Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Viccek
Collapse
X
-
Szépen fel van hizlalva az " ellensúly"!Milyen hasznos lehet a túlsúly?!. A Franciáknál volt régebben szokás így tervezni az autó súlyelosztását,hogy emelő nélkül lehessen kereket cserélni elegendő egy kisebb dombocska.Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2015 ápr. 22, 08:26.
- 1 like
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseelegendő egy kisebb dombocska.
Ha meg nagyobb a kátyú akkor a súlyelosztás is lényegtelen. És ha elég nagy a sebesség még a csavarokkal sem kell bíbelődni
- 2 likes
Komment
-
Nem akarok senkit untatni de nekem szállt már el Eger hatásában a Lumina jobb első kereke , mind az 5 kerékcsavar elszakadt a féktárcsánál tőbe. A szőlő tőkék között találtam meg a kereket ott szuszogott. Nem az élményeim közé tartozott az eset pedig igaz!.Az ok kamionos légkulcs és tempósan ereszkedtem a Mátrából hőtágulás miatt mintha flexel vágták volna el.Két nappal előtte vettem.
- 5 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem akarok senkit untatni de nekem szállt már el Eger hatásában a Lumina jobb első kereke , mind az 5 kerékcsavar elszakadt a féktárcsánál tőbe
............................................................
Az úton megy a legújabb és legdrágább Mercedes. Hirtelen fékeznie kell és megáll. Néhány másodperc múlva hatalmas csattanás hallatszik az autó hátuljánál.
A Merci fedélzeti számítógépe a következő üzenetet írja ki:
"Új Plug&Play (Trabant 601S) eszköz csatlakozott. Telepíti hozzá a szoftvert?"
- 8 likes
Komment
-
Ledöglik a trabantos az út szélén. Arra megy egy BMW-s, és felajánlja, hogy elhúzza a legközelebbi szervizig. Rá is kötik a trabantot a vontatókötélre, a BMW-s meg rálép a gázpedálra és gyorsulni kezd. A trabantos persze nagyon fél, így eszeveszett dudálásba kezd. Elhúznak egy rendőrjárőr mellett, mire az beszól a központba:
- Ilyet még nem láttatok, egy Trabant 180-al megy egy BMW mögött, és még dudál, hogy előzni akar!
- 6 likes
Komment
Komment