Fórumozó barátaim! A kulturált, emberi hangnemre ebben a témában is figyeljünk oda!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Hajnali besurranók!
Collapse
X
-
Béla kedvelte ezt.
- 1 like
-
Kedves APAE! Még az a jó ,hogy kevésbé vagyunk hiszékenyek. Az ki ezt mondja is festi magát még lehet ,hogy a bőrét is. De félretéve a megkülönböztetést láttunk már világos bőrű tolvajt is! Nem az a cigány kinek sötét a bőre hanem ki úgy él szerintem. Sokkal könnyebb legalább is kényelmesebb lopni mint dolgozni az már megtanulták,hogy megélhetési bűnözésnek kell nevezni. Üdv. Sepy.Béla kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Köszönöm szépen a hozzászólásokat. Mivel is kezdjem, talán az eltulajdonított szerszámokkal. Makita gépek voltak: Flex, körfűrész, ütvefúró, vízesvágó meg kéziszerszámok. Jellegzetességük: bele írtam mindegyikbe a monogrammom: K.B., mást így hirtelen nem tudok mondani róluk. Végig őrködtem az éjszakát, sajnos eseménytelenül történt. Még a mai éjszakát is rászánom. Riasztót ma beszereltem, igaz nem a legmodernebb. Rácsokat is tettünk fel az ajtóra. Talán így már elejét tudom venni, hogy ne látogassanak meg mikor nem vagyok ott.
- 1 like
Komment
-
Jgdtigger!
Itt a rotitól simán bemennek, ez még mindig Magyarország!!!
Minél jobban zársz, lakatolsz, rácsozol valamit, annál jobban megtetszik valamelyik tetűnek, mert azt gondolja, hogy ott kincsek vannak! Persze, ami neked/nekünk kincs, az neki alamíneum, meg réz, a hülyéje összetöri, szétvágja, leégeti, és leadja a színesfém átvevőben.
Szerszámot tényleg nem szoktak munkavégzés céljából lopni! Inkább a kecóra figyelj szerintem, mert előfordul, hogy a műhelyben talált eszközökkel mennek a lakásba!
- 3 likes
Komment
-
Megint kénytelen vagyok magunkat reklámozni Ezen nem megy be a ....http://www.mesteralarm.hu/elektromos-kerites.html
- 3 likes
Komment
-
Nem tudom megnyitni!!!
Ja, és ne kösd rá az áramot, csak lógjon ott a leszakadt vezeték, hogy a vasajtó bátrabb nyitáskor hozzá tudjon érni Ekkor még csak gondatlanságból követed el jobb esetben az emberölést, mert nem az volt a szándékod, hogy amennyiben ráfog akilincsre, már zsibbadjon is. De szerintem egy sima villanypásztor is elég megijeszteni.
- 3 likes
Komment
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem tudom megnyitni!!!
- 1 like
Komment
-
korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDobermann-ok tutik lehetnek
- 3 likes
Komment
-
ApaE
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKinn maradt télire a kertben a napernyő oszlopa, kihúzták a talapzatból, és azzal feszegették ki a rácsot. Jött vele tégla, vakolat. Majd befeszítették az ablakot, a kerti tűzhely mellett tartott kis gyalogsági ásóval."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 4 likes
Komment
Komment