Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Vicces motoros képek

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Hallo
    /bazsimoci nem coli/
    Ez nekem szólt hogy a nagy testvér figyelhet.

Komment

Ez mindent visz "Várjál haver, felszállok és mehetünk!"
      You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Komment

Ez mondjuk nem lehetett vicces jelenet, de hangulatos kép
          Click image for larger version

Name:	kép1.JPG
Views:	1
Size:	133.2 KB
ID:	133844
          You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Szerintem ez csak megkonstruált "élethelyzet", mert a rendőrségi Pannónián EU-s rendszám van, ami akkoriban kevésbe lehetett életszerű.

Komment

Miért a rendőr nem fordulhat jobbra?
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Click image for larger version

Name:	399189_474019362643868_1444886582_n.jpg
Size:	48.5 KB
ID:	133845

Igazán szép kalocsai motívummal

Komment

Fáziskésésben tetszik lenni kedves hölgyem. Sűrűbben kel (lene) erre felé kódorogni és akkor tudhatná ,hogy már alaposan kilett tárgyalva.:-)))) Viszont arra már nem emlékszem ,hogy pontosan melyik topicban.:-))))

Komment

Ebben a topicban nem,mert ezt direkt átnéztem miatta
                    Nem baj, nekem amúgy is szívem csücske a kalocsai, amióta az estélyi ruhámon is ilyen hímzés van

Komment

Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      ruhámon is ilyen hímzés van
                      Akkor megvan milyen motort kell beszerezni a japán gép mellé "megjelenős" vagy "ünneplős" mocinak...
                      There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Nem baj, nekem amúgy is szívem csücske a kalocsai,
                        És még a csabai szlovákosat nem is láttad. Népművészet: Békéscsai szlovák népviselet (kép)

Mindenesetre el tudnám képzelni az ehhez illő motoros gúnyát:

Fekete pörgekalapra hajazó bukósisak pántlikával, rámás motoroscsizma, hímzett bőgatya és felső, kipödrött bajusz. Extra tartozékként vállon átvetett karikásostor.

Csak azután nehogy a bőgatya szárába berepüljön egy darázs, mert vége a folklóros fílingnek. ...

Komment

Na ez jöhetne , még ha nem mot..... Pannónia akkor is..-))))Click image for larger version

Name:	Moci.jpg
Size:	78.1 KB
ID:	133852

Komment

Komment

Oldalbordának mögöttem a helye, és jó alaposan öleljen.:-)))))

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Ugyan már ... te nem láttál még legényest? Szerinted miért csapkodják a combjukat meg a csizma szárát ?
                                Hát volt már olyan, hogy a legény ült az asztalnál és hirtelen elkezdett kiabálni, hogy sicc, sicc. Közben csapkodta a combját rendesen. (Nem kitalált történet! )

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X