Ma reggel hívott Jóker, hogy Csongrádon éjszaka nagy vihar volt. Emiatt a Fiatosok hétfő helyett kedden kezdenek. bár úgy tudom senki nem akart hétfőn ( 19.én ) lemenni, mégis jelzem felétek. Minden további program változatlan !! Csütörtökön kezdünk békülni !
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
2021 Fórum találkozó
Collapse
X
-
Zénó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseaz emlékeztetőt,
- 2 likes
Komment
-
Beszéltem vele jön, a péntek a biztos. Sajna Csongrádon gondolom ma is esett de csak azért,hogy tiszta legyen a sátraink helye. Holnap meg fogom mindezt érdeklődni az Elnök Úrtól! / ki esetleg így nem ismeri és volt már velünk annak úgy ismerős a Méreg Keverő/. Most is keveri az anyagba a csillit!!
- 2 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTitus ! Mikor érkezel ???
Komment
-
Sziasztok!
Én csak szombat - vasárnap tudok lemenni.
Lányom is jön velem, a saját motorjával - 125 ccm, friss jogosítvánnyal jó kis túra lesz nekünk Erdőkertesről.
Még sosem voltam Csongrádon, (csak Keszin) így nem tudom hogy pontosan hova kell menni.
Kérnék egy kis segítséget!
Köszi!
- 4 likes
Komment
-
https://www.google.com/maps/place/46...3!4d20.1469508
Ha minden igaz ebből a parkolóból lehet behajtani.
- 1 like
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA 18 évest ne hagyd otthon !!!!!............................
- 4 likes
Komment
-
Zénó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemár csak egy laposüvegnyi van, azt elviszem, illetve szereztem fincsi tokaji bort, abból is lesz..
- 2 likes
Komment
-
Zénó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseilletve szereztem fincsi tokaji bort,mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsak ne egymás után gyórsba...
Komment
-
Gabesznak és mindenki másnak: ha Félegyháza felől jössz gyere végig befele a Fö utcán egészen a busz pályaudvarig. Befele egyenesen majd a végén balra és kb. 30 méterre újból balra egy parkolóba és a bejárat a jobb sarokban szemben! Ha valaki Szentes felől jön akkor a benzin kút előtt jobbra be a föútról. Majd lesz egy útvilla ott a bal oldalin befele az első nagy kereszteződésig ott jobbra és a busz pályaudvar a vége az útnak. A többi megeggyezik az előbbivel. Esetleg egy segítség: Sepy 20/ 260-9133. Jó utat!
- 3 likes
Komment
Komment