Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Hány személy regisztrált a Veterán aprón?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Hány személy regisztrált a Veterán aprón?

Régóta foglalkoztat a kérdés! Vajon a veteránokkal és a veteránosokkal szimpatizáló emberek mekkora rétegét ölelheti fel, a Veterán apró hón lap (elnézést, ha rosszúl írom). Konkrétan arra vagyok kíváncsi, hány ember regisztrál rajta?
    Tudom ezt csak a szerkeztői mondhatják el, de hátha mást is érdekelne!

A veterán fórumon van taglista, az "aprón" nincs. Igaz, hogy teljesen eltérő a funkciója a két oldalnak, de én már csak ilyen kíváncsi vagyok!

Nekem van regisztrációm, igaz hirdetni nem hirdetek épp semmit.

Komment

Nekem is van/volt, kb 2 éve ott hirdettem a V170-es Mercinket, és el is adtam. De ma már nem nagyon tudok belépni.

Komment

Az összes regisztrált hirdető száma jelenleg: 4410 fő
        Valamit mondhat ez a szám, de biztos rengeteg a "duplázás" benne.

Nincs valami jól látható helyen, de egyébként lehet jelszó emlékeztetőt kérni:
        Veterán Apró -> Jelszó emlékeztető

Közel hatszázan hirdetnek valamit jelenleg, ők itt megtekinthetők (taglista szerűség):
        Veterán apró hirdetői

Naponta 2000-2500 látogatója van az oldalnak, ebből háromszázan regisztrált tagok.

Milyen következtetést vonsz le mindebből, nyuszifül?
        nyuszifül kedvelte ezt.
        Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Köszönöm szépen!

Feltételezzük, hogy az országban a veterán "bogárral" fertőzőttek száma 500E fő.
          Ezekk közül az internetet használók köre mundjuk egyharmada.
          Nem mindenki látogatja az oldalt naponta (mint én), csak monduk hetente egyszer-kétszer.
          És az ismerösének a barátjátol hallotta, hogy ezen az oldalon található, az általa kereset alkatrész, akkor elég nagy létszámhoz juthat el az itt fellelhető hírdetés vagy információ!
          Szerintam kb. 50 000 ember.

Lehet, hogy rossz a következtetésem, de azért mégegyszer nagyon köszönöm az információt!

Komment

TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Nincs valami jól látható helyen, de egyébként lehet jelszó emlékeztetőt kérni:
            Veterán Apró -> Jelszó emlékeztető
            És tényleg,már sikerült is belépnem
            Köszi

Komment

Ugrás az oldal tetejére
            Working...
            X