után van a visszaégésgátló, szóval max odáig éghet vissza.
                          De tudod ugye ,hogy csak egyszer....
                          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            De tudod ugye ,hogy csak egyszer....
                            Csak egyszer használható a visszaégés gátló? Vagy mi csak egyszer?

Komment

Igen , egyszer használatos ...!

Komment

zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Igen , egyszer használatos ...!
                                És hogy lehet megállapítani hogy már nem jó?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X