Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Akkor nem vaklárma volt a Nyereményed örülök neki. Kicsit dicsekedhetnél vele itt a Fórumon is. Milyen állapotú a gép?,érdemes lesz a cserére?
-
Szűk mint az apáca ......
https://content.section9.me/im/vf/tarolo2.jpgUtoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2021 okt. 03, 17:43.
- 2 likes
Leave a comment:
-
Pedig ez a gyors péz ! Sajnos a mai fiatalok egy küszöbgittelést,egy vezérműszíjcserét....felujításnak hirdetnek.......sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésejó az úgy is!!
- 1 like
Leave a comment:
-
Én is anno meg elégeltem a referencia munkákat. Sajnos a kasznis munka is olyan mint a sebész feladata, mikor ki bontod akkor tárul eléd a gondok tömege. A feledat adott csináld meg gondosan hosszú időre csak a gond most jön!, mindez mibe kerül. Vannak olyan feladatok miben nincs megalkuvás ezek a biztonságról szólnak miért a mester a felelős és nem a tulajdonos!!!Ne aggy isten ütközik a gép még ha nem is az okozza mit javított de hiba keletkezett esetleg kezdödik a gond.Pl. egy elem sarkát nem hegesztették valamikor hanem rézzel forrasztották és ütközéskor felhasad mi komoly sérülés oka lehet. Egy hozzáértő szakértő megállapítja és kész a baj a gazdi meg csak azt mondta csak forrassza jó az úgy is!!. Bocs csak kis ízelítő az esetleges gondok ból.
- 2 likes
Leave a comment:
-
Ez azért elég erős, csak azért mert éppen meg tudta valahol kezdeni az enyészet még nem leszel csóró. Inkább egy olyan autója legyen az embernek amit néha foltozgatni kell mint egy olyan ami ugyanazt igényelné csak nem tudsz róla egészen addig amíg már túl késő...horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseRohadt autót a csóró javíttat, beleértem magamat is.
Arról nem is beszélve mikor olyan keményen megy a fillérbaszás hogy a küszöbből kimarad a belső üregvédelem (igen a golfomról beszélek)...
- 1 like
Leave a comment:
Leave a comment: