-t5- eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Jön a szezon - tavaszi kesergéseink :)
Collapse
X
-
Szép estét
A topic címe a kezdetekbe is ez volt ? vagy a vége a "tavaszi kesergéseink " utólag került rá
ÉN nem kesergek. Inkább módfelett örülök. Lehet hajtani a ménest
igaz idő hiányban már szervezkedni kell pl busz helyett motorral megyek be egyetemre.
Érdekes ez a km óra állás téma. Én veterános téren azon gondolkodtam el hogy! Én most ha befejezem a p21 motorom akkor felújított óra és 0 km állás lesz. Ezt a bürokrácia egy 30 énnél öregebb járműnél ami több ízben is forgalomba volt hogy fogadja. "lehet, hogy ezen csak én gondolkodtam el..."
Ki hány km-er tervez és milyen gépezetbe ? Esetleg mely találkozókra megy a szezonban ? Hátha összefut pár fórumos
Bár ez a szezon öröm topic-ba illeneChe kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLehet hajtani a ménest
Komment
-
Szerintem ez nem lehet gond. A P10-esen én is megcsináltattam az órát, az adásvételiben 55xxxkm van benne (2011 december), most meg 270. Megy ősszel vizsgára, addig még jó pár száz belekerül, de 55e biztos nem. :-)
Felírják és kész. Ha rákérdeznek, megmondom, hogy elromlott, és megcsináltattam, és ilyen lett. Fel is vezethetik a lapra ha akarják, hogy 55e-nél óracsere 0-ásra, engem nem zavar.
Bár, szerintem nem törődnek vele, elkönyvelik, hogy 45e km-t mentem vele decembertől szeptemberig.soveny kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Csak péntekig örülhetünk a melegnek - Hir24
Úgy néz ki, a hétvégi motorozásnak annyi!A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Komment
-
-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÚgy néz ki, a hétvégi motorozásnak annyi!
sőt hétvégén is lesz esőmentes időszak-t5- kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÚgy néz ki, a hétvégi motorozásnak annyi!
"Ha szakad az eső, az se nagy baj,
Minden útszéli kocsmánál megállunk hamar..."
There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 3 likes
Komment
-
norinco eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésetöbb optimizmust -t5-!
Ezt pont Te mondod! Nem akarlak 'idegelni', csak egy kérdésem van. Mi van a füstölős feszszabályzóddal?
Na ugye!
no... a fene egye megUtoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2012 máj. 30, 11:04.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 2 likes
Komment
-
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemég legalább 1 hónap mire összepakolom annyira hogy ráülhessek,
Nem a "hab testemet" féltem, hanem.....gondolhatod!A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 5 likes
Komment
-
-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHúzz bele, addig talán megjön az igazi nyár és nem kell úgy motoroznod, mint ahogy én mentem Agárdra. Egyik szemem állandóan az eget leste, a másik meg az üres buszmegállókat, hogy eső esetén be tudjak húzódni!
Azért a 60 fokos hőséget sem várom. Jó ez a hőmérséklet ami most van, csak ne nézne ki mindig úgy mintha esni akarna. Biciklivel is alig merek elindulni, mert kitudja hogy vagy mikor tudok hazajönni.
- 2 likes
Komment
-
ApaE
Komment