Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Boldog Új Évet!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Eredményekben , és kilométerekben gazdag boldog új esztendőt kívánok minden fórum tagnak !

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      a világon,minden embernek jusson munka
      Minden kedves Fórumtagnak Boldog Új Évet Kívánok!
      Józsi bátyám!Neked és kedves családodnak külön kiemelve!
      U.I:Remélem még jó barátok vagyunk?!.......és ezt a munka dolgot nem nekem szántad?!!!!?!!!!(...mert én már nagyon rühellem!)

Komment

Kedves Fórumtársak!
        2015-ben is töltsetek minél több időt a nyeregben, sok hiba- és balesetmentes kilométert mindenkinek!
        BÚÉK!
        Click image for larger version

Name:	búék.jpg
Views:	1
Size:	12.9 KB
ID:	143480

Komment

Boldog Új Évet minden Fórumtagnak!

Name:	2097881564_ac1cd01a3c.jpg
Size:	130.0 KB
ID:	143493
          Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 dec. 31, 17:32.
          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Én is boldog új évet kívánok minden Fórumtagnak!
            There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!!

Name:	1545829_442839625816369_1242706150_n.jpg
Size:	42.1 KB
ID:	143486

Komment

Minden kedves fórumozónak és családtagjainak Boldog Új Évet Kívánok!

Name:	buek3.jpg
Size:	62.6 KB
ID:	143492

Komment

Mindenkinek veteránozásban gazdag, boldog új évet,
                  és reszelés nélkül beépíthető utángyártott alkatrészeket kívánok! Persze csak ha nincs már gyári.

Komment

Sajnos nem saját szerzemény de nagyon találó :
                    "Itt az új év, újat hozzon! Régi jótól meg ne fosszon! De ha több jót nem is adhat, vigye el a régi rosszat! B.U.É.K."

Komment

Körmendi Jánostól idézem:

El ne fagyjon, el ne asszon,
                      Minden asszony vélem .... (motorozzon )

Mert aki nem kedveli a bort a dalt a nőt, nem érdemel boldog új esztendőt! - mondta a vidám ember. Mire szomorúbb társa így válaszolt:

Innád csak savanyú boromat, élnéd nőmmel sorodat és anyósom tanítana dalra, nem írnál ilyet a falra.

Köszönöm nektek ezt az évet, ami sok jót hozott nekem. Jó volt titeket olvasni és könnyű moderálni. Kívánok olcsó benzint, jó gyújtást, széles utat és eredményes felújítást.

Boldog új évet Veterán Fórum!!!

Komment

Boldogat és Újat. meg Évet is Kívánok minden fórumtagnak.
                        Aztán remélem idén találkozunk is Kesziben
                        Utoljára szerkesztve a következő által: heeegany; 2015 jan. 01, 00:49.

Komment

Szervusztok! Már 8 perce 2015-öt írunk,-megint magunk mögött hagytunk egy évet,voltak kudarcok és sikerek is,de legalább békében telt el.Hallótávomon belül jelenleg petárdák robbanását és kutyák nyüszítését hallom,ebben az eléggé hideg téli éjben és mindez rossz érzéssel tölt el.Vajon mi az ok erre a fene nagy durrogtatásra,-talán vágyja már az ember,végtelen "jó dolgában",hogy minden robbanás valóságos legyen?Nem is olyan messze tőlünk,talán éppen ebben a pillanatban,emberek értelmetlen halált halnak,vérgőzös elborult aggyal egymásnak esve,olyan érdekekért,mely csak a "mammont"szolgálja és semmi jót nem hoz a nép számára.Remélem ráébrednek az emberek egyszer,hogy jobb életet,csak közös munkával,egymást tisztelve és nem kihasználva lehet megvalósítani.Ne haragudjatok rám,ezekért a pesszimista gondolatokért,nem akartam ünneprontó lenni,sőt bízom a jövőben,-csak úgy elgondolkoztam,mert van min. Túl a fenti gondolatokon,a fórum összes tagjának és olvasójának,kívánok az 2015-ös évre,egészséget,jól megfizetett munkát,a társtalanoknak viszonzott szerelmet,a társasoknak hűséget!Boldog Újévet kívánok! Üdvözlettel:Che

Komment

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek 😄

Komment

BUÉK mindenkinek !

Látom nem csak én nem vagyok szilveszteri buliban .. . Ha a jó isten megadja majd bepótoljuk valaha valahol !
                              Kezemben pezsgővel épp azon morfondíroztam hogy a környéken megjelenő, a szobába be hallatszódó tizen és alighuszon évesek obszcén , és furcsa megnyilvánulásait meghallva , "ugye mi nem ilyenek voltunk " , de tegyük szívünkre kezünket , az akkori 20-25 évvel idősebb korosztály nem ugyanezt gondolta ??? És ez most egy önmagába visszatérő dolog , vagy egy egyre lejjebb sűlyedő színvonal végterméke . Vagyis nem lehet kimondani az ide vonatkozó igazságot.Végül is a szilveszter ahogy mondani szokták eleinte az új év, az új utáni vágyakozás , később már csak annak nyugtázása hogy az éppen most elmúlt évet végül is sikerült így vagy úgy de megélni .
                              Még egyszer Buék mindenkinek

Komment

Boldog Újévet minden veterános lelkű motorosnak.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X