Titus eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése

Az még tényleg benzin. Ha kellene valamit konzerválnod jó hasznát veszed
egy kis ólmozottat!!!! Egy trabi tankban volt,nem tudni mióta,
de fényes a belseje és alig van lerakódás....
Az annyira tökéletes, hogy nem kell állítgatni

Meglátom hogyan bírja az öreg szovjet. Néhány karbi pucolást még ki lehet bírni a 21. században is.
De talán az üzemanyag tisztaságával nem lesz gond. Csak legyen kimotorozva a tankból, nehogy elduguljon a ,,jókis" e10-től.
Bár, ha esetleg volna olyan amin egy sincs...
Bóbitámhoz pl lehet venni a jikovtól egy fokkal modernebb karbit venni. Azon csak az imént említett dolgok vannak, viszont nem a vázból szívja a levegőt úgyhogy iszonyat torokhangja van
.
motorba való beépítésre...
Bár, ha esetleg volna olyan amin egy sincs...

Egyszerűen nem találok reálisan elérhető darabot...
Óh! Az teljesíthető, de azért legyen szerszám a táskában! A 8 / 10 villáskulcs a gyújtás és karbi szereléshez, a lapos csavarhúzó, a mágneskerék-lehúzó, finom csiszolópapír, a 0,4 mm-es hézagmérő a gyertya és a megszakítókalapács/üllő beállításhoz, a gyertyakulcs, tartalék gyertya, stb. legyen elérhető közelségben! Nekem a zsebeim mindig ezek miatt lyukadtak ki. Viszont tényleg tud haladni, ha érzi a gondoskodást! Melegben ne is használd. Sajna a hűvös időt kedveli. Még valami ami most jutott eszembe: Két féle henger van! A kisebb hűtőbordás és a másik a nagyobb, melynek a karbi felfogatása közel 8-10 mm-rel szélesebb a tőcsavarok között. Ez a henger bizonyos esetekben a dugattyú módosítását és a hosszabb hajtókar cseréjét követeli meg. Ehhez a kv-60 tipusú karbi jó csak.
Én nem akarlak eltántorítani a tervtől, de én Szóltam!
Ha jól emlékszem a pedálos az a 12-es a berúgós a 16-os tipus. A gyújtás rendszer gyalázatos, a KV-35 karbi egy fúvókás. Azon csak egy állítócsavar van. A KV-60-as (kocka alakú) karbi is kutya dolog, mert azt a pocsék minőséget... A haverok szerint "látszott az elköteleződésem" a Riga felé, de gyógyítható!
Leave a comment: