Közlemény

Collapse
No announcement yet.

2021 Fórum találkozó

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    melyből idén már kettőre is lesz szükség.
    Nagyon szégyellem magam hogy nem tudom, ki távozott el?
    Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2021 júl. 15, 18:07.

Komment

jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      nem tudom, ki távozott el?
      Szerintem tudod Dola-bá.....Bocsi nem vettem eddig észre de a közeli d-betűkből vigyorgót csinált a gépem.
      Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2021 júl. 18, 10:37.
      "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        akik a Tiszára vágynak.
        Motort is hozz sok sisakkal.......
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Össze vagyok pakolva ! Ha nem szakad le az ég hétfőn reggel indulunk . Viszem az eketartó szemes vasat ! Dobtam még néhány "macskapöcsét " a folyadékba . Remélem , nem leszek egyedül , az asszonnyal .

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Dobtam még néhány "macskapöcsét "
            Meg szamara ezt-azt..............................................

Komment

ügy gondolom nálunk is a mag készúlódik: ovászos uborka előkészítve!! isznót levágták szalonna előkészítve: elnézést a gépem meg a billentyűzetem kaki

Komment

Motormosás,ruha és minden,Szarrá áztunk pénteken 2,5-ó esőben,előtte vártunk egy órát,hátha csendesedik.

"Ezért kell neked motor....."!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komment

Hát igen, ez nekem is megvolt autópályán. Amikor odaértem nagyszülőkhöz úgy öntöttem ki a vizet a bakancsból. Mikor visszajöttem Győrbe első utam a motorosboltba vezetett és vettem esőkabátot, nadrágot, kesztyűt. Egyszer elég volt....

Komment

nekem is megvolt autópályán.
                    A víz miatt nem tolhattam,nem látszanak a kátyúk.
                    Ilyenkor irigylem az autópályát,120nál már nem kell a sisakot törölgetni,nekem felkellet tolni a plexit is.....LICIT vége!
                    Nem akarom fokozni....

Komment

Nem licit akart lenni....

Komment

Nem licit akart lenni....
                        Magamra értettem!

Komment

Ma reggel hívott Jóker, hogy Csongrádon éjszaka nagy vihar volt. Emiatt a Fiatosok hétfő helyett kedden kezdenek. bár úgy tudom senki nem akart hétfőn ( 19.én ) lemenni, mégis jelzem felétek. Minden további program változatlan !! Csütörtökön kezdünk békülni !

Komment

Sziasztok en sajnos az iden sem tudok ott lenni ,jo szorakozast remelem jonnek meg szebb idok a jovoben (mint valaha)amikor a egyeni szabadsag korlatozasa nem ilyen merteku.

Komment

Köszi Gyuri az emlékeztetőt, a közelgő viszont látásra!

Komment

Zénó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                az emlékeztetőt,
                                A 18 évest ne hagyd otthon !!!!!............................

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X