Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Annó biciglire vágytam.. de nem lett meg.. (rám lehetett fogni.. kutya rossz kölök voltam. .. ) Már azé egy jó ideje jó vagyok... a SÖR elfogyna, de én az 57-es csizmát kissé keveslem..
Figyeltem-figyeltem.de se Mikulás,se Youlepukki (vagy mi a manó),se Gyedmaróz,se Télapó sőt még a Ludolfok vontatta szánról se jött semmi száncsengőhang,a csizmámba meg még egy 6-os anya se került,igaz azt most már jól tudom,hogy csakis én tehettem volna bele.
Milyen szépek is azok a gyermekkori élmények,amikor még hitt az ember a mesékben.Amikor reggel a cipőben azért mindig volt valami,ha más nem egy pár szem szaloncukor,egy pár apróbb csoki,-esetleg dió és természetesen az elmaradhatatlan virgács.Nem is tudom,hogyan csinálták a Szüleim,de soha nem vettem észre,csak reggel,-pedig figyeltem,de nagyon,az álom azért csak-csak elnyomott.
Fiatalon az egészségre még nem gondol az ember.Az egészséget természetesnek veszi,majd akkor döbben rá,ha a sok meggondolatlanság után jönnek a problémák és több lesz a nyögés,mint a mosolygás,de ez már csak ilyen.
Komment