Jankó51 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseolyan csodákat miket világ szinten is csak páran láttak."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseés nem vagy képes ellátni infóval?????
- 3 likes
Komment
-
Katasztrófa a kertben,komoly aszály van. A fák kiszáradás határán,remélem időben locsoltam,de a termésről így is lemondhatok. A barack fele akkora,kényszerérett és aszalt. Fű nincs a kertben mind kiégett. A fóliát egyszer már elvitte a szél,pár tő paradicsommal együtt amiket a vázhoz rögzített karókhoz kötöztem. Tegnapi viharban két órát kapaszkodtam a vázba hogy helyen tartsam.. Volt eső kb 10 percig. Azért van jő hír is, a paprikák szépen fejlődnek. Első kép: Habaneró 2. : rózsaszín tigris 3.: chajen ezeken tövenként 50-60 termés sem ritka.5 képek
- 5 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKatasztrófa a kertben,komoly aszály van.
- 1 like
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéselegalább a kovászos uborka recepted jól működik
- 3 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMost tettem dunsztba a télire szánt uborkákat új recept szerint,
Nem kell sokat aludni a békülésig, nem lesz belőle hosszú harag.
- 3 likes
Komment
-
Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMost tettem dunsztba a télire szánt uborkákat új recept szerint, a
de kiszivta a nap az autóm tetejét. Sötét metál meggypiros. Rendelek egy szprét a megfelelő szinnel. Lecsiszolnám kikittelném és lefújnám. De mi a helyzet a kétkomponens szintelen lakkal?
Sose hittem az UV sugárzásban , most ráébredtem. Nagyon ronda az autóm teteje. A madárszar lemarta fémig, amit kitöltöttem kétkomponenssel, de kittelni kellene
Hogy működne ez valójában?Utoljára szerkesztve a következő által: horex; 2022 aug. 26, 21:46.
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede kiszivta a nap az autóm tetejét.
Vagy fehér vagy fekete tető mindkettő jól mutat,műbőr lenne a szupi...."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésefehér vagy fekete tető
- 1 like
Komment
-
Na végre, megérkeztünk, visszatért a jóvilág, 100-ast kap a motorom újra. Ma tankoltam. Betettem egy 10 l-es kannát is mert a Pannónia is kiürült (gondoltam, 40 az autóba, 10 a kannába, mert az 50 l-es limitről hallottam) A kúton mindenféle felhívás tájékoztatás, figyelmeztetés, gondoltam inkább megkérdem. Kutas mondja: autóba 50 l-ig ársapkával. Kannába sapka nélkül, de külön körben. Kérdem mi az külön körben? Ha jól értettem (a méreg ekkor már gátolt a hallásomban) úgy mondta, hogy ha egy szuszra töltöm az autót és a kannát, úgy az összeset sapka nélkül számolják. A kanna üres maradt a következő kútig. Szerencsére, mert útközben lehiggadva rájöttem, hogy ha a kannába 100-ast tankolok, majdnem ugyanott vagyok. Minden rosszban van valami jó is. Régi szép idők: a zsiguliba sosem kellett kanna, a lét a tankból közvetlenül a fűnyíróba szippanthattam.
- 2 likes
Komment
-
Komolyan tudják foglalkoztatni az agyunkatJankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa végre, megérkeztünk, visszatért a jóvilág
Egyszerűen hülyét kapok az áraktól!
Tegnap a barát boltos:nem merte kimondani a kutyatáp árát,lesütötte a szemét és többször rákérdeztem mire kimondta.
Szégyen ami történik velünk!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
Komment