Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Hajnali besurranók!

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ezek nem emberek, csak utánozzák az embereket...
    Vagy csak emberszabású norvég vendégmunkások.

Komment

Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a hozzá szólását és a történeteket. Sajnos mindig az élet írja a legszomorúbb és leg tanulságos történeteket. Új fejlemények történtek az én esetemben. Ma megtaláltam azt az áldott jó embert, aki látogatást ejtett nálam. Majd később a rendőrök is elértek hozzá, de már semmit nem találtak nála. Most jönnek az orgazdák, valami nyom csak lesz. Becserkésztem az úriember házát, ahol majd én is látogatást fogok beiktatni néhány baráttal- Igaz mi nem akkor megyünk majd hozzá látogatóba mikor ő nem lesz otthon. Mi a személyes találkozás hívei vagyunk. A vendégségbe viszünk egy kis harapni valót is mivel úgy illik. Már mi sem félünk semmitől.

Komment

Nagyon örülök a fejleményeknek.
        Hogy lett meg?

Komment

Béla eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          A vendégségbe viszünk egy kis harapni valót is mivel úgy illik
          Azért vigyázz velük, mert ha az említett "urak" nem az ídén barnultak le, azok mindent megengedhetnek maguknak, és bármire képesek (tisztelet a kivételnek).
          Egyet kidobsz az ablakon, helyette száz bejön az ajtón.
          Tehát csak óvatosan!
          Utoljára szerkesztve a következő által: sricsi70; 2013 jan. 22, 17:50.

Komment

sricsi70 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Egyet kidobsz az ablakon, helyette száz bejön az ajtón.
            EZÉRT MEGYÜNK MI IS TÖBBEN!

Sok italboltba való járkálás (életemben nem ittam ennyi kávét), és kérdezősködés után, találtam egy ismerőst kinek az ismerőse látott olyan gépeket mint az enyémek volta. Mire az adott fiatal embert megtaláltam már a szerszámok nem voltak meg. A rendőrség is talált egy tanút aki az én műhelyemet is megmutatta ahol a látogatásaikat megejtették. Most már csak abban bizom, hogy lesz egy orgazda aki tud segíteni, hogy ki vette meg az szerszámokat.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Elterjedt módszer volt ez akkoriban kisebbségi körökben: defektet színlelünk, benzint kunyerálunk
              És aztán mit csináltak volna a benzinnel? Betöltik a lyukas gumiba, hátha tömít?
              Everything is better when you decide you don't care.

Komment

UK eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                És aztán mit csináltak volna a benzinnel? Betöltik a lyukas gumiba, hátha tömít?
                A trükk lényege az volt, hogy ugye kunyerálunk egy kis benzint, mert kifogyott. Csak annyit kérünk, hogy a kútig elég legyen. Autósok ugye segítenek így egymásnak, ha kell. Persze vannak kifogások is: segítenék, de nincsen gumicsövem, edényem stb.

Kisebbségi körökben ezt úgy fejlesztették tovább, hogy volt náluk minden kellék: félcolos gumislag, benzineskanna, amibe ugyebár egy ilyen csövön elég hirtelen belefolyik 2-3 liter. Annyi elég a kútig. És persze az ígéret, hogy kifizetjük. Ez oké is lett volna, csak sose volt náluk tízezresnél kisebb pénz ( a fene tudja hogyan csinálták ). Akkoriban a benzin ára még 200 Ft alatt volt. Na most elég ritka, hogy egy autós hirtelen az út szélén vissza tudjon adni. Jött a vállvonogatás, a palimadár meg persze legyintett a végén, mert ő egyedül volt azok meg hárman. Nekem szerencsém volt, mert ismertem a trükköt és nem értek utol.

Komment

Velem is történt hasonló,még '92-ben. Akkor egy Trabantom volt és Némedi szőlőknél állított meg egy Román rendszámos Dacia,barna bőrű,nagy kalapos gazdája. Én meg is álltam,gondoltam mi bajom lehet!? Pénz nem volt nálam számottevő mennyiség,a Trabi meg úgysem kell nekik. Nos benzínt kunyiztak! Mondtam,hogy ez keverékkel megy,de ez őket nem zavarta,mondták,"kint petróleummal is ment a Dacia". Nos én adtam nekik kb. 5 litert. Ekkor kiderült,hogy nincs náluk,csak lei. Ez nekem nem kellet,mondtam,üsse kutya legyen ajándék a benzin. Nem úgy van az-jött elő a rakott szoknyás asszonyka-,itt egy pecsétgyűrű,adjak 5000 Ft-ot (benzínt már adtam) és enyém az "értékes" gyűrű! (már húzta is az ujjamra) Nyár lévén (no meg a helyzettől) izzadt a kezem és szépen össze is fogta (feketére) az ujjamat az "aranygyűrű"! (ami ugye rézből volt)
                  Lényeg az,hogy alig tudtam megszabadulni tőlük (és a gyűrűtől)!

Komment

Még süldő parasztgyerek koromban, mikor még csak irigyeltem a betűt, a jóslásos variációnak estem áldozatul. Mentségemre legyen mondva, hogy nem csak konkrétan ezt nem ismertem, hanem teljesen naivan, de annál nagyobb nyitottsággal fordultam a világ felé. Magyarán semmi gyanakvás nem volt bennem, hogy miért is akar jósolni nekem ez a kedves cigányasszony. Előbb a tenyeremből, majd érdekes módon pénzből. Persze az enyémből. Nem emlékszem mekkora címletet adtam a kezébe, de az megmaradt, hogy ragaszkodott a páros számhoz. Nem jöttem rá, hogy az árat srófolja ezzel. A tantusz akkor eset le, amikor elkezdte köpdösni és megpróbálta galacsinná gyűrni. Ekkor vettem észre, hogy a tágabb rokonsága is vele van. Mégis megpróbáltam a sarkamra állni, mert bántott a dolog. Végülis a társaságból egy önjelölt mediátor segítségével én beláttam, hogy fizetnem kell tekintettel a gyerekek magas számára, az asszony pedig beérte kisebb címlettel is. Így esett, hogy pénzt adtam az összeköpködött galacsinná gyűrt pénzemért.
                    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      pénzt adtam az összeköpködött galacsinná gyűrt pénzemért.
                      még jó hogy nem kaptál el valami "civilizációs" betegséget azoktól a drágáktól

Komment

Én amikor megvettem a Duna oldalkocsimat,letettem az udvaron nem vittem rögtön a műhelybe,amikor is hulladékvasat gyűjtő egyének járták a falut.Természetesen rögtön kiszúrták a nagyobbacska "alamínium" szerkezetet az udvaron bejöttek,fogdosták, emelgették és kiabáltak hogy "adjon nekünk egy kis hulladékvasat főnök!" Hát gondolhatjátok szerencse hogy nem állt meg rögtön a szívem mikor észrevettem hogy a Dunámat szúrták ki,mert hogy az nekik majd milyen jó lesz a vasba!Hát nem sokáig rontották a levegőt a portán,merthogy nem vagyok kis hangú gyerek ha igazán berágok!

Komment

Sajnos egy hete egy barátomat látogatták meg. Délután 6 órakor, üvöltő riasztó mellett pakoltak, Miskolc-Tapolcán az elit negyedben. A távfelügyelet riasztott, a rendőrség pedig meg NEM vette fel a telefont sem a gazdának, sem a diszpécsernek !!!!! ( NEM a mi cégünkhöz volt bekötve ) EDDIG ! Miután az erkélyajtóval nem bírtak, egy előtetőről megközelíthető, de onnan is 2,5 méter magasban lévő 60x60 cm-es fürdőszoba ablakon mentek be. A kár igen jelentős.

A barátom is úgy volt vele, hogy ez Ő vele nem történhet meg. Már tervezzük az elektromos kerítését.

Komment

Gondolhatjátok akkor Ózdon mi lehet!
                            A múlt héten a szomszédnál volt benn egy egyén de a kutyáknak hála meg lett fogva.(ilyet sem láttam még, megörült a rendőröknek)
                            Emiatt tartok a dologtól hogy jönnek egyszer hozzám. Valamit ki kell találni nekem is. Ez az elektromos kerítés ez mit takar?

Komment

Sinter . igazan nem irigyellek Ozd sosem volt egy patinas kisvaros de utoljara mikor ott jartam egy eve "borzaszto" enyhen szolva sajnos .

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Ez az elektromos kerítés ez mit takar?
                                Pár tíz vagy százezer voltot ráküldessz a kerítésre.
                                Ha autentikus akarsz lenni, akkor a nagyfeszültséget egy Tesla tekercs szolgáltatja...az udvaron lévő szerkezet feletti 2m koronakisülés látványa elveszi a vállalkozó kedvet
                                Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 febr. 18, 09:38.
                                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X