Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Viccek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

12-13 éves voltam. bringa, csajok a padon. Gondoltam ,majd megtapsolnak egy jól kivitelezett megállást
    Én úgy gondoltam hogy felmegyek félig azon az emelkedőn, ahol lépcsőházakhoz felmenő lépcsőn lehet feltolni a babakocsit,és a tetejéről visszagurulok hátrafele. Menet közben jöttem rá,hogy kontrás biciklivel nem olyan egyszerű.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Verseny bringa
      Jajj mekkorákat lehetett taknyolni versenybringával!!!
      A hülye hasaló póz miatt olyan volt a súlyelosztás, hogy azzal nem volt érdemes terepezni. De minket ez hol érdekelt??!!
      Hányszor repültem át a kormány felett, mikor dombon lefelé ereszkedve valami kis gödörbe behuppant az első kerék.
      A jó öreg Csepel Sas mi mindent kibírt!
      No meg, a környéken akkoriban huszonéves melósok sokat járkáltak TZ4K kistraktorral. Utáltuk őket, mert mindig beszóltak meg piszkáltak minket. Egyszer jól megpakolva hajtottam hazafelé a kisboltból, szarvkormányon 1-1 tömött szatyor, ezek persze megjelentek mögöttem. Gondoltam, na most nem fogtok beszólni! 5-ösbe felcsaptam a váltót, és ami a "csövön" kifér... Persze az egyik szatyor sarka beakadt a küllők közé, én meg szaltóztam olyat, hogy a cirkuszi artisták megirigyelék volna! Utol is értek a traktorosok, de kivételesen nem szóltak be, hanem segítettek, mert vették a jelet, nem tréfadolog hogy a srác nem kap levegőt, úgy beverte a mellkasát
      A kolbász meg eltört a szatyorban

Komment

Egyébként a fiatalságunkról szóló írás valóban jó, és minden szava igaz (legalábbis rám biztosan), de nem vagyok benne biztos, hogy a szüleim is ugyanilyen jó érzéssel gondolnak vissza azokra az időkre. Amikor nyaranta szinte csak aludni tévedtem haza, naphosszat bóklásztunk haverommal a környékbeli, meg nem annyira környékbeli erdőkben, mezőkön.... Soha nem értettem, hogy anyuék miért vannak olyan idegállapotban, meg miért kellett engem már halottként elképzelni attól, hogy a "csak átugrok pár percre a haverhoz" témából az lett, hogy éjjel 10 után tévedtem haza, mert már megéheztem és elfáradtam...

Komment

Egy egyedülálló férfi egy alkalommal már nagyon vágyott egy nőre,
          ezért elment hogy felkutasson egy prostit.

Elvitte egy motelbe a nőt, de útközben észrevette, hogy valami nincs rendben, az a bizonyos testrésze nem nagyon akar engedelmeskedni és eléggé puhácska maradt.
          A motelszobába érve tehát megkérte a prostit, hogy várja meg, kiszalad a fürdőszobába egy pillanatra.
          Ahogy a fél sötét fürdő helységben matatott, szerencsére rálelt egy kis doboz kenőcsre, amivel alaposan bemasszírozta az ominózus tagot, majd elégedetten ment vissza a nőhöz.
          Lefeküdt vele, akivel egy fenomenális
          aktusban volt része, minden tökéletes volt.
          Ezután már furdalta a kíváncsiság, hogy miféle különleges krém
          lehetett az, amit használt.
          Kiment ismét a fürdőszobába és elolvasta
          az aprócska címkét:

"Tyúkszem kenőcs. Használat után a bekent részt megkeményíti,
          kiszárítja és aztán az magától leesik."

Komment

"Tyúkszem kenőcs. Használat után a bekent részt megkeményíti,
            kiszárítja és aztán az magától leesik."

És egy lavór könny!

Komment

És egy lavór könny!
              Én is sajnálom szegényt . Jól megjárta !

Komment

Szervusztok!
                Ritkán tudok a fórumra jönni és ezt sajnálom nagyon!
                Olvastam a nosztalgikus élményeket és nagyon tetszett az összeállítás!
                Nekem is vannak bringás élményeim. Engedelmetekkel egy kevésbé tréfásat osztanék meg Veletek. Szakmunkás suliban 1996-ban végeztem. A szakoktatóm lomtalanított és én megvettem a 26-os Pannonia 5 sebességes váltó hiányos verseny bringáját. Én mindig is kövér voltam. Most is!
                A váltót nem pótoltam, ehelyett kivettem egypár láncszemet a hajtásból. A környékünkön akkor még földút volt, sok gödörrel. Én egy szombati napon lemostam a VASAT ultrás vízzel, majd száradás után kissé megolajoztam a láncot.
                Uzsgyi! Gyerünk a bringáshoz, mert délben zár! Kell ez meg az. Elindultam, de a fater szólt, hogy nagy a por vigyázzak a vékony gumi miatt! PERSZE! Várd ki!
                Az utcánkból kifordulva feltekertem a dombra, majd a másik oldalon le, jó sebességgel! Por, görnyedt hasas póz, tempó, plusz lejtő, kanyar a lejtő végén szűken derékszögben. A fékek nem fogtak! Olajos lett a láncról csepegő olajtól a felni.
                Aznap egy munkagéppel próbálták a földutat "síkba" hozni. Sejthetitek, hogy az összes gödör porral feltöltődve.
                Az eredmény? A kanyarból nem tudtam kijönni. Az első kerék megakadt egy gödörben, én meg átlendültem a kormány felett és háttal beleestem egy GLEDICSA bokorba.
                Nehezen szédülve másztam ki onnan. Disznó módra néztem ki. Az első villa hátra hajlott közel 1,5 cm-t és a kerék nagyon közel volt a vázhoz. Rosszul voltam, de elmentem az alkatrészekért a műhelybe és kértem ajánlatot az első villára. A szaki az SZTK_ba küldött. Persze inkább haza tekertem. Otthon már tudtak a balesetemről, mert valaki elköpte a szüleimnek. Apa beígért egy alapos verést a tiszti szíjjal, de csak miután rendbe jövök. Pár napig mozdulni nem tudtam a hátam miatt. Aztán éreztem, hogy valami égeti a gerincem környékét. Mondtam az öregnek. Az meg : Fogd meg a szekrényt és fordítsd a hátad! Kezében a szíj. Azt hittem elver. Beígérte. Ehelyett ledobta a székre és egy zsákvarró tűvel meg piszkálta a sebet a hátamon. Fájt. Nem szóltam, de remegtem. Végül kivette beszakadt tüskéket a sebből és Diannával lemosta az egészet.
                Örök emlék. Azóta csak egyszer fájt úgy a fejem. Akkor egy NEM SZABVÁNYOS bukósisakban szenvedtem balesetet. Figyelmetlen voltam és mopeddel estem olyan 35-40 Km/h-val. Azóta tanultam a hülyeségemből!
                Lassan járj! Tovább élsz!

Komment

Ez nagyon jó !

Komment

A kapitalista világ kitalálta a csillag csavart. A képen látható dolog az oroszok válasza volt erre a nem mindennapi kihívásra.
                    Click image for larger version

Name:	039csavar.jpg
Views:	1
Size:	3.7 KB
ID:	139487
                    És egy kis amerikai orosz összefonódás(egyforma sz*r minőséget gyárt mindkettő, hát miért ne vegyítsük):

Name:	1.jpg
Size:	91.1 KB
ID:	139489
                    Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 márc. 04, 19:18.
                    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

A dugót valami v8-as "sevi" blokkból vettétek ki!

Komment

A motorosnak gyereke lesz

Name:	1779951_367136403429143_456791152_n.jpg
Size:	63.0 KB
ID:	139516

Komment

A magyar labdarúgó válogatott ma felkeresett egy árvaházat.
                          "Annyira rossz érzés volt látni azokat a szomorú arcokat, a reménytelenséget a szemükben" - nyilatkozta később a 6 éves Palika.

Komment

A motorosok összetartanak. Azért jó tudni, hogy ki a kivétel.

https://www.youtube.com/watch?v=gVN1U6NiDe4

Komment

fészbuk megosztással kaptam. nem vagyok önző, nevessetek ti is:

https://www.facebook.com/155107811226525/photos/a.155281434542496.39378.155107811226525/666922016711766/?type=1&theater

https://www.facebook.com/15510781122...type=1&theater
                              Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2014 ápr. 26, 21:26.

Komment

Hoztam valamit az MZseknek: :P
                                MZ dal - motoros videó - SportMotor
                                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X