Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• pasetta
    replied
    mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Cimbié :mondtam neki tegye el ...............
    Szervusztok! Mátéapu! Van egy párhuzam, amit nem tudok magamban tartani! Az jutott eszembe, hogy csak az illatát kéne árulnod! Konzervben, mint eme cikkben a hegyilevegőt. https://www.bumm.sk/belfold/2017/07/...magas-tatrabol
    Jó lehetőség! Hidd el! A szlogen pedig lehetne: Nafta szag! egy slukk az IGAZI benzingőzből!

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Remélem eltetted
    Cimbié :mondtam neki tegye el ...............

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Remélem eltetted Az még tényleg benzin. Ha kellene valamit konzerválnod jó hasznát veszed

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Szagoltam egy kis ólmozottat!!!! Egy trabi tankban volt,nem tudni mióta,de fényes a belseje és alig van lerakódás....

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Bár, ha esetleg volna olyan amin egy sincs...
    Van, a Danuvia karbi Az annyira tökéletes, hogy nem kell állítgatni

Leave a comment:

• Titus
    replied
    pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    de azért legyen szerszám a táskában
    Nálam alap a hátizsák. Ha nem lenne biztos egyből kellene valamelyik szerszám.
    Két féle henger van! A kisebb hűtőbordás és a másik a nagyobb,
    Ez szerintem a nagyobbik fajta. Ha nem muszáj nem fogok változtatni a gyári párosításon, tehát meg akarom tartani ezt a hengert és a porlasztót is.
    mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Kivitt a világból,de mindig voltak kalandos javítások útközben
    Ez már azért valamivel bíztatóbb Meglátom hogyan bírja az öreg szovjet. Néhány karbi pucolást még ki lehet bírni a 21. században is. De talán az üzemanyag tisztaságával nem lesz gond. Csak legyen kimotorozva a tankból, nehogy elduguljon a ,,jókis" e10-től.

Leave a comment:

• pasetta
    replied
    Azon csak egy állítócsavar van.

Na ilyen karbi kellene nekem! Bár, ha esetleg volna olyan amin egy sincs...

Szervusztok! Kiigazítással élnék! Bocsánat a dezinformációért! Sajnos a helyzet az, hogy hülyeséget írtam. Elgondolkoztam a dolgon és elővettem a gépkönyvet a porlasztóról. NEM egy csavar van a karbin, hanem kettő. Rosszul emlékeztem. Íme egy hírdetés, melyen jól látható a karbi.
    https://simson-keletimotor-alkatresz...lujitott-18350

Leave a comment:

• jagdtigger
    replied
    Bár, ha esetleg volna olyan amin egy sincs...
    Olyan nincs, minimum lesz rajta egy alapjárat állító csavar illetve a szívató.... Bóbitámhoz pl lehet venni a jikovtól egy fokkal modernebb karbit venni. Azon csak az imént említett dolgok vannak, viszont nem a vázból szívja a levegőt úgyhogy iszonyat torokhangja van .

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Na ilyen karbi kellene nekem!
    Nekem pedig jó lenne egy javítható pedálos blokk,egyéb reménytelen motorba való beépítésre...

Leave a comment:

• Jankó51
    replied
    Azon csak egy állítócsavar van.
    Na ilyen karbi kellene nekem! Bár, ha esetleg volna olyan amin egy sincs...

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    e ha elsőre elvisz a szomszéd faluig és vissza akkor már elégedett leszek
    Nekem pont ebben a színben volt az első legális járművem.Kivitt a világból,de mindig voltak kalandos javítások útközben,karbi-tisztítás :utazás előtt és közben,gyujtás-elálitódás a vagánykodás miatt.nekem nem volt más:erre kellett vigyázni. Sok kilómétert toltam a koszos benzin és ottholfelejtett szerszámok miatt !Egyszerűen nem találok reálisan elérhető darabot...
    Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2022 nov. 11, 07:35.

Leave a comment:

• pasetta
    replied
    ha elsőre elvisz a szomszéd faluig és vissza akkor már elégedett leszek
    Óh! Az teljesíthető, de azért legyen szerszám a táskában! A 8 / 10 villáskulcs a gyújtás és karbi szereléshez, a lapos csavarhúzó, a mágneskerék-lehúzó, finom csiszolópapír, a 0,4 mm-es hézagmérő a gyertya és a megszakítókalapács/üllő beállításhoz, a gyertyakulcs, tartalék gyertya, stb. legyen elérhető közelségben! Nekem a zsebeim mindig ezek miatt lyukadtak ki. Viszont tényleg tud haladni, ha érzi a gondoskodást! Melegben ne is használd. Sajna a hűvös időt kedveli. Még valami ami most jutott eszembe: Két féle henger van! A kisebb hűtőbordás és a másik a nagyobb, melynek a karbi felfogatása közel 8-10 mm-rel szélesebb a tőcsavarok között. Ez a henger bizonyos esetekben a dugattyú módosítását és a hosszabb hajtókar cseréjét követeli meg. Ehhez a kv-60 tipusú karbi jó csak.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Én nem akarlak eltántorítani a tervtől, de én Szóltam!
    Nincsenek nagy terveim, szóval nem Horvátországba akarok vele menni majd nyáron, de ha elsőre elvisz a szomszéd faluig és vissza akkor már elégedett leszek

Leave a comment:

• pasetta
    replied
    Legalább kipróbálnék egy Rigát
    Szervusztok! RIGÁT NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Volt nekem... 2 is. Az egy sátánista moped! Igazi hitt(ki)térítő! Többet térdeltem előtte, mint amennyit gurult! Igen gurult--- és nem ment! Több benzint pazarolt, mint egy harckocsi. Én nem akarlak eltántorítani a tervtől, de én Szóltam! Ha jól emlékszem a pedálos az a 12-es a berúgós a 16-os tipus. A gyújtás rendszer gyalázatos, a KV-35 karbi egy fúvókás. Azon csak egy állítócsavar van. A KV-60-as (kocka alakú) karbi is kutya dolog, mert azt a pocsék minőséget... A haverok szerint "látszott az elköteleződésem" a Riga felé, de gyógyítható!

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Manapság meg bármit ajánlanak elhozom!
    Pont ugyanez történt velem is a múlthéten. Nem akartam otthagyni ezt az elfeledett kismotort.
    Click image for larger version

Name:	IMG_20221105_132225.jpg
Views:	190
Size:	1.06 MB
ID:	231263
    Az első kerék és a kormány kivételével semmi sem mozog rajta. A télen szorítok időt a blokkfelújításra, és tavasszal remélem beröffen. Legalább kipróbálnék egy Rigát

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X

Debug Information