Nekem az tűnt föl, hogy mennyire csúnyán állnak a küllők!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Makett motorok Kelet-Európából
Collapse
X
-
Endi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMondjuk a kerekei ocsmányak az biztos.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
Még nem jött meg.Múlt héten rendeltem állítólag 2-3 hét alatt küldik meg.Ahogy megjön megpróbálok fotót feltenni róla.Meg , ha lefestettem arról is.De már a prospektus alapján sem számítok nagy csodára én sem.Főleg ami a kerekeket illeti.
Most festem a saját TLF- emet is.Majd arról is próbálok feltenni képeket a megfelelő helyre.
Komment
-
Nekem a feleségem rendelte meg 2011-karácsonyra.Tavasszal beakart gyujtani a megrendelővel igy tudtam meg.Kiváncsi lennék,valaki kapott e belőle.Nekem ugy tünik csak a piacot mérték fel,és valószinü nem volt elegendö a megrendelés."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
-
Ezek nem értenek hozzá!
Engem kellett volna felkérniük, a tervezésre és a kivitelezésre. Egy hónap alatt összedobtuk volna nekik...
Én már rendeltem ettől a cégtől sok más ilyen "első 990Ft, többi 4-5000 Ft" dolgot.
Pontosan annyit érnek, amennyibe kerülnek.
De az biztos,hogy oda kell figyelni a lemondásra, mert a második kb 3 nappal az első után már érkezik is és ha nem mondtad le, fizetheted ki.
Az én modellautóim, amiket vettem, láttátok a képeken, nagyon szépek, aprólékosan megmunkáltak, forognak a kerekek, arra amerre a kormányt tekered, kinyitható a motorháztető, a csomagtér, az ajtók. 4-5000Ft volt darabja.soveny kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Van aki már meg is unta...sőt keresni akar rajta:
Pannonia 250 - szép, igényes motorkerékpár modell - Vatera.hu
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
Milyen igaz a mondás ! " Amíg lósz@r van veréb is van." ( Dehogy valaki félreértse ! Nem a terméket, és azoknak megrendelőjét, hanem az ilyen, és ehhez hasonló vaterás balekokat minősítettem. )
Mi lenne ,ha feltennék néhány megrendelőszelvényt a vaterára Mondjuk 1ft, és nincs minimál ár.
- 1 like
Komment
-
-
Komment