Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jön a szezon - tavaszi kesergéseink :)

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    akár 1 év börtönbüntetést is kaphat aki visszatekeri a kilométer órát!
    Akkor ezután mindenki hiba (működésképtelenség) miatt fogja cserélni, és persze használtra?
    There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Egyetlen hátránya hogy nem lehet eléggé dönteni tőle a motort...

Fele-fele arányban! Balra lehet, sőt sokkal nagyobb az "élvezet".
      Amikor választani kellett a hátizsák és az oldalkocsi között, én az ok. mellett maradtam! Sokkal mutatósabb is és nem kell a piros lámpánál letenni a lábat!
      Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2012 jún. 26, 20:55.
      korompaiistvan, OdinHEM és kollarg kedvelte ezt.
      A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

nem kell a piros lámpánál letenni a lábat!
        Csak aztán dehogy elfelejtsd ha levetted, mint a haverom.
        korompaiistvan, OdinHEM és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Csak aztán dehogy elfelejtsd ha levetted, mint a haverom.
          Ilyen "bakiról" már hallottam én is, talán ezért is eddzem magam a Gyermekem MZ-jével, de könnyen akklimatizálódom mind kettőre.
          OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Idefigyeljetek Emberek!

Én nem vagyok egy kényes "gyerek", de ezt már nehezen viselem! Most jöttem vissza egy "kis" kőrről (20 km), de már az embernek is, motornak is melege van! Így, a Gyermekemmel összedugtuk a "bukósisakunkat" és megterveztünk egy késő esti motorozást. Az útvonal Ajka-Pula-Tapolca-Sümeg-Ajka kb. egy százas, kilométerben mérve!
            Van egy "B" terv, a Balaton! Az is este mert még nem gyógyultak meg az égési sérüléseim amit a veszprémi túrán szereztem!
            Jó hétvégét!
            OdinHEM és chemotox kedvelte ezt.

Komment

Az útvonal Ajka-Pula-Tapolca-Sümeg-Ajka kb. egy százas, kilométerben mérve!
              Van egy „B” terv, a Balaton! Az is este
              Halló, itt vagytok?
              Sikerült a "B" tervet megvalóstani! Este 8-órakor indultunk és Fövenyest vettük célba. a levegő is, a Balaton vize is isteni volt. A Motoroknak sem kellett mondani, hogy "múkodj", mert tették a dolgukat!
              Jó fürdés, kb.90 kilométer motorozás és még a matolcsy sem jutott az eszünkbe.-de majd holnap bepótoljuk, kap rendesen-
              soveny, supermax és norinco kedvelte ezt.

Komment

Az szép kis túra . A meleget azt meg én se nagyon bírtam már úgyhogy lejöttem Keszthelyre...

Komment

Szép napot!
                  A meleg ma is megvolt. Mai nap egy barátommal motorra pattantunk. Én a P10-el ő a új 250-essel.
                  Az én célom a Bodrogkeresztúri börze volt... Rá kellett döbbennem h. már leginkább a börzén nem alkatrészt lehet venni hanem új barátokat ismerősöket márkatársakat lelni. Méghozzá ingyért
                  Na de az én utam amit bejártam a p10-el.
                  Polgár > Tiszavasvári > Tiszalök > Rakamaz "itt találkoztam barátommal" > Tokaj > Bodrogkeresztúr "börze" > Tolcsva "haver potya utasa" > Mád > Tállya > Boldogkőváralja "déli panoráma nézés nekem irány haza dolgom volt " > Tállya > Mád > Tarcal > Tokaj > Rakamaz > Tiszalök > Tiszavasvári > Polgár
                  Ez egy olyan kb 250km. Reggel 7:20-kor indultam és 13:40-re értem haza. átlag 80-90km/h 4l-es fogyasztás. Műszaki hiba ismeretlen fogalom.
                  -t5-, OdinHEM és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Szép napot!
                    A meleg ma is megvolt. Mai nap egy barátommal motorra pattantunk.
                    Minden tiszteletem a tiéd!
                    Ma én is gurultam az asszonnyal úgy 80 km-t.
                    38 fokos déli melegben elég is volt egy időre!
                    Úgy döntöttem, hogy ha tehetem akkor, vagy kora reggel, vagy késő este motorozok inkább.
                    -t5- kedvelte ezt.

Komment

Tokajban volt hőmérséklet kijelző és kerek 40-el rémített
                      De fiatalon még belefér az ilyen Egyedül csak az alkarom égett meg nemkicsit De hát pólóba 90-nél se jött hűvös fuvatalt Szegény henger szegény dugó mit kelet túlélnie
                      -t5- kedvelte ezt.

Komment

sricsi70 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Ma én is gurultam az asszonnyal úgy 80 km-t.
                        Fiatalkoromban én is "gurultam" az asszonnyal, de most már inkább motorozok!

Műszaki hiba ismeretlen fogalom.
                        De jó Neked........................
                        sepy, mir-mur és sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

BeniP10&P21 eredeti hozzászólása
                          Műszaki hiba ismeretlen fogalom.
                          De jó Neked...
                          Pár héttel ezelőtt volt Hortobágyon is nekem egy 200km-es túra. Ott se volt hiba. Azt tervezem ha lesz nyáron még időm, hogy Székesfehérvárra rokonhoz elmotorozok és ha ott leszek akkor a Balatont is megmutatom a paripának
                          sepy és -t5- kedvelte ezt.

Komment

Pár héttel ezelőtt volt Hortobágyon is nekem egy 200km-es túra. Ott se volt hiba.
                            Elvállalnád a Pannóniáimat P10 & P20 ( Az utóbbi már majdnem 21)
                            -t5- kedvelte ezt.

Komment

Elvállalnád a Pannóniáimat P10 & P20 (Az utóbbi már majdnem 21)
                              elvállalni ? Ohh anélkül is van mire néznem
                              Kéthengeressel még nincs nagy tapasztalatom :/ de folyamatosan épülget. Remélem a galériám már ezen a héten megint bővül és Előrébb lép a projektem A kéthengeressel is ugyan az a kritérium csak 100-as utazón.
                              sepy és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Ma a tömeg közlekedés helyett is a p10-et választottam. Polgár Miskolc return-ba kb 90km. A motor légkondicsinálója jobb mint egynémelyeik Hajdú v. Borsod voláné.

Elvállalnád a Pannóniáimat
                                Most hogy így másodjára is bele gondolok... Én ezt szeretem csinálni "még túlzottan is". De hát ki lett adva az utam már a legelején, hogy mérnök embernek kell lennem informatikából. Pedig autó szerelő akartam lenni... annak ellenére is hogy nem tdtam h. van olyan h. MAMI

mátéapu, sepy és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X