Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Rákerestem, hogy milyen lehet ez a drága olaj. Ez volna az? Tényleg nem olcsó, de úgy olvasom, hogy csónakmotorokhoz való. Azért a Pannónia biztos nem sértődbe meg, hogyha kb 3000 Forintért vennél egy másik olajat.
Olaj 2 ütemü TCW3 RL 2-M 1l Yamaha. Speciális ásványi alapú prémium minőségű TCW3-as minősítésű motorolaj kétütemű csónakmotorokhoz. Mérőfejes a pontos keverék kiméréséhez. Speciális csónakmotor olaj keverékolajozáshoz. 100:1 keverék képzéséhez alkalmas, jó kenőképességű olaj. Kétütemű külmotorokhoz. A raktáron NEM lévő termékek ára csak TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ. A nemzetközi árak és árfolyamok sűrűn változnak, ezért akár jelentős eltérés is lehetséges. Kérje ajánlatunkat! Hajófelszerelés A-Z - Hajós ajándéktárgy, réz ajándék, Lowrance halradar és mélységmérő, olcsó halradar, Helly Hansen akció, TBS ruha, Musto vitorlásruházat, Zodiac gumicsónak, Yamaha csónakmotor, algagátló, tengeri kajak, hajós kötél, eladó hajó, hajós ajándéktárgyak
- 2 likes
-
5.000 Ft-al mentem be az autósboltba, ezért - rosszat sejtve - kértem a kislányt: nézné meg előbb mit kóstál egy liter Yamaha 2T olaj. Megmondta, én meg pirulva, hogy egyelőre nincs üzlet, még takarékoskodnom kell, majd újra jövök
.
Egyszer régen amikor ezt az olajat vettem a Pannóniába, a bótos vigyorogva kérdezte: "kaviárt a disznónak mi?" Eddig kényeztettem, most hogy vegyek vissza???
- 1 like
Leave a comment:
-
Siheder koromban Apám jött haza éjszaka. Völgymenetben kuplungolt, a motor leállt, a világítás elment. Vaksötétben fékezett, érezte, hogy a füves padkán gurul, csak azt nem tudta melyiken. Ő a bal lábát tette le, de rosszul választott: négyméteres töltésen csúszott le motorostul.horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem raktam le a jobb lábam és eldűltem
- 1 like
Leave a comment:
-
én ezt a mutatványt háromszor adtam elő a garázsban, és egyszer a Román határon. Csak az 240kg-os motor. A határon történt esetnél beszorultam a motor és a fal közé, a többiek jobban meglepődtek mint én, ezért a határőrök reakcióideje volt a jobb, utána már az okmányaink sem érdekelték őket, gondolom elvonultak röhögni.horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem raktam le a jobb lábam és eldűltem mint egy söprűnyél, motor meg rám
- 6 likes
Leave a comment:
-
Mert kell egy autó!horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemert jótékony vagyok
,
Eldűltem a Simsonnal a múlt héten, HÉV átjáró, emelkedik az út, 1-t huzatom, váltanék 2-be és nem vette be, megállt a motor, mármint a jármű, én meg valahogy nem raktam le a jobb lábam és eldűltem mint egy söprűnyél, motor meg rám
Nagy szerencsém volt, ketten is segitettek, Nagyon szégyeltem magam, magam elött hogy így megvénültem. Hol fáj a lábam ma? Combnyak
Nem tört el, és ezért is tilos a nagyon melegben is dzsekit viselni
Ezen kívül fáj már minden csontom, lábam, gyalogolni sem tudok, ezért a motor.
Leave a comment:
-
Navégre egy igaz gondolat! Én is ajánlom ezt a megoldást, mert jótékony vagyokpasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa nagyon sok pénze van valakinek az váltson Euroba
, oszt senki nem harap rá
- 1 like
Leave a comment:
-
Pakolászás kőzben akezembe akadt 9 etz váz...feltettem netre...s már el is kelt,
oszt még mindig nincs nagyobb hely..Vagy estleg én hiznék!? Meg pakolnom kell hogy beferjen a Guzzi.
- 5 likes
Leave a comment:
-
Szervusztok! Dörren egyet és jól esik!
Csak azért, hogy a politikát elengedjük! 
- 1 like
Leave a comment:
-
A nagy penz irányitja a politikát....(nagy politika nagy penz,kis politika kis penz)sokak nyomoruságábol kevesek gazdagodnak gátlástalanul..USA-t ez tette naggyá, Kulonben meg kb gyomlálom a paprikát...mert ennyit tehetek, fejtegetest abbafejezem mert sose vege....nem szeretem ami ennyire hosszu...a kigyotol is kapom a frászt,
- 1 like
Leave a comment:
-
Olyan gomb ? hogy szomorú nincs pedig ezt akartam nyomni! Tudom politika mentesek vagyunk de!!!!
Leave a comment:
-
A nyugat epp most emelkedik gőzerővel... őzőnlik a munkaerő(jelenleg 24 hajo ingázik) A nyersanyag es energiabőseg szorgalommal párosulva ujabb nyereseges blokkokat hoz letre. Moország soha nem látott szegenysegbe sullyed,elszivják a munkaerot,ertelmiseget. Mennyunk gondolkodni.
- 1 like
Leave a comment:
-
Sziasztok! Pedig ha tudnátok, hogy arra a sz.rra sincs már fedezet! Akinek van esze az nem fektet "döglött" papírba. Ha nagyon sok pénze van valakinek az váltson Euroba és menekítse a vagyonát külföldre! A 2008-as válság lepke fing ahhoz képest, ami most vár ránk.. Dolgozgatok egy bankár/bróker figurának a "nyaraló"jában és hallok ezt azt. Reggeltől estig a fülén a telefon és pörög, mint a búgócsiga. A nagy kutyák mentik ki a pénzüket az országból. Csak az marad itt, ami nem mozdítható. A "pénz-zsonglőr" szinte hadarva utasítja a "hangyáit", hogy ezt ide, azt oda, amazt meg sehova! Amikor óvatosan kérdezgetni kezdtem, olyanokat mondott, amiket nem értek, de a kisembereknek lefordítva rosszat jelent.horex eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem adják el az értékes forintjukat a nyerészkedő kulákok,, inkább állampapírba fektetik
- 2 likes
Leave a comment:
-
Nem adják el az értékes forintjukat a nyerészkedő kulákok,, inkább állampapírba fektetikAtti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEn is vevő lennek.
- 1 like
Leave a comment:
-
En is vevő lennek...simsonokat,mz-ket adnek cserebe...Sok forint kene hogy szetszorhassam.
- 1 like
Leave a comment:
Leave a comment: