Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Dolgozni csak rendben szépen,ahogy.... úgy érdemes. Vagy esetleg így..3 képek
- 5 likes
Leave a comment:
-
Szépen fejlődnek a palánták... végre jut a palancsinta töltelékbe is..
Éledeznek a habanero paprikák.
1 kép
- 4 likes
Leave a comment:
-
Vártam a fecskéket sk fészekkel,de sajnos a környéken alig látok aktív példányokat.1 kép
- 4 likes
Leave a comment:
-
Nem tudom a Hölgy cselekedete után nőtt akkorára
? Atti tudod ő tudja készíteni a dadogós páleszt!!!
- 1 like
Leave a comment:
-
Nem találkozom....a veje jön..sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsak 1 megjegyzést Jokerrel ne találkozz!
Ö mézet kap nem paprikát..
- 1 like
Leave a comment:
-
Hétvégén felhúztam egy fóliasátrat... jelenleg 20 palánta lakik benne,de 10 nap mulva érkeznek a habanero csili palánták..
oszt akkor nekem nagggyon jó lesz.
- 1 like
Leave a comment:
-
Én is egész párti vagyok...de apróra vágom késsel.sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn pl egészben szeretem a köményt
az őröltben csalódtam a gyenge íze miatt.
Leave a comment:
-
Én pl egészben szeretem a köményt és a lila hagyma igen apróra vágva kötelező
Leave a comment:
-
Most tettem hűtőbe a második adagot... kiveszem és extrázom köménnyeldvtamas58 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseplusz - szigorúan izlés szerint - egy kis őrölt fűszerkömény is mehet bele
Köszi! Apám csinálta így. Van aki vörös v lila hagymával készíti, jó az mindenhogy.
- 1 like
Leave a comment:
-
plusz - szigorúan izlés szerint - egy kis őrölt fűszerkömény is mehet beleAtti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz csak természetes+ rendes paradicsom és paprika.
- 1 like
Leave a comment:
-
Ez csak természetes+ rendes paradicsom és paprika.pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNyami nyami! Jó házi kenyérrel!Mindenképp....Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsak megéri veterán fórumtagnak lenni:
- 1 like
Leave a comment:
-
Csak megéri veterán fórumtagnak lenni: nincs egy hete, hogy körözött receptért kapcsoltam be a gépetAtti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMert itt az ideje. A rendes körözött:
! Köszönet!
- 4 likes
Leave a comment:
Leave a comment: