Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
A motorozás fénykorában ez nem volt olyan meglepő. Igaz, nálunk nem terjedt el, de az olaszoknál, na, ott nagyon. A Ternai féle Motorkerékpárok c. alapműve is említi, fotókkal illusztrálja. A Letöltések oldalról le is töltheted. a megnyitáshoz szükséges segédprogrammal együtt.
A motorozás fénykorában ez nem volt olyan meglepő. Igaz, nálunk nem terjedt el, de az olaszoknál, na, ott nagyon. A Ternai féle Motorkerékpárok c. alapműve is említi, fotókkal illusztrálja. A Letöltések oldalról le is töltheted. a megnyitáshoz szükséges segédprogrammal együtt.
Bocsáss meg Igrich, de ezt mivel kapcsolatosan írtad? A letöltés miatt kérdem, hogy mit keressek. Előre is köszönöm.
Egész olcsón adja ez is jó vételnek tűnik. Nekem több " millába" került a legkisebb lányom hogy Győzikésen fogalmazzak mert Lombik bébi mégsem kesergek sőt büszke vagyok rá!
Gondoltam érdemes lenne egy vicces fotóalbumot létrehozni - motorokhoz, motorozáshoz, restauráláshoz kapcsolódóan.
Indításnak egy:
[ATTACH]171[/ATTACH]
Kedves ApaE!
Nagyon ott van a vicces kép, amit feltöltöttél. Kérdésünk az, hogy felhasználhatjuk-e cd borítónak a Blues Company 8. albumához?
Várom válaszod!
Üdv: Szabó Edit- Blues Company
Komment