Jankó51 eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBár, ha esetleg volna olyan amin egy sincs...
- 3 likes
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésepasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Azon csak egy állítócsavar van.
Na ilyen karbi kellene nekem! Bár, ha esetleg volna olyan amin egy sincs...
https://simson-keletimotor-alkatresz...lujitott-18350
- 1 like
Komment
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede azért legyen szerszám a táskában
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKét féle henger van! A kisebb hűtőbordás és a másik a nagyobb,
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKivitt a világból,de mindig voltak kalandos javítások útközben
- 3 likes
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBár, ha esetleg volna olyan amin egy sincs...
- 2 likes
Komment
-
Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseRemélem eltetted"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCimbié :mondtam neki tegye el ...............
Jó lehetőség! Hidd el! A szlogen pedig lehetne: Nafta szag! egy slukk az IGAZI benzingőzből!
- 6 likes
Komment
-
Ez olyan lenne mint az első slukk a dohányzásról leszokott ember mellett ha valaki igazi dohánytra gyújt. Én kb.35 éve szoktam le a cigiről mikor 2 dobozzal kellett egy nap. Este elszívtam az utolsót azóta nem gyújtottam rá de ha pl. egy vacsorán valaki rágyújt és az első slukk mit kifúj mely igazi dohányfüst még mindíd csavarja az orrom. DE és itt a lényeg a többi viszont már Büdi!
- 6 likes
Komment
-
Flex Tape! Senki ne higyjen a reklámjának.
https://www.google.com/search?q=Flex...id:0xzN6FM5x_E
Vizes, sőt nedves felületen, üvegen nem köt, nem ragad meg
Beázott a tetőablakom az autón, vettem két tekerccsel és elkezdtem felragasztani, örültem, szép volt. Lakkbenzinnel addig pucoltam amig a törlőpapir tiszta nem maradt. Másnap reggel ami az üvegen volt elvált
Garancia van, de több a posta mint amennyiért vettem
A barna csomagragasztó tökéletesen tartott hónapokig, de nagyon ronda volt.
Akkormost?
- 4 likes
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésetesa
Az emlitett FlexTape 10cm széles és hosszában kettévágtam, igy jó volt a szélesség és a hosszúságot is kiadta/+ a bosszúságot is / Adok még egy esélyt, hogy nitrohigitóval törlöm végig, hátha...
Megnézem azt a Tesa-t, mit irnak róla. Majd referálok
Köszi!
Komment
-
horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAdok még egy esélyt,
mert most ilyen
Utoljára szerkesztve a következő által: horex; 2022 dec. 04, 16:23.
Komment
Komment