Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Mert itt az ideje. A rendes körözött: 10dk juhtúró (gomolya) 10dk t túró, teáskanál vaj, evőkanál tejföl, friss petrezsejem zöld, friss metélőhagyma, egy gerezd rendes fokhagyma belepréselve, pirospaprika (őrölt),kávéskanál mustár....jól összekeverve. Élvezzük az életet! Kaporral + föl lehet dobni... Csak úgy...
Kezdem megszokni hogy minden festést steklámpával a kezemben fejezek be.. no de kész...s ez a lényeg...meg persze az hogy szép legyen. Mára ennyi...fellógatva a cuccok a műhelyben...nem porolunk a fényre..szisszentés következik.
Így van, a Kisalföld napilapban kb egy éve folyamatosan olvasom a hírdetést, miszerint Simson motorkerkpért vennék, azonnali készpénzes fizetéssel.
Nagy franc amúgy, beszéltem az unokatestvérem szomszédjával, aki nem netezik, 65-70 közötti Úr. Egyszer felhívta a hírdetésben lévő számot, mert az apósa után maradt egy S50N. Azt mondta neki a faszi, hogy mondjon egy árat rá, mert feleslegesen nem akar 100 km-t autózni. Gondolom csak ,,olcsón" vásárol. Mivel nem mondott az unokatesóm lehet szerencsével jár
Mi lett a vége a két nagy gépnek:tudtommal nyertél egy fiatalabb Suzukit?????
Igen, az idősebb húzta a rövidebbet.... Hogy mennyire volt jó döntést az meg majd kiderül. (szerk: Tekintve hogy milyen szinten képes vagyok felpakolni jobb ötletnek tűnt a nagyobb gép megtartása.)
Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2022 márc. 20, 19:51.
Ki a csodának kell ekkora mennyiség ?
Értem ,hogy a keleti régió egyik legmegbízhatóbb segédjárgánya volt,viszont nem értem a kereslet miért ekkora?????Az is igaz mikor elkeztek érdeklődni a "pénzes emberek"akkor ...megtaláltuk az összes magyar forgalomba helyezett: BMW-t...Uralt...Dnyepert..-néhány kivétellel...Szerintem a maradék csak a kivételes embereknek van fenntartva....Az is kering a pletykás körökben,hogy a WM-csepelből több van "felújítva"mint ahány készült...nem beszélve a 250-es csepelről..!
Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2022 márc. 20, 19:05.
Kissé elszámoltam.. most sikerült befejeznem. Kicsit elvitte az időt az utángyártott alkatrészek beillesztése+ a vape rendszerhez a vezetékek legyártása. Azért annyira nem rossz 20 nap alatt egy kupac rozsdából három motor....következő terv: az újabb hármas szériánál az idő felezése.
Leave a comment: