Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Őszinte kérdések nőkről

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ha jól tudom, van egy Hajni, aki viszont tényleg nő.

Hajni, ha ezt olvasod, gyere, és segíts..mert egyedül nem győzöm

De hol vannak a kérdések????
    Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 szept. 26, 13:43.

Komment

Jó téma :-)

Nők terén elég szerencsétlen vagyok ..
      Hát ez van
      Che, korompaiistvan és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Talán ide illik legjobban.:-))) Isteni érzés amikor az ember elindul az öreg hoppácska , inkább úgy mondanám koros vassal. A képnek története van. Tavaly készült. Pár jó ember és nem utolsó sorban MAGYAR motoros szervez évente egy olyan találkozó félét. Tavalyelőtt ott lehettem, tavaly is ,az indulásnál készült a kép. Azt mondta Barna bácsi (tényleg Ő mért nincs itt??? Na majd jól meghívom:-)))) csak a legszükségesebbet vigyem. Én szófogadó vagyok, így is tettem. Az igazsághoz tartozik , hogy drága egyetlen párom elvileg követett kocsival és hozta a tartalék.... inni valót.:-) Bár amikor meglátta hogy így akarok végig száguldani a M5- M0-régi 7-esen. Azt mondta még a városban sem hajlandó mögöttem jönni. Nem is értem mért??? Ti értitek? Angyalka, talán Te tudsz magyarázattal szolgálni, gondolom mint a NŐi lélek legjobban ismerő talán Te tudod a választ.:-)))))
        Click image for larger version

Name:	20110729114.jpg
Views:	1
Size:	193.5 KB
ID:	132837Click image for larger version

Name:	20110729115.jpg
Size:	194.1 KB
ID:	132838Click image for larger version

Name:	20110729112.jpg
Size:	194.1 KB
ID:	132836
        Che, Blackmumus és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Az előbb tettem fel egy nagyon "fontos " kérdést, de nem ide, valahova.:-))) Biztos rátalálsz.:-))))

Komment

A 3. képen gondolom a párod az, aki vonul feléd megnézni mit találtál ki
            De nincs nála sem seprő, de lapát, mivel kenyezted le?

Komment

Na ezt nem árulhatom el.:-)))))

Komment

Bár nem ismert a harci tudása

Komment

Most hogy mondod, valamikor kicsit régebben , vizsgázott sikeresen küzdősportban.:-))) Igaz én nem félek, mert én magasabb rangot szereztem, és nem csak egy ágában.:-)))) De ez nem mostanában volt..-((( Fejben még megy, de szerintem kezem lábam törném ha a valóságban is megpróbálnám.:-)))) Mink már csak az ágyban küzdünk egymással.:-))) Pedig régen , büntetlenül elverhettem egy-egy edzésen.:-)))) Régi szép idők..-))))
                  Beagle kedvelte ezt.

Komment

Hát az attól függ ki büntet Ha az asszony, olyan is van, és van aki élvezi is

Ez így nagyon pasis topik..

Tuzi!
                    Csak öltözz át
                    kedvelte ezt.

Komment

Hát mit tegyek,hogy ennél is több legyen a jelenlétem itt???
                      korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Te ennél többet nem tudsz itt lenni. Egyedüli nőként túl sok pasi jut Rád szerintem, bár nem tudhatom

Komment

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          még a városban sem hajlandó mögöttem jönni
                          Mert nem kapott levegőt. :-)
                          korompaiistvan és Che kedvelte ezt.

Komment

Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 szept. 30, 08:35.

Komment

Szervusztok!

A mai napon 43.-éve,hogy kiválasztott,a párom és házasságot kötöttünk.Valószínű soha nem fogja elolvasni,jelen hozzászólásom,ezért le merem írni,hogy érzelmeim iránta változatlanok,az-az a mai napig szerelemmel szeretem.Természetesen az idő múlásával,jól össze is koptunk,mint a kavicsok a mederfenéken és igen jól ismerjük már egymás akcióit és reakcióit,nem feszítjük túl a húrokat,-nehogy sérüljön ez a számomra gyönyörű kapcsolat.

Napjaink békés együttélése,természetesen,a 43 év alatt,nem volt ilyen harmonikus,volt ebben a házasságban minden,ami csak lehetett,de kitartottunk egymás mellett.A 43 év alatt három alkalommal,jutottunk nyaraláshoz,dolgoztunk és dolgoztunk és egyszerűen elszaladt az idő.Elápoltuk és eltemettük Szüleinket,felneveltük egyetlen lányunkat és éljük mindennapjainkat,egy megszokott mederben.

Gondolom,minket is sokan megnéznek,amikor a kemping kerékpárral és az esetenként mögé akasztott utánfutó-szerűséggel,fuvarozzuk haza,a krumplit,vagy cementet,de legalább szép karcsúak és izmos lábúak maradunk és a krumpli is haza kerül valahogy.

A nők mindig is,a férfiak támaszai és azok is maradnak és ők választanak ki minket,-én köszönöm a sorsnak,hogy a párom engem választott.

Üdvözlettel:Che

Komment

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X