Közlemény

Collapse
No announcement yet.

2021 Fórum találkozó

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Jó olvasni, hogy jól éreztétek magatokat és mindenki szerencsésen "megúszta".

Komment

Uraim és Hölgyeik ez nagyon jó volt! Hatalmas élmény volt a Barkasos kirándulás, hogy a biciklisnek kicsengettünk, én nem tagadom a mentésnek is nagyon örültem,no nem kárörömből hanem hogy segíthettünk. A hátam szinte odakozmált, Orrom folyik. az éjjel szinte nem aludtam, de legalább sikerült összegeznem a hétvége eseményeit:Ez Qurva jó volt!

Komment

Bocs szokásomtól eltérően nem jelentkeztem be de!!!!! Köszönöm, hogy Veletek lehettem szerintem is egy igen jó talink lett még ha kicsit döcögősen indult a szerveződése. Kicsit rövid volt a haza út hisz most én vagyok legközelebb Csongrádhoz.Viszont ki Békéscsaba irányába ment találkozott az út építők által alkotott felfordulással / pl. Gyuriék a trélerrel /. Soha rosszabb Találkozót köszönöm a mindenkori Fő támogatónknak és Ellátásunkban segítkezőknek bocs de név nélkül.

Komment

Sziasztok!
          Nagyon jól éreztem magam, nagyon köszönöm a lehetőséget.
          Kényelmesen hazaértem, nagyon szívesen maradtam volna hosszabb ideig is.
          De majd jövőre újra Veletek!!!

Komment

A 2022 es találkozóval kapcsolatban. Talugával beszélgettem valamelyik nap. Ami fontos lehet a tagjaink számára, hogy az illetékes polgármester engedélyezné, hogy jövőre a Dunaparton legyünk ! Megkaphatnánk az evezős klub területét, és használhatnánk az épületet.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              A 2022 es találkozóval kapcsolatban. Talugával beszélgettem valamelyik nap. Ami fontos lehet a tagjaink számára, hogy az illetékes polgármester engedélyezné, hogy jövőre a Dunaparton legyünk ! Megkaphatnánk az evezős klub területét, és használhatnánk az épületet.
              Sziasztik sajnalom hogy nem lehettem ott de jovore nagyon remelem hogy valtozik a helyzet es ott tudok lenni.

Komment

hogy az illetékes polgármester engedélyezné, hogy jövőre a Dunaparton legyünk ! Megkaphatnánk az evezős klub területét, és használhatnánk az épületet.

Most egy kicsit genyó leszek, ami ugye tőlem nem szokatlan, de mikor választanak polgármestereket? Egyébként nagyon szépen köszönjük a lehetőséget!

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Most egy kicsit genyó leszek, ami ugye tőlem nem szokatlan,
                  Senki nem gondol ilyet!

Talán..... sűrűbben kimondod : amit gondolsz!
                  "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Meg ne változz mert akkor nemet kell cserelned. Biizzunk ebben es ugy is az a fontos ott es egyutt legyen kis csapatunk.

Komment

Komment

Ha valaki megmutatja lépésről lépésre hogyan kell ezzel az új " fórummotorral" feltőlteni képeket, fetenném én is.

Komment

Ha valaki megmutatja
                          Én beteszem albumba és onnan másolok.

Komment

Ha valaki megmutatja lépésről lépésre hogyan kell ezzel az új " fórummotorral" feltőlteni képeket, fetenném én is.
                            Nyisd meg a profilodat, katt arra hogy MEDIA (az avid tetjével egyvonalban lesz kb) ezután meg fog jelenni egy "Add Photos" gomb. Egyszerre több fájlt is enged kijelölni.

Komment

mir-mur
                              Videós segédlet:
                              https://www.youtube.com/watch?v=GtH2YKFePtg

(Ezúttal nem felejtettem el átállítani magyarra a fórumot .) Több fájlt lenyomott ctrl gomb+bal egérgom kombóval tudsz. Amikor meg meg akarod osztani kattints a fényképezőre a szövegdoboz (amibe írod a hozzászólást) bal falső sarkában. Ezután bal alul meg fog jelenni egy "Select Photo Album" gomb...
                              Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2021 aug. 22, 17:28.

Komment

És mobilról? Mert így át kell másolni asztalira.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X