-t5- eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Jön a szezon - tavaszi kesergéseink :)
Collapse
X
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgyetlen hátránya hogy nem lehet eléggé dönteni tőle a motort...
Fele-fele arányban! Balra lehet, sőt sokkal nagyobb az "élvezet".
Amikor választani kellett a hátizsák és az oldalkocsi között, én az ok. mellett maradtam! Sokkal mutatósabb is és nem kell a piros lámpánál letenni a lábat!Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2012 jún. 26, 20:55.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 3 likes
Komment
-
-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem kell a piros lámpánál letenni a lábat!korompaiistvan, OdinHEM és 3 további látogató kedvelte ezt.
- 5 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsak aztán dehogy elfelejtsd ha levetted, mint a haverom.OdinHEM kedvelte ezt.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 1 like
Komment
-
Idefigyeljetek Emberek!
Én nem vagyok egy kényes "gyerek", de ezt már nehezen viselem! Most jöttem vissza egy "kis" kőrről (20 km), de már az embernek is, motornak is melege van! Így, a Gyermekemmel összedugtuk a "bukósisakunkat" és megterveztünk egy késő esti motorozást. Az útvonal Ajka-Pula-Tapolca-Sümeg-Ajka kb. egy százas, kilométerben mérve!
Van egy "B" terv, a Balaton! Az is este mert még nem gyógyultak meg az égési sérüléseim amit a veszprémi túrán szereztem!
Jó hétvégét!A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 2 likes
Komment
-
-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz útvonal Ajka-Pula-Tapolca-Sümeg-Ajka kb. egy százas, kilométerben mérve!
Van egy „B” terv, a Balaton! Az is este
Sikerült a "B" tervet megvalóstani! Este 8-órakor indultunk és Fövenyest vettük célba. a levegő is, a Balaton vize is isteni volt. A Motoroknak sem kellett mondani, hogy "múkodj", mert tették a dolgukat!
Jó fürdés, kb.90 kilométer motorozás és még a matolcsy sem jutott az eszünkbe.-de majd holnap bepótoljuk, kap rendesen-
A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 3 likes
Komment
-
Szép napot!
A meleg ma is megvolt. Mai nap egy barátommal motorra pattantunk. Én a P10-el ő a új 250-essel.
Az én célom a Bodrogkeresztúri börze volt... Rá kellett döbbennem h. már leginkább a börzén nem alkatrészt lehet venni hanem új barátokat ismerősöket márkatársakat lelni. Méghozzá ingyért
Na de az én utam amit bejártam a p10-el.
Polgár > Tiszavasvári > Tiszalök > Rakamaz "itt találkoztam barátommal" > Tokaj > Bodrogkeresztúr "börze" > Tolcsva "haver potya utasa" > Mád > Tállya > Boldogkőváralja "déli panoráma nézés nekem irány haza dolgom volt " > Tállya > Mád > Tarcal > Tokaj > Rakamaz > Tiszalök > Tiszavasvári > Polgár
Ez egy olyan kb 250km. Reggel 7:20-kor indultam és 13:40-re értem haza. átlag 80-90km/h 4l-es fogyasztás. Műszaki hiba ismeretlen fogalom.
- 6 likes
Komment
-
BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzép napot!
A meleg ma is megvolt. Mai nap egy barátommal motorra pattantunk.
Ma én is gurultam az asszonnyal úgy 80 km-t.
38 fokos déli melegben elég is volt egy időre!
Úgy döntöttem, hogy ha tehetem akkor, vagy kora reggel, vagy késő este motorozok inkább.-t5- kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
sricsi70 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMa én is gurultam az asszonnyal úgy 80 km-t.
BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMűszaki hiba ismeretlen fogalom.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 3 likes
Komment
-
-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBeniP10&P21 eredeti hozzászólása
Műszaki hiba ismeretlen fogalom.
De jó Neked...
- 2 likes
Komment
-
BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePár héttel ezelőtt volt Hortobágyon is nekem egy 200km-es túra. Ott se volt hiba.-t5- kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElvállalnád a Pannóniáimat P10 & P20 (Az utóbbi már majdnem 21)
Kéthengeressel még nincs nagy tapasztalatom :/ de folyamatosan épülget. Remélem a galériám már ezen a héten megint bővül és Előrébb lép a projektem A kéthengeressel is ugyan az a kritérium csak 100-as utazón.sepy és korompaiistvan kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Ma a tömeg közlekedés helyett is a p10-et választottam. Polgár Miskolc return-ba kb 90km. A motor légkondicsinálója jobb mint egynémelyeik Hajdú v. Borsod voláné.
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElvállalnád a Pannóniáimat
- 7 likes
Komment
Komment