Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jön a szezon - tavaszi kesergéseink :)

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    edőket is kötelezném az óraállás rögzítésére, a régi tulajdonos jelenlétében, aláírásával együtt. Mivel aki beadja az autóját, motorját, stb. a kereskedésbe, amint kiteszi a lábát, máris tekerik az óráját, és nem előre!
    Ezt de hányszor hallottam, csak én modern kocsival. Például bevitték a szervizbe a használt vasat egy 30000 km-es szervizre, ott bepötyögték a vázszámot és kérdezték hogy akkor mehet-e a 90-ezres...
    -t5- és Intrepid kedvelte ezt.

Komment

Szép estét
      A topic címe a kezdetekbe is ez volt ? vagy a vége a "tavaszi kesergéseink " utólag került rá

ÉN nem kesergek. Inkább módfelett örülök. Lehet hajtani a ménest
      igaz idő hiányban már szervezkedni kell pl busz helyett motorral megyek be egyetemre.

Érdekes ez a km óra állás téma. Én veterános téren azon gondolkodtam el hogy! Én most ha befejezem a p21 motorom akkor felújított óra és 0 km állás lesz. Ezt a bürokrácia egy 30 énnél öregebb járműnél ami több ízben is forgalomba volt hogy fogadja. "lehet, hogy ezen csak én gondolkodtam el..."

Ki hány km-er tervez és milyen gépezetbe ? Esetleg mely találkozókra megy a szezonban ? Hátha összefut pár fórumos
      Bár ez a szezon öröm topic-ba illene
      Che kedvelte ezt.

Komment

BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Lehet hajtani a ménest
        egy vicc jutott az eszembe

Komment

Szerintem ez nem lehet gond. A P10-esen én is megcsináltattam az órát, az adásvételiben 55xxxkm van benne (2011 december), most meg 270. Megy ősszel vizsgára, addig még jó pár száz belekerül, de 55e biztos nem. :-)
          Felírják és kész. Ha rákérdeznek, megmondom, hogy elromlott, és megcsináltattam, és ilyen lett. Fel is vezethetik a lapra ha akarják, hogy 55e-nél óracsere 0-ásra, engem nem zavar.

Bár, szerintem nem törődnek vele, elkönyvelik, hogy 45e km-t mentem vele decembertől szeptemberig.
          soveny kedvelte ezt.

Komment

Csak péntekig örülhetünk a melegnek - Hir24
            Úgy néz ki, a hétvégi motorozásnak annyi!
            A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

több optimizmust -t5-! lesz még jó idő

sőt hétvégén is lesz esőmentes időszak
              -t5- kedvelte ezt.

Komment

Nem tudom mennyire ismered, esetleg kedveled a Blues Company nevű zenekart. Nekem a zenéjük annyira nem jön be, de erről az ő szövegük jutott eszembe:

"Ha szakad az eső, az se nagy baj,
                Minden útszéli kocsmánál megállunk hamar..."

Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 máj. 30, 10:48. Oka: helyesírás..
                OdinHEM, norinco és -t5- kedvelte ezt.
                There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

norinco eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  több optimizmust -t5-!
                  Szia norinco!
                  Ezt pont Te mondod! Nem akarlak 'idegelni', csak egy kérdésem van. Mi van a füstölős feszszabályzóddal?

Na ugye!
                  no... a fene egye meg
                  Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2012 máj. 30, 11:04.
                  OdinHEM és norinco kedvelte ezt.

Komment

köszöni szépen jól van
                    ma néztem: csak egy dióda, meg egy BC212 tranyó és egy ellenállás szállt el belőle
                    de azt hiszem rájöttem miért nem jó az eredeti. írtam is a topicjába
                    -t5- kedvelte ezt.

Komment

nektek legalább van működőképes motorotok, nekem még legalább 1 hónap mire összepakolom annyira hogy ráülhessek, de még akkor sem biztos, hogy beindul
                      -t5- kedvelte ezt.

Komment

több optimizmust!

Komment

Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          még legalább 1 hónap mire összepakolom annyira hogy ráülhessek,
                          Húzz bele, addig talán megjön az igazi nyár és nem kell úgy motoroznod, mint ahogy én mentem Agárdra. Egyik szemem állandóan az eget leste, a másik meg az üres buszmegállókat, hogy eső esetén be tudjak húzódni!
                          Nem a "hab testemet" féltem, hanem.....gondolhatod!
                          OdinHEM, Che és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Húzz bele, addig talán megjön az igazi nyár és nem kell úgy motoroznod, mint ahogy én mentem Agárdra. Egyik szemem állandóan az eget leste, a másik meg az üres buszmegállókat, hogy eső esetén be tudjak húzódni!
                            Az a baj, hogy minden a pénzen múlik. Ha meglenne minden alkatrész, meg átíratás akkor 2 hét alatt összepaklonám, mehetne műszakira.

Azért a 60 fokos hőséget sem várom. Jó ez a hőmérséklet ami most van, csak ne nézne ki mindig úgy mintha esni akarna. Biciklivel is alig merek elindulni, mert kitudja hogy vagy mikor tudok hazajönni.
                            OdinHEM és -t5- kedvelte ezt.

Komment

OdinHEM, -t5- és Blackmumus kedvelte ezt.

Komment

hát ez a baj, hogy mindig az a legkevesebb

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X