Én is, kb egy órával ezelőtt estem be. (kicsit elhúzódott a lerakodás, alapból is meleg van amit még betetéz a blokkból áradó hő.....)
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
2021 Fórum találkozó
Collapse
X
-
Bocs....nem jelentettem be,de mi is hazaértűnk szerencsésen. Persze hogy jó volt! Ilyen társasággal másra nincs is esély...Bogyóka is el vólt ragadtatva... emlegette nézzünk lámpáját.. (megmutattam mi mi a motoron,de a karburátort még nem tudja kimondani) . Köszi az aktívaknak a szervezést és megvalósítást! Jó volt veletek!
- 4 likes
Komment
-
Az első 100-as pihenő,a kabát lekerült,néhány óra után a hűvösebb úton visszavettem ,kicsit lebarnult a kezem. Törölközőből ülésmagasítót fabrikálva egész kényelmesen hazaértem,jó volt veletek!!!
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
Uraim és Hölgyeik ez nagyon jó volt! Hatalmas élmény volt a Barkasos kirándulás, hogy a biciklisnek kicsengettünk, én nem tagadom a mentésnek is nagyon örültem,no nem kárörömből hanem hogy segíthettünk. A hátam szinte odakozmált, Orrom folyik. az éjjel szinte nem aludtam, de legalább sikerült összegeznem a hétvége eseményeit:Ez Qurva jó volt!
- 9 likes
Komment
-
Bocs szokásomtól eltérően nem jelentkeztem be de!!!!! Köszönöm, hogy Veletek lehettem szerintem is egy igen jó talink lett még ha kicsit döcögősen indult a szerveződése. Kicsit rövid volt a haza út hisz most én vagyok legközelebb Csongrádhoz.Viszont ki Békéscsaba irányába ment találkozott az út építők által alkotott felfordulással / pl. Gyuriék a trélerrel /. Soha rosszabb Találkozót köszönöm a mindenkori Fő támogatónknak és Ellátásunkban segítkezőknek bocs de név nélkül.
- 2 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA 2022 es találkozóval kapcsolatban. Talugával beszélgettem valamelyik nap. Ami fontos lehet a tagjaink számára, hogy az illetékes polgármester engedélyezné, hogy jövőre a Dunaparton legyünk !Megkaphatnánk az evezős klub területét, és használhatnánk az épületet.
- 5 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésehogy az illetékes polgármester engedélyezné, hogy jövőre a Dunaparton legyünk !Megkaphatnánk az evezős klub területét, és használhatnánk az épületet.
- 6 likes
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMost egy kicsit genyó leszek, ami ugye tőlem nem szokatlan,
Talán..... sűrűbben kimondod :amit gondolsz!
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
Komment