Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jön a szezon - tavaszi kesergéseink :)

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Idefigyeljetek Emberek!

A hétvégén ez lesz!
    IDŐJÁRÁS
    Akinek van mivel útra kelni, az készüljön! Akinek nincs még kész az húzzon bele!
    A TWK-ban így köszönnek el a veteránosok egymástól: kívánunk száraz garázst, széles utat, olcsó üzemanyagot!
    Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2012 máj. 02, 22:07.
    sepy, norinco és 3 további látogató kedvelte ezt.
    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

kívánunk száraz garázst, széles utat, olcsó üzemanyagot!

Na látjátok, nem kell elkeseredni, majdnem 45-öd részével csökken a benzin ára:
      Péntektől olcsóbbak az üzemanyagok - Autónavigátor.hu
      Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2012 máj. 02, 22:11.

Komment

Őszintébb lenne a mosolyom, ha a 4/5-d részével lenne olcsóbb!
        sepy, OdinHEM és norinco kedvelte ezt.

Komment

Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Őszintébb lenne a mosolyom, ha a 4/5-d részével lenne olcsóbb!
          Olyan telhetetlen Vagy!
          OdinHEM és kollarg kedvelte ezt.

Komment

Én a hosszú hétvégén minden nap megültem a p10-et és üldöztem az előttem haladókat

hm a szintetikus olaj ára is mehetne lentebb

Intrepid benzintyúkod van ?
            kollarg kedvelte ezt.

Komment

-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Olyan telhetetlen Vagy!
              Szerintem Te sem bánnád!

BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Én a hosszú hétvégén minden nap megültem a p10-et és üldöztem az előttem haladókat
              én még csak a garázsban tudom üldözni az egereket...

BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Intrepid benzintyúkod van ?
              Sajna nincs, de ha lenne, akkor lehetne a nemlétező motorgumi gyáram mellett...
              Utoljára szerkesztve a következő által: Intrepid; 2012 máj. 03, 10:04.
              norinco kedvelte ezt.

Komment

Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Megyek, televeszem a kádat,
                Lassan eladhatjuk a kádat!
                Jelentős benzináresés jön szerdán - Hir24
                jagdtigger és norinco kedvelte ezt.

Komment

Jelentős benzináresés jön szerdán - Hir24
                  Én jelentősnek nevezném, ha mondjuk megfeleznék az árát!
                  Szerintem ez csak "parasztvakítás".
                  Engednek most 10 Ft-ot, hogy egy-két hét múlva duplájával megemelhesék!
                  Vagy így hátha sokan megrohanják a benzinkutakat és így extra haszonra tehetnek szert?
                  Persze ezt csak a rosszmájúság mondatja velem.
                  Remélem igazából nem így lesz!
                  Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2012 máj. 07, 21:27.

Komment

Lassan eladhatjuk a kádat!
                    Inkább megint feltöltöm benyával!
                    soveny és OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Ha már témánál vagyunk, ti melyik benzinkútnál "szórjátok" a pénzt? (é csak arra vagyok kíváncsi hogy melyiknél éri meg jobban tankolni minőség felől nézve )

Amúgy most vettem észre Győri zsernyákoknál is beindult a szezon, nemrég láttam 2-őt kávédarálóval a városban .
                      Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2012 máj. 07, 23:03.

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        melyik benzinkútnál „szórjátok” a pénzt?
                        kocsival a piros madaras kútnál tankolok, mert olcsó, eddig gond nem volt vele...
                        de mocival(, igaz nem veterán, mert abba még csak kannával tudnám tölteni, ha egyáltalán valami csoda folytán beindulna) általában a kagylós kútnál, esetleg a fekete kutyásnál, ha nagyon porzik a tank, akkor a magyarnál.
                        hogy miért ezeknél? mert remélem, hogy ha nem is sokkal, de jobb az üzemanyag minősége, mint az olcsó diszkont kútnál (bizonyítékom nincs rá...) (habár pár éve, amikor tesztelték a kutakat, akkor nem a madaras volt a legrosszabb!), ráadásul az első kettőhöz van pontgyűjtő kártyám!
                        OdinHEM, -t5- és Blackmumus kedvelte ezt.

Komment

melyik benzinkútnál „szórjátok” a pénzt?
                          Nekem az olaj a hátizsákban van, benzint pedig onnan veszek ahol éppen észreveszem hogy megint belefér 10 liter a szép öblös Pancsi-tankba.

Utoljára éppen kannából tankoltam amit apám hozott a MOL-tól, előtte Lukoil - ezt a kettőt szoktam előnyben részesíteni. De idén tankoltam már kis magánkúton is, sőt a Szigeti Attilán lévő Shellnél is Győrben. Most hogy rendesen összeállt a moci tényleg nagyon fogy a benzin..
                          -t5- és Intrepid kedvelte ezt.
                          There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Én inkább maradok a kannás módszernél, biztosabb az ha kannába összerázom a naftát meg az olajat .(És nem mellesleg nincs 2 ütemű szaga a tatyúmnak B) .) Amúgy én most mentem át a kagylóshoz a városi részecske menyiségtől . Igaz szakmunkás vizsga miatt mostanába nem nagyon megyek sehova (az eheti börze talán belefér...).
                            Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2012 máj. 08, 00:44.
                            Intrepid kedvelte ezt.

Komment

az eheti börze talán belefér...
                              Én is megpróbálok odaérni, sőt vinni olyan dolgokat is amiből több van itthon, mert ma meghoztam a fényezőtől a holmikat és pótlásra szorul a költségvetésem. Szombaton délelőtt meg megyek néhány Pannonia blokkért egy bácsikához.

Ami szintén csábító lehetőség az a győrújbaráti motorostalálkozó szombaton, de az lehet nem fog beleférni.
                              Meg pénteken végeselem szimulációból ZH-m lesz...
                              OdinHEM és -t5- kedvelte ezt.
                              There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Meg pénteken végeselem szimulációból ZH-m lesz...
                                Az igaz, hogy nem tudom mi az, de kívánok hozzá egy kalappal...............
                                Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2012 máj. 08, 12:59.
                                kollarg kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X