Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Őszinte kérdések nőkről

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Feladom. Durci vagy és kész.:-((( Ez van ezt kel szeretni.:-((( Fáradt vagyok még a gondolkodásra is.:-((( Laza 15 órát gályáztam ,fel sem tűnt ,de nem is ettem, és inni is csak talán 1/2 vizet. Legjobb fogyókúra.:-(((

Összejövetelről annyit, hogy annyian leszünk, hogy az elszállásolt vendégek miatt én valószínű nem is otthon alszom, még a hálószobánkba is teszek egy-két vendéget.:-)))
    Nem sok mesélni való lesz a buliról. Az ország pár részéről jön pár kedves barátom szombaton, valamikor. Elmegyünk gokartozni, majd kicsit eszünk, esetleg iszunk is egy "pöttyet", aztán kötetlen foglalkozás, úgy hajnali 3-4 esetleg tovább. Póker, beszélgetés, talán kis táncikálás, de bármi elő fordulhat.:-))) Teljesen kulturáltan iszunk, de így is inkább m3-ban szoktam mérni az elfogyasztott alkohol mennyiségét. Vasárnap VÁSÁR látogatás, majd esetleg egy közös F1 nézés.:-)) Utána szerényebb kivitelben a szombati nap folytatása.:-))) Délután ,este elhúz mindenki haza, én pihegek, és hétfőn megyek hajnalban dolgozóba.:-((((

Komment

TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Durci vagy és kész.:-(((Ez van ezt kel szeretni
      Ez a legjobb csajozós dumád
      madorka kedvelte ezt.

Komment

Nem.:-) Fáradt vagyok és kész.:-((((

Komment

Fáradt vagyok és kész
          Szegénykém Inkább feküdj le ........... aludni...

Komment

Tuzi!

Elvileg kinézek, úgyis ismerem a Zsoltit, rég beszéltem vele.
            De elképzelhető, hogy úton leszek, mert elcserélem a motort, ha minden jól megy egy fiatalabbra, és nagyobbra

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Elvileg kinézek, úgyis ismerem a Zsoltit, rég beszéltem vele.
              OK.
              Már itt is vagyok laza napom volt:-))) csak 16 órát nyomtam.:-(((( Olvasok, és húzok lefejelni a kis párnám.:-)))

Komment

csak 16 órát nyomtam
                Hogy lehet ennyit dolgozni?? Én ha napi 6 órát dolgozom, már kezdek berzenkedni...teljesen kihasználnak téged...

Komment

Mikor indultok ki? Mivel mentek?

Komment

Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    teljesen kihasználnak téged...
                    Teljesen igazad van. De hát ahogy mondani szokták: "azt a lovat kell ütni amelyik húz".

Komment

sricsi70,

De hol van itt a ló?? Tuzi már egy vén szamár

Komment

De hol van itt a ló?? Tuzi már egy vén szamár
                        Erre inkább nem válaszolnék, mert még meg is üthetem érte a bokámat .

Komment

Hogy lehet ennyit dolgozni?? Én ha napi 6 órát dolgozom, már kezdek berzenkedni...teljesen kihasználnak téged...
                          Ha nem vagyok indiszkrét , megkérdezhetem ,hogy mi a foglalkozásod !? CSAK AKKOR HA NEM TITOK !!

teljesen kihasználnak téged...
                          Sajnos a mai világ erről szól, dolgozz még többet ,még kevesebbért.. !Legalábbis itt keleten (országszerte is ) nagyon kihasználják a munkavállalókat ,mert nincs munkahely !A munkaadó meg azt sem tudja már kínjában ,hogy hova költse a pénzét! Nem elég a sok, még több kell! Én is rendszeresen túlórázom ,hogy valamivel közelebb kerüljek a nettó 100-hoz. Most ,ha nem vagy a szerencse gyermeke , vagy nem születtél jó helyre ,akkor marad a 16 óra !
                          Che és sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

Közgazdász vagyok, egy építőipari cég gazdasági osztályán dolgozom. De nekem szerencsére kötetlen a munkaidőm. Ha nincs munka, akkor 2-4 óra, ha sok a munka akkor 8 óra.

Megértem, de a 16 óra akkor is rengeteg, nem marad ideje élni. Hazamegy és alszik az ember???
                            korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Ha nincs munka, akkor 2-4 óra, ha sok a munka akkor 8 óra.
                              Ez nagyon elfogadható munkaidő !!

Komment

Kinek mi jut Én unatkoznék ennyi munka mellett

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X