Ez a vicc , nem is vicc !
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Viccek
Collapse
X
-
Remélem ez nem a száraz valóságot tükrözi mert akkor vidd a motorod egy megbízható helyre,hogy a gatyádon kívül legalább ez megmaradjon.! Egy csomagolást már átéltem!!
- 3 likes
Komment
-
Most jöttem be kintről , egy kis helyzetjelentés : az autó hőmérője -10,5 °C mutatott ,mi lesz reggel ???
Az előbb olvastam a következőket , ez azért kicsivel viccesebb :
+ 20°C A görögök felveszik a pulóverüket (ha megtalálják...)
+ 15°C A jamaicaiak bekapcsolják a fűtést (persze, ha van nekik).
+ 10°C Az amerikaiak reszketnek a hidegtől. Az oroszok a kiskertekben uborkát ültetnek.
+ 5°C Leheletünk már látszik. Az olasz autók felmondják a szolgálatot.
0°C Amerikában megfagy a víz. Oroszországban a víz sűrűbb lesz.
- 5°C A francia autók felmondják a szolgálatot.
- 15°C A macska ragaszkodik hozzá, hogy veled aludjon az ágyban. A norvégok előveszik a pulóverüket.
- 18°C Oslóban bekapcsolják a fűtést. Az oroszok a szezon végén utoljára
utaznak a dácsára.
- 20°C Az amerikai autók nem indulnak el.
- 25°C A német autókat nem lehet indítani. A jamaicaiak kihaltak.
- 30°C A hatóságok napirendre tűzik a hontalanok kérdését. A macska a
pizsamádban alszik.
- 35°C Túl hideg van ahhoz, hogy gondolkozz. A japán autókat nem lehet elindítani.
- 40°C A svéd autók felmondják a szolgálatot.
- 42°C Európában már nem működik a közlekedés. Az oroszok az utcán fagyiznak.
- 45°C Vannak még görögök?
- 50°C A szempillák megfagynak két pillantás között. Alaszkában a fürdőszobák kis ablakát fürdéskor bezárják.
- 60°C A fehér medvék délebbre vonulnak.
- 70°C A pokol is befagyott.
- 73°C A finnek menekítik a Mikulást Lappföldről. Az oroszok előveszik a füles sapkájukat.
- 80°C Az oroszok nem veszik le a kesztyűjüket még a vodka pohárba öntésekor
sem.
- 114°C Az alkohol megfagy. Az oroszok rohadt dühösek..
- 9 likes
Komment
-
zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz oroszok rohadt dühösek..
Ez jó volt! Egy kis szösszenet!A 70-es évek elején amikor még nem volt ez a Q-a nagy világ melegedés,voltak hidegek is télen!Ózdon laktam ami amúgy sem a mediterán klímájáról híres!Szóval,kezdő sofőr voltam a Volánnál,gyalog bandukoltam dolgozni egy Hétfő reggel,kezemben a Sokol rádióm és hallgattam a híreket!Mondja a bemondó hogy az ország leghidegebb pontja Putnok(Ózdtól nem messze!) valami minusz 25-vagy hány fokkal! Jól van,gondoltam hogy valami oka lehet hogy nem igen izzadok!De ez semmi!!!Ahogy megláttam az öregecske GAZ51/a-mat(Molotov!)egyből belém nyilalt hogy a vizet benne felejtettem Pénteken!!!!Gondoltam mostmár mindegy itt vége a pálya futásomnak,lelőnek de előtte felakasztanak egy kicsit mert ha puha és friss a hús könnyen átmegy rajta a golyó és nem tudják emlékbe eltenni!(Mint a létező legnagyobb marha utolsó rekvizítumát!)Félve egyből a motort nézegetem....fagydugók a helyükön,repedés,kitüremkedés sehol!Eddig jó!Na indítsunk!Remagő lábakkal nyomom az indító pedált(nem ám kulcsal indítózunk!!!)Orosz autóhoz méltón beröffen és rettentő visításba kezd!Gyorsan leállítom!Persze ahogy a víz megfagyott nem forgott a vízpumpa ezért sírt az ékszíj!Le vele és kifelé a telephelyről mielőtt a Garázsmester sólyam szeme megakadna rajtam!Meg úsztam de hogy hogyan az rejtély!......ja még vagy 2 órát fújta a gőzt a sok jég dugó miatt de lassan rendbe jött!...........ennyit a ruszki ótókról!
- 16 likes
Komment
-
Volt egy öregecske Barkasom is ott! Úgy adódott hogy motort cseréltek benne mert átégett a dugattyú tető!A munka végén egy tanuló vitte ki a sorba és az éjjeli fagy hatására olyan szépen kinyílt a blokk mint a friss harmatos rózsa!!!!Pedig alig pár fok hideg volt akkor!Öreg Warjúsok figyelmébe az még szép nagy kövér gyertyás volt és az a szép fél kicsi,fél nagy kormányos mint a Sinter-é!.........csak ,,barkács!"
- 3 likes
Komment
-
Hogy miért kell sokat dolgoznom?
10 millió lakosa van az országnak, ebből három és fél millió nyugdíjas, ami azt jelenti, hogy a maradék hat és fél milliónak kell megcsinálni az összes munkát.
Hétszázezren tanulnak, ami azt jelenti, hogy a maradék 5.8 millió emberre marad az összes munka. A dolgozókból nyolcszázezren a kormánynak dolgoznak, ami azt jelenti, hogy a maradék 5 milliónak kell megcsinálnia mindent.
Fél millió embert alkalmaz a katonaság, ami azt jelenti, hogy maradt 4.5 millió ember, akikre az összes munka hárul.
Vegyük azt az összes embert, aki a Parlamentben, polgármesteri hivatalokban, állami támogatású intézményekben dolgozik, s megkapjuk azt a maradék másfél millió embert, akikre a tényleges munka elvégzése esik.
Egy adott pillanatban háromszázezer ember fekszik kórházban, van táppénzen, hozzájuk jön a fél millió munkanélküli, s máris megkapjuk azt a valódi embermennyiséget, ami pontosan hétszázezer embert jelent - no, hát ennyinek kell elvégeznie minden munkát.
Most olvastam a legújabb statisztikákat: jelenleg 699 998 ember van börtönben, ami azt jelenti, hogy mindössze két emberre maradt minden munka - rád és rám.
Márpedig te, barátom, éppen a számítógéped előtt ülsz és hülye vicceket olvasol...
- 9 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor ezért vonzódtál az IZS hez !
- 2 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor ezért vonzódtál az IZS hez !
- 8 likes
Komment
Komment