Szóval megint helyzet van . Úgy néz ki hozzá jut a kis veterános csapatunk egy igazi klubházhoz . Igaz kicsit pusztulat , meg sok munka lesz rendbe tenni , de megéri . A lényeg hogy van nagy udvara is . Azt viszont visszavette a természet . Ezért gondoltam , hogy veszek egy "macsétát . Na itt beleszaladtam az erdőbe . Mert ugye van 1200- 145 000 ft ig . Gondolom ezt nem kell tovább ragozni .
Úgy hogy teszek egy próbát , megkérdem , nincs-e valakinek egy darab anyag ami 4-8 mm vastag és 100x500-550 mm kb . ? Olyan amit a végén , egy olyan -55 HRC keményre lehet sütni .
Minden tanácsot , ötletet szívesen veszek , mert tőlem szokatlan módon , beismerve , ehhez tök hülye vagyok .
Azt tudom , hogy a formát és nyelet simán megoldom és az edző hely is az egyik legprofibb az országban .
Úgy hogy teszek egy próbát , megkérdem , nincs-e valakinek egy darab anyag ami 4-8 mm vastag és 100x500-550 mm kb . ? Olyan amit a végén , egy olyan -55 HRC keményre lehet sütni .
Minden tanácsot , ötletet szívesen veszek , mert tőlem szokatlan módon , beismerve , ehhez tök hülye vagyok .
Azt tudom , hogy a formát és nyelet simán megoldom és az edző hely is az egyik legprofibb az országban .
Komment