Eredményekben , és kilométerekben gazdag boldog új esztendőt kívánok minden fórum tagnak !
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Boldog Új Évet!
Collapse
X
-
Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea világon,minden embernek jusson munka
Józsi bátyám!Neked és kedves családodnak külön kiemelve!
U.I:Remélem még jó barátok vagyunk?!.......és ezt a munka dolgot nem nekem szántad?!!!!?!!!!(...mert én már nagyon rühellem!)
- 11 likes
Komment
-
Körmendi Jánostól idézem:
El ne fagyjon, el ne asszon,
Minden asszony vélem .... (motorozzon )
Mert aki nem kedveli a bort a dalt a nőt, nem érdemel boldog új esztendőt! - mondta a vidám ember. Mire szomorúbb társa így válaszolt:
Innád csak savanyú boromat, élnéd nőmmel sorodat és anyósom tanítana dalra, nem írnál ilyet a falra.
Köszönöm nektek ezt az évet, ami sok jót hozott nekem. Jó volt titeket olvasni és könnyű moderálni. Kívánok olcsó benzint, jó gyújtást, széles utat és eredményes felújítást.
Boldog új évet Veterán Fórum!!!
- 11 likes
Komment
-
Szervusztok! Már 8 perce 2015-öt írunk,-megint magunk mögött hagytunk egy évet,voltak kudarcok és sikerek is,de legalább békében telt el.Hallótávomon belül jelenleg petárdák robbanását és kutyák nyüszítését hallom,ebben az eléggé hideg téli éjben és mindez rossz érzéssel tölt el.Vajon mi az ok erre a fene nagy durrogtatásra,-talán vágyja már az ember,végtelen "jó dolgában",hogy minden robbanás valóságos legyen?Nem is olyan messze tőlünk,talán éppen ebben a pillanatban,emberek értelmetlen halált halnak,vérgőzös elborult aggyal egymásnak esve,olyan érdekekért,mely csak a "mammont"szolgálja és semmi jót nem hoz a nép számára.Remélem ráébrednek az emberek egyszer,hogy jobb életet,csak közös munkával,egymást tisztelve és nem kihasználva lehet megvalósítani.Ne haragudjatok rám,ezekért a pesszimista gondolatokért,nem akartam ünneprontó lenni,sőt bízom a jövőben,-csak úgy elgondolkoztam,mert van min. Túl a fenti gondolatokon,a fórum összes tagjának és olvasójának,kívánok az 2015-ös évre,egészséget,jól megfizetett munkát,a társtalanoknak viszonzott szerelmet,a társasoknak hűséget!Boldog Újévet kívánok! Üdvözlettel:Che
- 15 likes
Komment
-
BUÉK mindenkinek !
Látom nem csak én nem vagyok szilveszteri buliban .. . Ha a jó isten megadja majd bepótoljuk valaha valahol !
Kezemben pezsgővel épp azon morfondíroztam hogy a környéken megjelenő, a szobába be hallatszódó tizen és alighuszon évesek obszcén , és furcsa megnyilvánulásait meghallva , "ugye mi nem ilyenek voltunk " , de tegyük szívünkre kezünket , az akkori 20-25 évvel idősebb korosztály nem ugyanezt gondolta ??? És ez most egy önmagába visszatérő dolog , vagy egy egyre lejjebb sűlyedő színvonal végterméke . Vagyis nem lehet kimondani az ide vonatkozó igazságot.Végül is a szilveszter ahogy mondani szokták eleinte az új év, az új utáni vágyakozás , később már csak annak nyugtázása hogy az éppen most elmúlt évet végül is sikerült így vagy úgy de megélni .
Még egyszer Buék mindenkinek
- 11 likes
Komment
Komment