mátéapu eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
2021 Fórum találkozó
Collapse
X
-
-
Igrich eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésepottyantósnak is, néprajzosan. Két éjszakáról van szó.Igrich eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésevizet kannákban lehet vinni.
A mosogatás ,főzés gondjairól már ne is beszéljünk, mert nem csak feles pohár van amit kilöttyinteni kell.
Más : Ismét beszéltem Jókerrel, aki megígérte hogy rányomul Csongrádra. Akár több napban is gondolkozhatunk, mint egy hétvége. Ettől függetlenül, még lehet egy másik időpontban hagyományos Fórum találkozó is. Eddig is ment a kettő párhuzamosan, csak a Fórum eddig nem képviseltette magát nagy számban.
- 4 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMás : Ismét beszéltem Jókerrel, aki megígérte hogy rányomul Csongrádra.
Más. De hasonló.
Amúgy az elmúlt évben Csongrádot favorizálzuk ismételt helyszínnek.
Amit más, vagy magam is javasoltam, esetleg, az inkább arra szolgálna, vagy szolgált volna, hogy ha Csongrád nem jönne össze.
Nomád tábor
Elismerem, ezt élni kell, ha valakinek szokatlan, vagy idegen tőle, az nem hogy nem érzi magát jól benne, hanem még el sem jön. De azért felvetettem, mert hátha mégis. Érdemes ezt akkor elengedni.
Bízzunk benne, hogy Joker jó hírekkel lesz majd.
Úgy fest, a helyzet is alakul.
Csak tán!
- 1 like
Komment
-
Tetszik mert mozgolódik a társaság.. Fiatal koromban a Tisza parton nomád kempingben töltöttem szívesen egy hetet is. No de azóta vénült a Tisza és jobban érzem magam kicsit konfortosabb helyen. A sarat nem szeretem az éjszakai esők eddig nem zavartak a jó társaság meg adott..Majd csak közeleg a foci szezon.
- 4 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTetszik mert mozgolódik a társaság.. p.
Komment
-
Azt hiszem mehetünk tűpárnát csinálni magunkból:
https://forbes.hu/uzlet/vegre-kideru...gi-igazolvany/
Komment
-
CSONGRÁD ! Jókerral mai egyeztetés szerint, a lehetséges időpont 07 hó, 19 nap. Ez egy " sarokszám " Ezt a dátumot határozták meg magnak, és eldönthetjük közösen a fiatosokkal, hogy merre toljuk a napokat, és hányat .Lehet több is mint a szokásos hétvége.
Természetesen semmi sem biztos. Az esetleges strandfelújítás, vagy a járványhelyzet beleszólhat még mindig. Ettől függetlenül ,még csinálhatunk hagyományos fórumtalit is.
- 3 likes
Komment
-
Igrich eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa, marad ez a dátum, nem tudok menni."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor ki leszel ritkítva!!! Nem fogadok el,negatív hozzáállást!!!!Én már becsomagoltam a defektjavítót !
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor ki leszel ritkítva!!! Nem fogadok el,negatív hozzáállást!!!!Én már becsomagoltam a defektjavítót !
- 2 likes
Komment
-
Igrich eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa ezt hogy a bánatba oldjam meg? A 19-ét.
- 2 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePéldául úgy, hogy előre lapozunk a naptárban, Mondjuk abba az irányba tereljük a dolgokat, hogy 14,vagy 15 legyen a kezdő nap. 18.-án meg elmész. Ha a többieknek is megfelel persze +
Vagy esetleg még egy felmérés, hogy a többségnek melyik időpontok jók egy szavazósdival, a már javasolt időpontok közül.
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePéldául úgy, hogy előre lapozunk a naptárban, Mondjuk abba az irányba tereljük a dolgokat, hogy 14,vagy 15 legyen a kezdő nap. 18.-án meg elmész. Ha a többieknek is megfelel persze +
Komment
Komment