Te ebben a rovatban nem lennél benne.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Őszinte kérdések nőkről
Collapse
X
-
-
Ne sértegessük már egymást!!!
Beszéljünk másról,és zárjuk le ezt a vitát.
Kinek milyen volt a szilvesztere? Letapostátok a kezeteket?Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2013 jan. 01, 18:31.
Komment
-
Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLetapostátok a kezeteket?...
Komment
-
Én csak tartottam magam a szlogenemhez.:-)))
"Ami a ködnél sűrűbb, de a bitumentnél hígabb volt azt megittam"
Viszont nem léptek a kezemre.:-)))
Jártam szlovákiában, mag erre arra, sőt még kijutottam a Terranoval, terepre is. Rá is férne egy alapos mosás.:-))) Ma annyi tellett tőlem , hogy a felnikből kipiszkáltam a sarat, hogy ne rázzon 100 felett.:-)))
Komment
-
-
-
-
Ohhh,már annyiszor meg szerettem volna kérdezni:
Nincs köztünk véletlenül valaki, aki ASZTALOS?
Komment
-
-
-
Van asztalos, de jelenleg a fémiparban dolgozik
Nem haver az egyengető gyalugép, amióta meg akart szabadítani pár ujjamtól...
Viszont kerti bútorokat csak tölgyfából! Ehhez ragaszkodj...nem kell a mese mindenféle bevonó csodaszerről...Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 jan. 02, 19:43."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
-
Hát ez az...
A nagypapám bútorasztalos volt...koloniál bútorokat készített.
Már nem él szegény, és most itt vagyok kiszolgáltatva mindenféle kóklernek.
Itt van pl ez a bútor:
Elegáns kerti bútor 1 asztal+2szék+2pad Egyéb település ”¢ apród.hu
Fenyő?????? Tölgy vagy akác,ami szerintem is jó....no meg ez a minta a lábakon...nem tetszik.
Ez már jobban tetszik, de ez is fenyő:
Masszív fenyő kerti ülö garnitúra! Érd ”¢ apród.hu
A mi jelenlegi bútorunk akácból van, nagyon masszív, sadolinnal festve, alapozva,de így is 3 évente le kell csiszolnunk és újrafesteni..szóval csodát nem várok egy felületkezeléstől sem (Pedig a sadolin jó festék).
Az ár sem lenne utolsó szempont, és az,hogy masszív legyen. Ezek a teak fából készült összecsukhatós székes megoldások nem megfelelőek.
Szerintetek a második, X lábú, az jó lehet?
Komment
-
Az elég masszív szerkezet, de ilyenhez nem kell asztalos...ilyeneket egy ács is csinál.
nivaronin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTölgyfából azért csinálnak koporsó mert gyorsan bomlik.Bükk lesz a jó választás.CZsolti és kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
-
Ács van???
Igazából szalagfűrészünk van, csak gyalulni kéne, összerakni mi is össze tudnánk.
De szerintem a faanyagot sem kapom meg 55 ezerért. És még 2,5l sadolin 8500 Ft + alapozó, az is annyi. A festék maga egy 20-as. Itt meg festve 65.000.
Nagyon olcsónak tűnik...
Szerintem is jó a tölgy.Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2013 jan. 02, 20:12.
Komment
Komment