Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Ez az Eiffel-tornyos nyomtató tetszik. Követem a dolgokat, valami ilyesmit el tudnék képzelni itthonra is következő nyomtatónak http://img.index.hu/imgfrm/7/4/9/5/IMG_0012847495.jpg
A Csörgő-építés most itt tart, és hála egy kis szélnek az első törésteszt is megvolt, én meg megtanultam, hogy meg fog száradni az alapozó akkor is ha bent van a garázsban a kaszni...
Szép és jó ez a lötyis nyomtató, de van egy olyan sejtésem hogy ehhez egy adag folyadék annyi mint amennyiért te a komplett nyomtatót vetted. A nyomtató árából meg veszel egy kertes hátat vidéken...
A Csörgő-építés most itt tart, és hála egy kis szélnek az első törésteszt is megvolt, én meg megtanultam, hogy meg fog száradni az alapozó akkor is ha bent van a garázsban a kaszni...
Amikor a múltkor azt mondtam a feleségemnek, hogy "eljátszanék veled, mint gyermek a villanyvasúttal", hát akkor valami ilyesmire gondoltam. Ha egyszer játék, legyen élvezetes.
Még három. Ezt a kerti vasútra rajzoltam, azóta van tovább is csak nincs kép.
Készült még fényjelző, fénysorompó, ezer dolog. Kezdek belejönni a dologba.
Megrajzolni csak egyszer kell, aztán bármennyi kijön belőle a nyomtatóból, ez jó buli
Komment