Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Chemotox kocsmája
Collapse
X
-
Kissé elszámoltam.. most sikerült befejeznem. Kicsit elvitte az időt az utángyártott alkatrészek beillesztése+ a vape rendszerhez a vezetékek legyártása. Azért annyira nem rossz 20 nap alatt egy kupac rozsdából három motor....következő terv: az újabb hármas szériánál az idő felezése.
- 8 likes
Leave a comment:
-
Ma napoztam kicsit... jó lenne holnap megfutni a próbaköröket.
1 kép
- 9 likes
Leave a comment:
-
Lehet, hogy nem lesz elég a napi szükségletre felkészülni, kicsit hosszabb távra lesz érdemes felkészülni. Szerencsére felénk még nem érződik a hatás.sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea napi szükségletre első sorban.
Leave a comment:
-
Hát valóban vannak és lesznek bajok.... Ha tehetitek és szükségetek van gyógyszerekre mielőbb tárazzatok be. Azt hiszem nehéz lesz a jelenlegi helyzet eszkalálódása esetén a beszerzése bárminek is. A szállítás garantáltan mindent meg fog drágítani...
- 2 likes
Leave a comment:
-
Én is osztom a véleményeteket az öregjeink is azt mondták : az a biztos ami elmúlt a többi bizonytalan! Első a család létbiztonsága, ez értendő a napi szükségletre első sorban.
- 3 likes
Leave a comment:
-
Sziasztok!mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéselegyen tele legalább.
Nekem Somogyban is van itthon mindig 20 - 30 liter tartalékbenzin kannákban.
Nekem a fűnyírókba, szegélynyíróba kell. Így 65 évesen már elég nagy a terület, amit nyírni kell.
- 4 likes
Leave a comment:
-
Ó! Bocsánatot kérek! Értelek és megértelek! Én magam is elmentem csütörtökön a közeli MOL kútra PB gázpalackért és 5 Liter 95ös benzinért az utánfutós bicajommal. Jó ha van a láncfűrészbe. Lehet tényleg sok fát kell vágnom, ha nem akarok fázni. Nyáron meg nem akarok a konyhában fűteni, hogy megfőzzem a SÓLET konzerveket!mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLehet félreérthetően írtam!
- 4 likes
Leave a comment:
-
Lehet félreérthetően írtam! A külhoniak eddig nekünk hordták az üzemanyagot,nem tankoltak nálunk! Néhány autót láttam tankolni.pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseGondolom most emiatt megy a "kannázás".
A traktor,kamiontankolás,kannázás a hazai emberek szorgalma,én is azért mentem ,nem tudni mikor lészen hiány,legyen tele legalább.
- 3 likes
Leave a comment:
-
Szervusztok! Mátéapu! Sajnos a mindenki által ismert hadihelyzet miatt sok menekülő ember menti a menthetőt! Én úgy érzem most nem csak gazdasági okai vannak a leírtaknak. Állítólag a molotovkoktélokhoz viszik a benzint az ukrán kutakról. Gondolom most emiatt megy a "kannázás".Utoljára szerkesztve a következő által: pasetta; 2022 febr. 26, 19:03.
Leave a comment:
-
Csak érezhető valami szokatlan! A benzinkúton külföldi autók RO,UK nekem fura,talán sosem tankoltak nálunk (Csaucseszku óta)traktorok utánfutós ,kannás tartályos járgányok.Nem emlékezem mikor vártam ennyit,de nem volt vészes.
Leave a comment:
-
Volt az már 4 éve is de nem szolt, csak mondta hogy eladta a barátja. Nem tudtuk hogy eladó.mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseviszont az öreg kb két éve szólt,hogy eladó..
- 2 likes
Leave a comment:
-
Józsi-bá mesélte,hogy egy háborús műhelykocsiból való forgácsológép van egy ismerősének,ami minden alapműveletet tud külömböző tartozékokkal..nem láttuk ,viszont az öreg kb két éve szólt,hogy eladó...A fórumból nem ugrott senki szerintem elment "hagyatékból megmaradt"címen...Remélhetőleg megtisztelő helyre....!
- 1 like
Leave a comment:
-
Ez milyen gép volt? Még nem láttam olyan gépet, ami mindhármat egybefoglalta volna.mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJózsi-bá..ismerősének a háborús eszterga,maró,véső gépével
Leave a comment:
-
Vajon mi lett : a Józsi-bá..ismerősének a háborús eszterga,maró,véső gépével? Igazi műhelytartozék lenne egy gépészembernek........
- 1 like
Leave a comment:
Leave a comment: