Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Chemotox kocsmája

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• Atti69
    replied
    Mert itt az ideje. A rendes körözött: 10dk juhtúró (gomolya) 10dk t túró, teáskanál vaj, evőkanál tejföl, friss petrezsejem zöld, friss metélőhagyma, egy gerezd rendes fokhagyma belepréselve, pirospaprika (őrölt),kávéskanál mustár....jól összekeverve. Élvezzük az életet! Kaporral + föl lehet dobni... Csak úgy...

Leave a comment:

• Atti69
    replied
    Kezdem megszokni hogy minden festést steklámpával a kezemben fejezek be.. no de kész...s ez a lényeg...meg persze az hogy szép legyen. Mára ennyi...fellógatva a cuccok a műhelyben...nem porolunk a fényre..szisszentés következik.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    de mindenek előtt Simsont.
    Így van, a Kisalföld napilapban kb egy éve folyamatosan olvasom a hírdetést, miszerint Simson motorkerkpért vennék, azonnali készpénzes fizetéssel.
    Nagy franc amúgy, beszéltem az unokatestvérem szomszédjával, aki nem netezik, 65-70 közötti Úr. Egyszer felhívta a hírdetésben lévő számot, mert az apósa után maradt egy S50N. Azt mondta neki a faszi, hogy mondjon egy árat rá, mert feleslegesen nem akar 100 km-t autózni. Gondolom csak ,,olcsón" vásárol. Mivel nem mondott az unokatesóm lehet szerencsével jár

Leave a comment:

• Jankó51
    replied
    mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ki a csodának kell ekkora mennyiség ?
    Nincs az a mennyiség - szerintem - ami gazdára nem találna. Felénk is folyamatosan keresik a régi gépeket, de mindenek előtt Simsont.

Leave a comment:

• jagdtigger
    replied
    Mi lett a vége a két nagy gépnek:tudtommal nyertél egy fiatalabb Suzukit?????
    Igen, az idősebb húzta a rövidebbet.... Hogy mennyire volt jó döntést az meg majd kiderül. (szerk: Tekintve hogy milyen szinten képes vagyok felpakolni jobb ötletnek tűnt a nagyobb gép megtartása.)
    Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2022 márc. 20, 19:51.

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    korai tavaszi nagytakarítá
    Mi lett a vége a két nagy gépnek:tudtommal nyertél egy fiatalabb Suzukit?????

Leave a comment:

• jagdtigger
    replied
    Nyugaton hirtelen valamiért igen népszerűek lettek, az enyhe kifejezés hogy elszállt a gépszíj mikor megláttam miket kérnek 1-1 jó állapotú gépért....

Kicsit pakolgattam a műhelyemben, korai tavaszi nagytakarítás. Bejönnek a jó idők visszahozom a bóbitát munkatársamtól....
    https://content.section9.me/im/vf/tarolo3.jpg

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Ki a csodának kell ekkora mennyiség ?
    Értem ,hogy a keleti régió egyik legmegbízhatóbb segédjárgánya volt,viszont nem értem a kereslet miért ekkora?????Az is igaz mikor elkeztek érdeklődni a "pénzes emberek"akkor ...megtaláltuk az összes magyar forgalomba helyezett: BMW-t...Uralt...Dnyepert..-néhány kivétellel...Szerintem a maradék csak a kivételes embereknek van fenntartva....Az is kering a pletykás körökben,hogy a WM-csepelből több van "felújítva"mint ahány készült...nem beszélve a 250-es csepelről..!
    Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2022 márc. 20, 19:05.

Leave a comment:

• Atti69
    replied
    Minden darabból 4-sebis endúrót csinálsz?
    Így kérték.
    mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Már az öntödék is ráálltak a 4 sebis dekli gyártásra akkora üzlet !
    Most jőnnek a fordkihajtásos darabok.

Leave a comment:

• mir-mur
    replied
    4-sebis endúrót csinálsz?
    Már az öntödék is ráálltak a 4 sebis dekli gyártásra akkora üzlet !

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    eltávoztak.
    Minden darabból 4-sebis endúrót csinálsz?

Leave a comment:

• Kopasz 1
    replied
    Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    eltávoztak.
    Nagyon jól néznek ki. Gratulálok! A jövőbeni tulajdonosaik is így vigyázzanak rájuk.

Leave a comment:

• Atti69
    replied
    eltávoztak.

Leave a comment:

• Atti69
    replied
    Kissé elszámoltam.. most sikerült befejeznem. Kicsit elvitte az időt az utángyártott alkatrészek beillesztése+ a vape rendszerhez a vezetékek legyártása. Azért annyira nem rossz 20 nap alatt egy kupac rozsdából három motor....következő terv: az újabb hármas szériánál az idő felezése.

Leave a comment:

• Atti69
    replied
    Ma napoztam kicsit... jó lenne holnap megfutni a próbaköröket.

Leave a comment:

Ugrás az oldal tetejére
Working...
X

Debug Information