Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Kivitt a világból,de mindig voltak kalandos javítások útközben
Ez már azért valamivel bíztatóbb Meglátom hogyan bírja az öreg szovjet. Néhány karbi pucolást még ki lehet bírni a 21. században is. De talán az üzemanyag tisztaságával nem lesz gond. Csak legyen kimotorozva a tankból, nehogy elduguljon a ,,jókis" e10-től.
Na ilyen karbi kellene nekem! Bár, ha esetleg volna olyan amin egy sincs...
Szervusztok! Kiigazítással élnék! Bocsánat a dezinformációért! Sajnos a helyzet az, hogy hülyeséget írtam. Elgondolkoztam a dolgon és elővettem a gépkönyvet a porlasztóról. NEM egy csavar van a karbin, hanem kettő. Rosszul emlékeztem. Íme egy hírdetés, melyen jól látható a karbi. https://simson-keletimotor-alkatresz...lujitott-18350
Olyan nincs, minimum lesz rajta egy alapjárat állító csavar illetve a szívató.... Bóbitámhoz pl lehet venni a jikovtól egy fokkal modernebb karbit venni. Azon csak az imént említett dolgok vannak, viszont nem a vázból szívja a levegőt úgyhogy iszonyat torokhangja van .
e ha elsőre elvisz a szomszéd faluig és vissza akkor már elégedett leszek
Nekem pont ebben a színben volt az első legális járművem.Kivitt a világból,de mindig voltak kalandos javítások útközben,karbi-tisztítás :utazás előtt és közben,gyujtás-elálitódás a vagánykodás miatt.nekem nem volt más:erre kellett vigyázni. Sok kilómétert toltam a koszos benzin és ottholfelejtett szerszámok miatt !Egyszerűen nem találok reálisan elérhető darabot...
Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2022 nov. 11, 07:35.
ha elsőre elvisz a szomszéd faluig és vissza akkor már elégedett leszek
Óh! Az teljesíthető, de azért legyen szerszám a táskában! A 8 / 10 villáskulcs a gyújtás és karbi szereléshez, a lapos csavarhúzó, a mágneskerék-lehúzó, finom csiszolópapír, a 0,4 mm-es hézagmérő a gyertya és a megszakítókalapács/üllő beállításhoz, a gyertyakulcs, tartalék gyertya, stb. legyen elérhető közelségben! Nekem a zsebeim mindig ezek miatt lyukadtak ki. Viszont tényleg tud haladni, ha érzi a gondoskodást! Melegben ne is használd. Sajna a hűvös időt kedveli. Még valami ami most jutott eszembe: Két féle henger van! A kisebb hűtőbordás és a másik a nagyobb, melynek a karbi felfogatása közel 8-10 mm-rel szélesebb a tőcsavarok között. Ez a henger bizonyos esetekben a dugattyú módosítását és a hosszabb hajtókar cseréjét követeli meg. Ehhez a kv-60 tipusú karbi jó csak.
Én nem akarlak eltántorítani a tervtől, de én Szóltam!
Nincsenek nagy terveim, szóval nem Horvátországba akarok vele menni majd nyáron, de ha elsőre elvisz a szomszéd faluig és vissza akkor már elégedett leszek
Szervusztok! RIGÁT NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Volt nekem... 2 is. Az egy sátánista moped! Igazi hitt(ki)térítő! Többet térdeltem előtte, mint amennyit gurult! Igen gurult--- és nem ment! Több benzint pazarolt, mint egy harckocsi. Én nem akarlak eltántorítani a tervtől, de én Szóltam! Ha jól emlékszem a pedálos az a 12-es a berúgós a 16-os tipus. A gyújtás rendszer gyalázatos, a KV-35 karbi egy fúvókás. Azon csak egy állítócsavar van. A KV-60-as (kocka alakú) karbi is kutya dolog, mert azt a pocsék minőséget... A haverok szerint "látszott az elköteleződésem" a Riga felé, de gyógyítható!
Pont ugyanez történt velem is a múlthéten. Nem akartam otthagyni ezt az elfeledett kismotort.
Az első kerék és a kormány kivételével semmi sem mozog rajta. A télen szorítok időt a blokkfelújításra, és tavasszal remélem beröffen. Legalább kipróbálnék egy Rigát
Na elszált az egész. A lényeg, hogy sok ritka motort láttam annak idején és a kutyának nem kellett. Zündapp 4 hengeres boxer láncos váltóval, Zündapp top resturált első emeleti albérletben 20ezerért, Jawa 500 királytengelyes,. Sorolhatnám napestig
Most jár az eszem hogy eladom a Horexet, csak a lelkem nem engedi még
menjek a motorért és vigyem el. Vas megye Puch350 GS. Majd megyek,mmajd megyek.
Szervusztok! Ilyenkor kirántod a kardot a hüvelyéből és vágtatsz, mint egy vérszomjas vitéz! Mert, aztán sajnálod egy életen át a dolgot! Sokszor jártam én is így... Manapság meg bármit ajánlanak elhozom! Aztán majd én dobom ki...
Leave a comment: