Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Sziasztok szerintem az hogy minden nap nincs egy uj cikk vagy kerdes nem jelenti azt hogy a VF halott lenne .Ez a periodusa az evnek es a kenyszerito esemenyek amiken sajnos csak az ido fog tudni valtoztatni nem tesznek jot semmilyen kozossegnek alaassak a "koheziot"az egyuttmukodest.En a magam peldajabol indulok ki ,joval kevesebbet motorozok ha nem muszaj a szerelessel is lealltam egy kicsit , kozbe covidos is lettem ,kiallitasokra es talalkozokra ,vasarokra sem nagyon lehet menni. De jon a tavasz elobb utobb erkeznel azok a bizonyos repkedo fekete madarak es hozzak a jo idot .amikor biztos vagyok benne sokkal tobb hozzaszolas fog keszulni.
Sajnos a VF-egyre csendesebb,szerintem az utolsókat rúgja...
Az a baj,hogy a fórumozásnak már leáldozott...Azonali válaszok, megoldások kellenek, amit egy fórum nem ad meg. Még akkor is az megy, ami gyors, ha nem tökéletes a célra. Lásd, vatera/e-bay helyett Facebookos követhetetlen licitek, igaz, Atti69?
Reszelj a fiókba, oldd meg magadnak...ne segíts senkinek, mert ellened fordítják a segítőkészséged...szerezz meg mindent olcsón, és azonnal add tovább versenyképes áron...ez az új módi, ez kell csak.
Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok! Valamint Jó Egészséget, Békességet mindenkinek a fórumon és fórumon kívüli barátunknak és szeretteiknek!
Kedves barátaim és kik ezután lesztek a VF tagjai! Egészségben Békességben Töltött Ünnepeket Kívánok mindenkinek! Mielőbbi tavaszt addig pedig sok szabad időt, hogy tavasszal induljanak a gépek!
Leave a comment: