Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Hajnali besurranók!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Hajnali besurranók!

Sziasztok!
    Elkeseredésemben írom le az esetemet. Ma reggel mikor mentem a műhelybe dolgozni észre vettem, hogy valaki megelőzött. Kibontotta a "Drága" a kerítést a nagy kapunál, mivel kulcsa az nem volt. A műhely ajtajáról pedig leverte a lakatott és a belső zárakat szintén, mert ezekhez sem volt kulcsa. Elvitte a flekszemet, a körfürészt és még sok kis apróságot. Ma este a műhelyben fogok aludni, várom az én jó barátomat. Ha megérkezik, meg kínálom egy- két atyaival. Kárára a feszítő vasat nem vitte magával, csak a csavarhúzókat és a villás kulcsokat. Ja és kellet neki a krova készletem is. Biztos valami felújítással foglalkozik ő is. Hál istennek az imádott motorokhoz nem mert nyúlni! Tanuljatok az esetemből, zárjatok ti is jól el mindent, mert megjelent a konkurencia!
    Üdv Béla.

Pfff...
    Ez azért elég nagy pofátlanság..
    Ha lakik a környéken C tagú állampolgár szerintem látogass el vagy lépj valamit feléjük.
    Béla kedvelte ezt.

Komment

Már voltam náluk. "Ők sajnos nem tudnak semmit."
      korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

A c-sek nem lopnak csak megbizásból szerszámot,azzal dolgozni kell.
        Ráadásul aki válogat az tudja,mi kell neki.
        kollarg, korompaiistvan és 5 további látogató kedvelte ezt.
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Én se ismerek olyat, amelyik önként dolgozna. Minden esetre, most megyek a műhelybe őrködni!

Komment

Béla eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Ma este a műhelyben fogok aludni,
            Szerintem ők már ma este nem jönnek vissza , majd ha egy kis idő eltelik ,megnyugszik a gazda ,akkor próbálkoznak megint .Ha próbálkoznak !
            Béla és Duke kedvelte ezt.

Komment

Tamás78 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Szerintem ők már ma este nem jönnek vissza , majd ha egy kis idő eltelik ,megnyugszik a gazda ,akkor próbálkoznak megint .Ha próbálkoznak !
              2. nap...ez a cigányok szokása. Jah és besötétítés és hullaszag, ha ki van hívva a járőr..."Hátecciktudni nem vót itthon á Gázsi, meg mink nemisláttunksemmit..."
              Béla és sepy kedvelte ezt.
              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Komment

Na ezért lapátoltunk 3-órán keresztül havat a fiammal kutyák tudjanak rendesen járőrözni.Meg ezért nemsajnálom a pénzt az eledelükre.Mert az ördög meg a cig... nem alszik

Komment

Szia! Sajnálattal olvasom(uk) ezt a hírt, talán anyival segíthetünk (elnézést a többiektől, hogy helyetük is nyilatkozok), hogy ha elmondod mit vittek el, mik a jellegzeteségeik (hiszen a használt szerszámoknak mindig van valami sajátoságuk és ezek általában egyediek) stb, akkor mi figyelhetjük az interneten hátha meglátjuk ezeket az ellopot tárgyakat. Tudom nem sok esély van rá de hátha meglátunk valamit.

Komment

Felénk is volt hasonló. Flex, láncfűrész... A riasztó felszerelése segített, azóta nem történt incidens.

Komment

Hiszen „Magyarországon nincsen cigánybűnözés”
                        Még szerencse, gondolj bele mi lenne ha volna!

Komment

szia neked is kellene egy házi riasztó az enyém 12voltos trafó-ról autó riasztóval az ajtón végálláskapcsolóval,ja és ezt a lakásból tudom élesiteni

Komment

"„A mélyszegénységre utaló jellegzetes szagot árasztó kisebbségi egyén, saját testét szexuális célokra pénzért áruló, közvetlen szintű, nőnemű felmenőd!” — a harsányi roma önkormányzat elnökének fia szerint ezt kiabálta múlt hét csütörtökön az a férfi, aki gázpisztollyal rálőtt...." (168 óra)

Hozzám még nem próbáltak betörni....
                            Utoljára szerkesztve a következő által: gilersx; 2013 jan. 19, 13:44.

Komment

Fórumozó barátaim! A kulturált, emberi hangnemre ebben a témában is figyeljünk oda!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X