Közlemény

Collapse
No announcement yet.

2021 Fórum találkozó

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Tetszik mert mozgolódik a társaság.. p.
    Nekem is tetszik, mert mozgolódik a társaság.

Komment

Azt hiszem mehetünk tűpárnát csinálni magunkból:
      https://forbes.hu/uzlet/vegre-kideru...gi-igazolvany/

Komment

CSONGRÁD ! Jókerral mai egyeztetés szerint, a lehetséges időpont 07 hó, 19 nap. Ez egy " sarokszám " Ezt a dátumot határozták meg magnak, és eldönthetjük közösen a fiatosokkal, hogy merre toljuk a napokat, és hányat .Lehet több is mint a szokásos hétvége.
        Természetesen semmi sem biztos. Az esetleges strandfelújítás, vagy a járványhelyzet beleszólhat még mindig. Ettől függetlenül ,még csinálhatunk hagyományos fórumtalit is.

Komment

07 hó, 19 nap. Bele lett találva a közepébe. Ha, marad ez a dátum, nem tudok menni.

Komment

Igrich eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Ha, marad ez a dátum, nem tudok menni.
            Akkor ki leszel ritkítva!!! Nem fogadok el,negatív hozzáállást!!!!Én már becsomagoltam a defektjavítót !
            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Akkor ki leszel ritkítva!!! Nem fogadok el,negatív hozzáállást!!!!Én már becsomagoltam a defektjavítót !
              Gyerek tábor akkor. (20 karakter miatt a bővítés)

Komment

mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Na ezt hogy a bánatba oldjam meg? A 19-ét. Itt vertem a palávert, hogy minden jó időpont. Tiszta égő. Mátéapu meg beruházott defektjavító készletre. Arra céloz gondolom, hogy Emu kecskéjének gunija defektre vágódott tavaly, de a piacon beszereztem minden hozzávalót. Igaz, hogy vennem kellet egy napszemüveget, egy kalapot, meg egy kis poharat, hogy alkudni tudjak rendesen az árból. Ez csak elég érv, nem?

Komment

Na ezt hogy a bánatba oldjam meg? A 19-ét.
                  Például úgy, hogy előre lapozunk a naptárban, Mondjuk abba az irányba tereljük a dolgokat, hogy 14,vagy 15 legyen a kezdő nap. 18.-án meg elmész. Ha a többieknek is megfelel persze +

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Például úgy, hogy előre lapozunk a naptárban, Mondjuk abba az irányba tereljük a dolgokat, hogy 14,vagy 15 legyen a kezdő nap. 18.-án meg elmész. Ha a többieknek is megfelel persze +
                    Mindegy, ha ez a dátum jó a többségnek, akkor maradjon ez, de az idei találkozót akkor elengedem. Nekünk mindig ekkor szokott lenni a táborunk, a korábban felvetett és hagyományos időpontok azért voltak jók. Amik Július utolsó hétvégéje, vagy augusztus első vagy második hete.
                    Vagy esetleg még egy felmérés, hogy a többségnek melyik időpontok jók egy szavazósdival, a már javasolt időpontok közül.

Komment

Akkor már inkább az előtte vagy utána lévő hétvége, nem tudom hogy egyedül vagyok-e a dologgal de csak 1 nap szabim maradt......

Komment

Nem tudom miért nem jó a hagyományos időpont, ami tavaly is volt.

Komment

Mert ezt nem MI szervezzük. Ez nem a klasszikus fórum találkozó. Azt lehet szervezni a hagyományos időpontra, de Csongrádon mi vendégek vagyunk. Köszönjük meg a lehetőséget.

Komment

Mert ezt nem MI szervezzük. Ez nem a klasszikus fórum találkozó. Azt lehet szervezni a hagyományos időpontra, de Csongrádon mi vendégek vagyunk. Köszönjük meg a lehetőséget.
                            Én a klasszikusra szeretnék menni. Ha lesz. Azt ki szervezi?

Komment

Azt ki szervezi?
                              Azt teszed 1 hónapja.............................!

Komment

Kérném az előző hozzászóláaom ide át helyezni. Köszönöm Szépen.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X