Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Őszinte kérdések nőkről

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Te ebben a rovatban nem lennél benne.

Komment

Ne sértegessük már egymást!!!

Beszéljünk másról,és zárjuk le ezt a vitát.

Kinek milyen volt a szilvesztere? Letapostátok a kezeteket?
      Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2013 jan. 01, 18:31.

Komment

Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Letapostátok a kezeteket?
        Fehér kesztyű volt rajtam. Így nem léptek rá. ...

Komment

Én csak tartottam magam a szlogenemhez.:-)))
          "Ami a ködnél sűrűbb, de a bitumentnél hígabb volt azt megittam"
          Viszont nem léptek a kezemre.:-)))
          Jártam szlovákiában, mag erre arra, sőt még kijutottam a Terranoval, terepre is. Rá is férne egy alapos mosás.:-))) Ma annyi tellett tőlem , hogy a felnikből kipiszkáltam a sarat, hogy ne rázzon 100 felett.:-)))

Komment

Mi is voltunk terepen
            Ma értünk haza, egy kis mosás a mi kocsinkra is ráférne
            Click image for larger version

Name:	2222.jpg
Views:	1
Size:	199.8 KB
ID:	134069Click image for larger version

Name:	3333.jpg
Size:	189.4 KB
ID:	134070Click image for larger version

Name:	11111.jpg
Size:	200.9 KB
ID:	134071

Komment

Az enyém sem szebb.:-)))) Majd holnap lefényképezem, ha el nem felejtem.:-)))) Bár mi nem úton közlekedtunk.:-))) Csak úgy "parasztosan" tökön-babon keresztül.:-)))))
              kedvelte ezt.

Komment

Ohhh,már annyiszor meg szerettem volna kérdezni:

Nincs köztünk véletlenül valaki, aki ASZTALOS?

Komment

Én csak gyalulni tudok.:-)))))) Igaz nem szeretem a deszkát.:-))))

Komment

Ebben az esetben, ez most nem elég

Kerti garnitúrát szeretnék csináltatni.

Komment

Van asztalos, de jelenleg a fémiparban dolgozik
                      Nem haver az egyengető gyalugép, amióta meg akart szabadítani pár ujjamtól...
                      Viszont kerti bútorokat csak tölgyfából! Ehhez ragaszkodj...nem kell a mese mindenféle bevonó csodaszerről...
                      Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 jan. 02, 19:43.
                      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Jokernek és nekem van egy közös barátunk a XVII. kerületben...

Komment

Hát ez az...
                          A nagypapám bútorasztalos volt...koloniál bútorokat készített.
                          Már nem él szegény, és most itt vagyok kiszolgáltatva mindenféle kóklernek.
                          Itt van pl ez a bútor:
                          Elegáns kerti bútor 1 asztal+2szék+2pad Egyéb település ”¢ apród.hu

Fenyő?????? Tölgy vagy akác,ami szerintem is jó....no meg ez a minta a lábakon...nem tetszik.

Ez már jobban tetszik, de ez is fenyő:

Masszív fenyő kerti ülö garnitúra! Érd ”¢ apród.hu

A mi jelenlegi bútorunk akácból van, nagyon masszív, sadolinnal festve, alapozva,de így is 3 évente le kell csiszolnunk és újrafesteni..szóval csodát nem várok egy felületkezeléstől sem (Pedig a sadolin jó festék).
                          Az ár sem lenne utolsó szempont, és az,hogy masszív legyen. Ezek a teak fából készült összecsukhatós székes megoldások nem megfelelőek.
                          Szerintetek a második, X lábú, az jó lehet?

Komment

Tölgyfából azért csinálnak koporsó mert gyorsan bomlik.Bükk lesz a jó választás.

Komment

Az elég masszív szerkezet, de ilyenhez nem kell asztalos...ilyeneket egy ács is csinál.

nivaronin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Tölgyfából azért csinálnak koporsó mert gyorsan bomlik.Bükk lesz a jó választás.
                              Na ez a hülyeség! Vizes környezetbe csak tölgy...nemhiába hajóalapanyag volt régen. Ha akarod idézem a tankönyvem is.
                              CZsolti és kedvelte ezt.
                              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ács van???
                                Igazából szalagfűrészünk van, csak gyalulni kéne, összerakni mi is össze tudnánk.
                                De szerintem a faanyagot sem kapom meg 55 ezerért. És még 2,5l sadolin 8500 Ft + alapozó, az is annyi. A festék maga egy 20-as. Itt meg festve 65.000.

Nagyon olcsónak tűnik...

Szerintem is jó a tölgy.
                                Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2013 jan. 02, 20:12.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X