Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Olyan nincs, minimum lesz rajta egy alapjárat állító csavar illetve a szívató.... Bóbitámhoz pl lehet venni a jikovtól egy fokkal modernebb karbit venni. Azon csak az imént említett dolgok vannak, viszont nem a vázból szívja a levegőt úgyhogy iszonyat torokhangja van .
Na ilyen karbi kellene nekem! Bár, ha esetleg volna olyan amin egy sincs...
Szervusztok! Kiigazítással élnék! Bocsánat a dezinformációért! Sajnos a helyzet az, hogy hülyeséget írtam. Elgondolkoztam a dolgon és elővettem a gépkönyvet a porlasztóról. NEM egy csavar van a karbin, hanem kettő. Rosszul emlékeztem. Íme egy hírdetés, melyen jól látható a karbi. https://simson-keletimotor-alkatresz...lujitott-18350
Kivitt a világból,de mindig voltak kalandos javítások útközben
Ez már azért valamivel bíztatóbb Meglátom hogyan bírja az öreg szovjet. Néhány karbi pucolást még ki lehet bírni a 21. században is. De talán az üzemanyag tisztaságával nem lesz gond. Csak legyen kimotorozva a tankból, nehogy elduguljon a ,,jókis" e10-től.
Szervusztok! Mátéapu! Van egy párhuzam, amit nem tudok magamban tartani! Az jutott eszembe, hogy csak az illatát kéne árulnod! Konzervben, mint eme cikkben a hegyilevegőt. https://www.bumm.sk/belfold/2017/07/...magas-tatrabol
Jó lehetőség! Hidd el! A szlogen pedig lehetne: Nafta szag! egy slukk az IGAZI benzingőzből!
Ez olyan lenne mint az első slukk a dohányzásról leszokott ember mellett ha valaki igazi dohánytra gyújt. Én kb.35 éve szoktam le a cigiről mikor 2 dobozzal kellett egy nap. Este elszívtam az utolsót azóta nem gyújtottam rá de ha pl. egy vacsorán valaki rágyújt és az első slukk mit kifúj mely igazi dohányfüst még mindíd csavarja az orrom. DE és itt a lényeg a többi viszont már Büdi!
Vizes, sőt nedves felületen, üvegen nem köt, nem ragad meg
Beázott a tetőablakom az autón, vettem két tekerccsel és elkezdtem felragasztani, örültem, szép volt. Lakkbenzinnel addig pucoltam amig a törlőpapir tiszta nem maradt. Másnap reggel ami az üvegen volt elvált
Garancia van, de több a posta mint amennyiért vettem
A barna csomagragasztó tökéletesen tartott hónapokig, de nagyon ronda volt.
Akkormost?
Nem, nem ismerem ezt a márkát. Most ahogy néztem a neten, ő gyártja a közismert barna csomagragasztót
Az emlitett FlexTape 10cm széles és hosszában kettévágtam, igy jó volt a szélesség és a hosszúságot is kiadta/+ a bosszúságot is / Adok még egy esélyt, hogy nitrohigitóval törlöm végig, hátha...
Megnézem azt a Tesa-t, mit irnak róla. Majd referálok
Köszi!
Ismét eltelik egy esztendő, így minden fórumtársnak és családjuknak kívánok boldog, békés Karácsonyt, a jövő esztendőre jó egészséget, üzembiztos járműveket, széles utat.
Komment