Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Vicces motoros képek
Collapse
X
-
ApaE
-
Újpest várokapu környékén egy oszlop tetejére van felpakolva egy motor (szvsz az is pannonia de mindig csak buszról látom)
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz a korrekt állapotú T5 egy ukrán motoros bár homlokzatát díszíti:
És mekkora gyújtótrafó lehet mögötte
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs még azt mondják, hogy nem a méret a lényeg. Dehogynem. Hogy ez mekkorát szikrázhat? ...
Komment
-
ApaE
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVajon mit szólna egy vizsgabiztos nálunk?
Komment
-
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePannonia T5 újra gondolva:
Meg kéne csinálni! Csak valami jobb blokkot kellene bele rakni. EZ a V-motor már olyan unalmas.
- 3 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMeg kéne csinálni! Csak valami jobb blokkot kellene bele rakni. EZ a V-motor már olyan unalmas.
Komment
-
Kedves Zsolti! Én szívesen látnám az "unalmas" V -2-es tank emblémán a Pannónia feliratot.
Nem jó helyen jelent meg a hozzászólásom én a kerékbe épített Usa motorra gondoltam.Mikor nálunk pl. a pót féklámpáért és egy mai példa: az eredeti amerikai autók lámpáiban nincs benne az E betű és ezért nem alkalmas a közúti forgalomra mert mondván "Vakít". Biztosan annak a temérdek amerikainak másfajta szeme van. Ez miatt az autómmal a fél országot be kellett járni végül mérgemben egy éjjel át alakítottam európai lámpára és láss csodát úgy már alkalmas lett., igaz hogy sokkal csúnyább de az esztétika nem számít náluk. bocs. de ez az igazság.
- 5 likes
Komment
Komment