Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Viccek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ez a vicc , nem is vicc !

Komment

Remélem ez nem a száraz valóságot tükrözi mert akkor vidd a motorod egy megbízható helyre,hogy a gatyádon kívül legalább ez megmaradjon.! Egy csomagolást már átéltem!!
      Tudom miről beszélsz, sajnos... Egy szál Swifttel kerültem ki, mindent hagyva... de legalább nem kellett sokat hurcolkodni na de ez tényleg nem a vicc rovatba tartozik, (talán a fórumba sem..?.)

Komment

Együtt sírunk, együtt nevetünk!

Komment

Most jöttem be kintről , egy kis helyzetjelentés : az autó hőmérője -10,5 °C mutatott ,mi lesz reggel ???
          Az előbb olvastam a következőket , ez azért kicsivel viccesebb :

+ 20°C A görögök felveszik a pulóverüket (ha megtalálják...)
          + 15°C A jamaicaiak bekapcsolják a fűtést (persze, ha van nekik).
          + 10°C Az amerikaiak reszketnek a hidegtől. Az oroszok a kiskertekben uborkát ültetnek.
          + 5°C Leheletünk már látszik. Az olasz autók felmondják a szolgálatot.
          0°C Amerikában megfagy a víz. Oroszországban a víz sűrűbb lesz.
          - 5°C A francia autók felmondják a szolgálatot.
          - 15°C A macska ragaszkodik hozzá, hogy veled aludjon az ágyban. A norvégok előveszik a pulóverüket.
          - 18°C Oslóban bekapcsolják a fűtést. Az oroszok a szezon végén utoljára
          utaznak a dácsára.
          - 20°C Az amerikai autók nem indulnak el.
          - 25°C A német autókat nem lehet indítani. A jamaicaiak kihaltak.
          - 30°C A hatóságok napirendre tűzik a hontalanok kérdését. A macska a
          pizsamádban alszik.
          - 35°C Túl hideg van ahhoz, hogy gondolkozz. A japán autókat nem lehet elindítani.
          - 40°C A svéd autók felmondják a szolgálatot.
          - 42°C Európában már nem működik a közlekedés. Az oroszok az utcán fagyiznak.
          - 45°C Vannak még görögök?
          - 50°C A szempillák megfagynak két pillantás között. Alaszkában a fürdőszobák kis ablakát fürdéskor bezárják.
          - 60°C A fehér medvék délebbre vonulnak.
          - 70°C A pokol is befagyott.
          - 73°C A finnek menekítik a Mikulást Lappföldről. Az oroszok előveszik a füles sapkájukat.
          - 80°C Az oroszok nem veszik le a kesztyűjüket még a vodka pohárba öntésekor
          sem.
          - 114°C Az alkohol megfagy. Az oroszok rohadt dühösek..

Komment

zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Az oroszok rohadt dühösek..
            ..........mert a Zsiga nehezen indul!........mi?!
            Ez jó volt! Egy kis szösszenet!A 70-es évek elején amikor még nem volt ez a Q-a nagy világ melegedés,voltak hidegek is télen!Ózdon laktam ami amúgy sem a mediterán klímájáról híres!Szóval,kezdő sofőr voltam a Volánnál,gyalog bandukoltam dolgozni egy Hétfő reggel,kezemben a Sokol rádióm és hallgattam a híreket!Mondja a bemondó hogy az ország leghidegebb pontja Putnok(Ózdtól nem messze!) valami minusz 25-vagy hány fokkal! Jól van,gondoltam hogy valami oka lehet hogy nem igen izzadok!De ez semmi!!!Ahogy megláttam az öregecske GAZ51/a-mat(Molotov!)egyből belém nyilalt hogy a vizet benne felejtettem Pénteken!!!!Gondoltam mostmár mindegy itt vége a pálya futásomnak,lelőnek de előtte felakasztanak egy kicsit mert ha puha és friss a hús könnyen átmegy rajta a golyó és nem tudják emlékbe eltenni!(Mint a létező legnagyobb marha utolsó rekvizítumát!)Félve egyből a motort nézegetem....fagydugók a helyükön,repedés,kitüremkedés sehol!Eddig jó!Na indítsunk!Remagő lábakkal nyomom az indító pedált(nem ám kulcsal indítózunk!!!)Orosz autóhoz méltón beröffen és rettentő visításba kezd!Gyorsan leállítom!Persze ahogy a víz megfagyott nem forgott a vízpumpa ezért sírt az ékszíj!Le vele és kifelé a telephelyről mielőtt a Garázsmester sólyam szeme megakadna rajtam!Meg úsztam de hogy hogyan az rejtély!......ja még vagy 2 órát fújta a gőzt a sok jég dugó miatt de lassan rendbe jött!...........ennyit a ruszki ótókról!

Komment

Meg úsztam de hogy hogyan az rejtély!...ja még vagy 2 órát fújta a gőzt a sok jég dugó miatt de lassan rendbe jött!...ennyit a ruszki ótókról!
              Nos, ez sem a városi legendák sorába tartozik, hanem az igazakéba!

Igen, erre mondják, hogy:-ebben még volt anyag...

Komment

Volt egy öregecske Barkasom is ott! Úgy adódott hogy motort cseréltek benne mert átégett a dugattyú tető!A munka végén egy tanuló vitte ki a sorba és az éjjeli fagy hatására olyan szépen kinyílt a blokk mint a friss harmatos rózsa!!!!Pedig alig pár fok hideg volt akkor!Öreg Warjúsok figyelmébe az még szép nagy kövér gyertyás volt és az a szép fél kicsi,fél nagy kormányos mint a Sinter-é!.........csak ,,barkács!"

Komment

az még szép nagy kövér gyertyás volt és az a szép fél kicsi,fél nagy kormányos mint a Sinter-é!...
                  .....és az enyém.

Komment

Hogy miért kell sokat dolgoznom?
                    10 millió lakosa van az országnak, ebből három és fél millió nyugdíjas, ami azt jelenti, hogy a maradék hat és fél milliónak kell megcsinálni az összes munkát.
                    Hétszázezren tanulnak, ami azt jelenti, hogy a maradék 5.8 millió emberre marad az összes munka. A dolgozókból nyolcszázezren a kormánynak dolgoznak, ami azt jelenti, hogy a maradék 5 milliónak kell megcsinálnia mindent.
                    Fél millió embert alkalmaz a katonaság, ami azt jelenti, hogy maradt 4.5 millió ember, akikre az összes munka hárul.
                    Vegyük azt az összes embert, aki a Parlamentben, polgármesteri hivatalokban, állami támogatású intézményekben dolgozik, s megkapjuk azt a maradék másfél millió embert, akikre a tényleges munka elvégzése esik.
                    Egy adott pillanatban háromszázezer ember fekszik kórházban, van táppénzen, hozzájuk jön a fél millió munkanélküli, s máris megkapjuk azt a valódi embermennyiséget, ami pontosan hétszázezer embert jelent - no, hát ennyinek kell elvégeznie minden munkát.
                    Most olvastam a legújabb statisztikákat: jelenleg 699 998 ember van börtönben, ami azt jelenti, hogy mindössze két emberre maradt minden munka - rád és rám.
                    Márpedig te, barátom, éppen a számítógéped előtt ülsz és hülye vicceket olvasol...

Komment

de lassan rendbe jött!.
                      Akkor ezért vonzódtál az IZS hez !

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Főleg azért,mert abba nem kell vizet tölteni, ergo nem fagy meg

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Nem ezért kedves mirr-murr!Ennek érzelmi okai vannak!......és egy fiatalkori fogadalom!..........hosszú!!!Minden esetre sikerült valóra váltanom az álmomat!Még ma is fentartok a szívemben egy picike részt ennek a ruszki csodának!(Az a csoda benne hogy a DKW350-est hogy tudták így elbarmolni!)Hihetetlen egy masina és egy élmény vele a motorozás!Még így is szeretem pedig a frissen operált lábam ripityára rúgta(még ma is sajog!)Íme a hősi múlt!

Komment

fél kicsi,fél nagy kormányos mint a Sinter-é!
                            Szép autók a 311-esek, ráadásul vidám hangulatot árasztanak:
                            Click image for larger version

Name:	wartburg311_043.jpg
Views:	2
Size:	22.1 KB
ID:	143551
                            , azaz:

Komment

Igen ezt tanúsíthatom. Akár hányszor beleülök én is vigyorgós hangulatba kerülök. Sőt ha megyek vele az emberek visszamosolyognak.

Komment

Milyen kár hogy ma már -kevéske kivétellel- csak gonosz arcú autókat csinálnak, lásd új Fiesta és társai... na arra nem mosolyog senki

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X