Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Kedveskéim! már kb. az ötödik csongrádi találkozót fogom az idén foganatosítani, de én még nem voltam, de vendéglátóink mely ttársaságnak én is tagja vagyok el mennek a nem nagyon messze lévő Köröstorokra pancsolászni. Ezt ők kerékpárral ejtik meg ezért volt nálam tavaly bicikli vagy közéthetőbben bicigli.
Arra gondoltam hogy ha lesz idén ilyen mi is betársulhatnánk, vagy elkülönülten is megtehetnénk ezt és így a strandon túl útjára bocsáthatnánk virágainkat, melyből idén már kettőre is lesz szükség. Így azok kívánsága is teljesül némileg akik a Tiszára vágynak.
Össze vagyok pakolva ! Ha nem szakad le az ég hétfőn reggel indulunk . Viszem az eketartó szemes vasat ! Dobtam még néhány "macskapöcsét " a folyadékba . Remélem , nem leszek egyedül , az asszonnyal .
Hát igen, ez nekem is megvolt autópályán. Amikor odaértem nagyszülőkhöz úgy öntöttem ki a vizet a bakancsból. Mikor visszajöttem Győrbe első utam a motorosboltba vezetett és vettem esőkabátot, nadrágot, kesztyűt. Egyszer elég volt....
A víz miatt nem tolhattam,nem látszanak a kátyúk.
Ilyenkor irigylem az autópályát,120nál már nem kell a sisakot törölgetni,nekem felkellet tolni a plexit is.....LICIT vége!
Nem akarom fokozni....
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment