jagdtigger eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
2021 Fórum találkozó
Collapse
X
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéselehet azt is viszek
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNekem elhozhatod az ETS -t mert én annak érzem a hiányát
Komment
-
Kedveskéim! már kb. az ötödik csongrádi találkozót fogom az idén foganatosítani, de én még nem voltam, de vendéglátóink mely ttársaságnak én is tagja vagyok el mennek a nem nagyon messze lévő Köröstorokra pancsolászni. Ezt ők kerékpárral ejtik meg ezért volt nálam tavaly bicikli vagy közéthetőbben bicigli.
Arra gondoltam hogy ha lesz idén ilyen mi is betársulhatnánk, vagy elkülönülten is megtehetnénk ezt és így a strandon túl útjára bocsáthatnánk virágainkat, melyből idén már kettőre is lesz szükség. Így azok kívánsága is teljesül némileg akik a Tiszára vágynak.
- 1 like
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemelyből idén már kettőre is lesz szükség.Utoljára szerkesztve a következő által: jagdtigger; 2021 júl. 15, 19:07.
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem tudom, ki távozott el?Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2021 júl. 18, 11:37."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseakik a Tiszára vágynak."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDobtam még néhány "macskapöcsét "
Komment
-
Motormosás,ruha és minden,Szarrá áztunk pénteken 2,5-ó esőben,előtte vártunk egy órát,hátha csendesedik.
"Ezért kell neked motor....."!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenekem is megvolt autópályán.
Ilyenkor irigylem az autópályát,120nál már nem kell a sisakot törölgetni,nekem felkellet tolni a plexit is.....LICIT vége!
Nem akarom fokozni...."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
jagdtigger eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem licit akart lenni...."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
Komment