Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Ma Pannóniáztam egy rakomány"lommal"a közeli börzére,a benzinre valóm kitelt legalább.Viszont kibeszélgettem magam és megtudtam a Gépésztalálkozó idejét amiről mindig lemaradtam....
Rozsdát csiszolgattam,alkatrészaket készítettem elő,sikeresen kikentem magam kéményen lecsúszott ördög szintjére....oszt Ildikó azzal jön haza hogy veterán autó és motor kiállítás és találkozó volt a faluban.. (.:?"+§?!%) ilyen cifrákat mondogattam. Nekem minden nap egyforma sajnos... két hete még olvastam faliújságon....de nem számoltam hányat kell aludni.
Hétvégén felhúztam egy fóliasátrat... jelenleg 20 palánta lakik benne,de 10 nap mulva érkeznek a habanero csili palánták.. oszt akkor nekem nagggyon jó lesz.
plusz - szigorúan izlés szerint - egy kis őrölt fűszerkömény is mehet bele
Most tettem hűtőbe a második adagot... kiveszem és extrázom köménnyel Köszi! Apám csinálta így. Van aki vörös v lila hagymával készíti, jó az mindenhogy.
Leave a comment: