A motorom mely 71- es kiadású ketten 103 évesek vagyunk. Mindenkinek sikeres motoros és Boldog Új Évet kívánok. Üdv. Sepy
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Ki mennyi idős?
Collapse
X
-
Jó,akkor jöhet az asszony is.:-))))
Igazából, nekem mindegy lenne hogy milyen állapot, még a papírhoz sem ragaszkodom minden áron.:-)))
Viszont megértem az álláspontod. Tőlem sem viszi el senki a T5-öst. Max. ha engem már talpal előre kivittek.:-)))
Na várj csak!!!! Van egy eszement ötletem, de majd privátban jelentkezem.
Komment
-
Érdekesnek tartom,hogy a 64-es annyira bejön neked.
A P-10-em 70-es a T-5-ös 70-es a hobbimotorom 70-es a tartalékvázam 70-es és nem válogattam igy sikerült.
Ezek után nem tudom milyen évjáratu jön."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Nekem is van egy 60-as TLF-em, igaz még "fellelt" állapotban, de mivel én is 64 lennék, így régi vágyam hogy legyen egy velem egyidős járgányom. Egyszer talán összejön.:-))))))) Ráadásul a T5 nekem valahogy a szívem csücske. na jó nem mondom egy 20 vagy 21-es is elférne.:-)))) Csak sajnos megint nem találták el az 5 számomat.:-(((((
- 2 likes
Komment
-
Sziasztok!
35 éves vagyok, (bár néha a 3 lányom mellett 134 évesnek érzem magam ) A T5-ösöm pedig 66'-os kiadású, tehát a Pancsi nyertKOMAXMISKA, és 2 további látogató kedvelte ezt.
- 4 likes
Komment
Komment