Legalább 57-es Csizmákat kirakni!! Jön a Mikulás és nekünk Veteránosoknak kis csizma nem alkalmas!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
FIgyelem- Figyelem!!!
Collapse
X
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLegalább 57-es Csizmákat kirakni!! Jön a Mikulás és nekünk Veteránosoknak kis csizma nem alkalmas!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 6 likes
-
Figyeltem-figyeltem.de se Mikulás,se Youlepukki (vagy mi a manó),se Gyedmaróz,se Télapó sőt még a Ludolfok vontatta szánról se jött semmi száncsengőhang,a csizmámba meg még egy 6-os anya se került,igaz azt most már jól tudom,hogy csakis én tehettem volna bele.
Milyen szépek is azok a gyermekkori élmények,amikor még hitt az ember a mesékben.Amikor reggel a cipőben azért mindig volt valami,ha más nem egy pár szem szaloncukor,egy pár apróbb csoki,-esetleg dió és természetesen az elmaradhatatlan virgács.Nem is tudom,hogyan csinálták a Szüleim,de soha nem vettem észre,csak reggel,-pedig figyeltem,de nagyon,az álom azért csak-csak elnyomott.
Üdvözlettel:Che
- 3 likes
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMég csak hó sincs..."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKIrály akkorr motorozz te azt kaptad a mikutól!!!
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAmúgy is motorozok, csak kisebb járgánnyal ."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintések de a bőrgyógyász letolt hogy így nem ér semmit a gyógyszer...
- 4 likes
Komment
Komment