Közlemény

Collapse
No announcement yet.

2021 Fórum találkozó

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Én is, kb egy órával ezelőtt estem be. (kicsit elhúzódott a lerakodás, alapból is meleg van amit még betetéz a blokkból áradó hő.....)

Komment

Hali! Nálam is minden ok!
      Jó volt veletek, köszi szépen!
      Jokernek: sajna nem találkoztam a Danuvia guruval, így jelenleg nincs kormány. Minden esetre keresni fogom.
      csövi

Komment

Bocs....nem jelentettem be,de mi is hazaértűnk szerencsésen. Persze hogy jó volt! Ilyen társasággal másra nincs is esély... Bogyóka is el vólt ragadtatva... emlegette nézzünk lámpáját.. (megmutattam mi mi a motoron,de a karburátort még nem tudja kimondani) . Köszi az aktívaknak a szervezést és megvalósítást! Jó volt veletek!

Komment

Az első 100-as pihenő,a kabát lekerült,néhány óra után a hűvösebb úton visszavettem ,kicsit lebarnult a kezem. Törölközőből ülésmagasítót fabrikálva egész kényelmesen hazaértem,jó volt veletek!!!
          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Jó olvasni, hogy jól éreztétek magatokat és mindenki szerencsésen "megúszta".

Komment

Uraim és Hölgyeik ez nagyon jó volt! Hatalmas élmény volt a Barkasos kirándulás, hogy a biciklisnek kicsengettünk, én nem tagadom a mentésnek is nagyon örültem,no nem kárörömből hanem hogy segíthettünk. A hátam szinte odakozmált, Orrom folyik. az éjjel szinte nem aludtam, de legalább sikerült összegeznem a hétvége eseményeit:Ez Qurva jó volt!

Komment

Bocs szokásomtól eltérően nem jelentkeztem be de!!!!! Köszönöm, hogy Veletek lehettem szerintem is egy igen jó talink lett még ha kicsit döcögősen indult a szerveződése. Kicsit rövid volt a haza út hisz most én vagyok legközelebb Csongrádhoz.Viszont ki Békéscsaba irányába ment találkozott az út építők által alkotott felfordulással / pl. Gyuriék a trélerrel /. Soha rosszabb Találkozót köszönöm a mindenkori Fő támogatónknak és Ellátásunkban segítkezőknek bocs de név nélkül.

Komment

Sziasztok!
                  Nagyon jól éreztem magam, nagyon köszönöm a lehetőséget.
                  Kényelmesen hazaértem, nagyon szívesen maradtam volna hosszabb ideig is.
                  De majd jövőre újra Veletek!!!

Komment

A 2022 es találkozóval kapcsolatban. Talugával beszélgettem valamelyik nap. Ami fontos lehet a tagjaink számára, hogy az illetékes polgármester engedélyezné, hogy jövőre a Dunaparton legyünk ! Megkaphatnánk az evezős klub területét, és használhatnánk az épületet.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      A 2022 es találkozóval kapcsolatban. Talugával beszélgettem valamelyik nap. Ami fontos lehet a tagjaink számára, hogy az illetékes polgármester engedélyezné, hogy jövőre a Dunaparton legyünk ! Megkaphatnánk az evezős klub területét, és használhatnánk az épületet.
                      Sziasztik sajnalom hogy nem lehettem ott de jovore nagyon remelem hogy valtozik a helyzet es ott tudok lenni.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        hogy az illetékes polgármester engedélyezné, hogy jövőre a Dunaparton legyünk ! Megkaphatnánk az evezős klub területét, és használhatnánk az épületet.

Most egy kicsit genyó leszek, ami ugye tőlem nem szokatlan, de mikor választanak polgármestereket? Egyébként nagyon szépen köszönjük a lehetőséget!

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Most egy kicsit genyó leszek, ami ugye tőlem nem szokatlan,
                          Senki nem gondol ilyet!

Talán..... sűrűbben kimondod : amit gondolsz!
                          "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Meg ne változz mert akkor nemet kell cserelned. Biizzunk ebben es ugy is az a fontos ott es egyutt legyen kis csapatunk.

Komment

Komment

Ha valaki megmutatja lépésről lépésre hogyan kell ezzel az új " fórummotorral" feltőlteni képeket, fetenném én is.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X