Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Vicces motoros képek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

dongos78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ha részeg az ember, gyalogosan borzasztó nehéz a közlekedés!

"Szép a rózsám nincs hibája, csak egy kicsit bicegős a járása." Ha celeb volna ezért a showért hülyére kereshetné magát.

Komment

ezt találtam ma Click image for larger version

Name:	534001_470490603020807_447802786_n.jpg
Views:	1
Size:	105.3 KB
ID:	137576

Komment

Amikor simsonoztam, csak 1 barátnőm lett közben!
        Valamit rosszul csináltam?
        .... szerencsére robogóm nincsen

Komment

Ebben biztos lehet valami igazság, mert ugyan ilyen Simóm van + egy csini feleségem.

A másik dolog ami még eszembe jutott hogy a Panni, a Tünde, vagy egy öreg Vespa az bele számít a robogó kategóriába? Csak nem tán!

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            A másik dolog ami még eszembe jutott hogy a Panni, a Tünde, vagy egy öreg Vespa
            Mindenképpen az első képlet az igaz rá. Az öreg darázs (Vespa) (fel)csípi a két csajt: Pannit és Tündét. ...

Komment

Én sokat csajoztam simson al de még többet kispolszki-val XD. Polszki már nincs meg a simsont meg most Fater használja. A robogó szerintem a mai silány rövid élettartamú "motorokat" jelöli.
              Utoljára szerkesztve a következő által: bury; 2013 jún. 05, 22:52.

Komment

Ha ezt valaki tényleg megcsinálta, akkor nagy ötlet: Különleges oldalkocsi

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Ha ezt valaki tényleg megcsinálta,
                  Miután láttam Eger mellett egy trike-kal vontatott lakókocsit, bármit elhiszek

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Ha ezt valaki tényleg megcsinálta
                    Aerodinamikailag hagy némi kívánnivalót, de ötletnek teljesen jó!

Komment

Ez ugyan nem kép, és nem is annyira vicces, de legalább motoros:

https://www.youtube.com/watch?v=bjLflgbK53I

Motorkerékpár, kizárólag öngyilkos jelölteknek!

Komment

A meghajtása azért érdekes......
                        Kíváncsi volnék egy hasonlóan elsőkerék meghalytású motorral milyen lehet menni?

Komment

nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          A meghajtása azért érdekes...
                          Az egy sima hidromotor. Semmi extra. Ennyi erővel akár lehetne hátsó kerekes is vagy összkerekes.

Mondjuk menni vele az nem éppen piskóta dolog lehet.

Komment

menni vele az nem éppen piskóta dolog lehet.
                            Olyan videót nem is találtam, ahol mennek is vele...
                            Már "alapjáraton" mekkorát pörög a kerék!

Komment

egy sima hidromotor. Semmi extra.
                              Na igen, azt látom én is!
                              De így egy lengővillán keresztül húzza elméletileg maga után az egész motort!!
                              Természetesen a fent látott motor teljes motorozhatatlan!

De csak a móka kedvéért belegondolva, egy elsőkerék meghajtású motorkerékpár vázát hogy lehetne megoldani, hogy ne törjön le róla az első villa?!

Komment

Természetesen a fent látott motor teljes motorozhatatlan!
                                Ez lehetséges.
                                De így egy lengővillán keresztül húzza elméletileg maga után az egész motort!!
                                Az pedig biztos hogy minden motorkerékpár húzza az első kereket!!
                                De így egy lengővillán
                                De hol van elsővilla

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X